14

jeff

преди 14 години

Vaproca e 4e toi ne icka da otide c vlaka a c avtomobila ci.Po yda4no vreme za remont bi bilo sled ceptemvri.

13

умен

преди 14 години

Това е новата стратегия на транспортното министерство - с "регулиране" на трафика по магистралата да се облекчат задръстванията на "петолъчката". Умно, а?

12

Истината

преди 14 години

Не може ли тези ремонтни работи да се направят през септември месец, когато децата са на училище, когато има по-малко туристи към морето, ами сега. За мен това е поредната гавра с българския народ. Този който го е планирал за този период да си ходи, да си поседи у тях и да си направи домашния ремонт. Аман от некадърни и непредвидливи управници...

11

FA

преди 14 години

Предлагам да затворят цялата магистрала за август и да отклонят движението през Карлово. Какви са тия глезотии във върха на сезона да ползваш магистрала? Важното е май, юни и септември да е отворена.

10

ОПИТ

преди 14 години

Гледах как полагат асфалт на мокър път и попитах: "нали на мокро не трябва да се полага асфалт, тъй като не хваща". Отговорът: "Мой човек този асфалт трябва да издържи една година, за да бъдем догодина пак тук" !

9

Анонимен

преди 14 години

Що не питате доган дето разпределяше парите защо до сега са спали и крали а не направи пътищата.Ако сега не ги правят кога през месец януари ли.А на някои не може да се угоди.Щял да ходи в гърция.Върви на майка си в ....Разбира се че там ще отидат от петрич сандански и благоевград.Че те и без това са там през цялата година защото им е по близо.Стига сте плюли по българия .В гърция е само мед и масло.

8

yashinaki

преди 14 години

Вики, по принцип си права, но има една дребна подробност! На Запад пътища не кърпят, а направо изливат наново. Това е магистрала, не е някой градски сукак! Около Пловдив магистралата е под всякаква критика! И там от ного "кърпене"!

7

Виктория

преди 14 години

Мнооого се разглезихте! Когато има дупки по пътищата, защо има дупки! Предишните лъгаха, грабиха и си траехте. Сега започнаха да правят пътищата, защо ви пречат за морето. А кога да работят - зимата ли? Нищо не става с вълшебна пръчица. Един сезон ще изтърпите... и така едно по едно нещата ще се подредят.

6

аха

преди 14 години

'Гръцките плажове' всъщност са си бъларски плажове, доколкото си спомням от историята. А и честно, колега от Благовеград, като ходиш там, мини през селата и ги заговори на петрички, да видиш дали ще ти озлезе и 1 лв. почивката. Пъвро питат дали си от Битола, после викат: 'А,аа от майка Бугария:)'

5

Анонимен

преди 14 години

е как цяла година спаха и точно когато е най-натоварено, решиха да кърпят?И на изхода на София за Перник също. Точно един месец щяли да ремонтират, стратирайки от 01.08!!! Как успяха да измислят да затворят МЕЖДУНАРОДНИЯ път за Гърция точно за август... Или може би се опитваме да спънем трафика за Гърция нарочно? Да вземат да се разочароват хората и да напълнят гушките на БГ хотелиерите??? Ще мина през Самоков и Дупница, као трябва (къдеото има зверски трапове по пътя), ама пак ще съм в Гърция

4

Васил Митов

преди 14 години

До #3 "Ж" Естествено. Но искам да си платя винетката за колата, да съм си платил данъците за колата, да зареждам бензин в колата.Едно пътуване с колата, ще ми излезе по-скъпо и съответно ще има повече пари за държавата майка, която с тях ще ми направи по-готини пътища и по-добро място за живеене.Въпроса не е във влака, и с колело може да се иде.Въпроса е да не правят така, че хората да си сменят решението и вместо да си похарчат тук паричките да идат в Гърция Румнъния...взаимопомощ!

3

Ж

преди 14 години

Хвани си влака пич. Има удобни спални вагони от София. Наспиваш се през ноща и сутринта си на морето. ;)

2

Анонимен

преди 14 години

Хаха. Май задръстването което се получава между Стара загора и Карнобат не е достатъчно. Трябва да бъде от София до Бургас!

1

Васил Митов

преди 14 години

Е дали имаше по-удачно време за "летните кърпежи" Баси, тия незнаят ли, че лятото се ходи на плаж.И за да не е в гърция или румнъния, искаме да харчим парите си на нашето черноморие.Искаме по-този начин да подкрепяме туризмът.Как ще стане като дори немога да стигна?Аз съм от Благоевград, и гръцките плажове са ми на 150км.Не искам да ходя в гърция, а във Варна/Бургас/Созопол, макар и 500км!Как да стигна кажете?Как да стигна ЖИВ?!