215

Смехурко:)))))))))

преди 14 години

Гоце ли си Гоше ли си :)))))))))))) след като не искаш монопол,защо продадохте енергетиката и дружеството на чужди компаний .Да печелят те и спечелят някой от вас ли Гоце:))))))))))))))) .ЕОН, ЧЕЗ и т.н Големи палячовци сте Гоше или Гоце незнам как те наричат

214

до психаря 212

преди 14 години

Болен си, лекувай се!

213

НА 203 МУТАНТЪТ

преди 14 години

ТИ СИ МУТАНТЪТ НА 700ГОДИНИ ОБУЧЕНИЕ,БОЙ И *** НА ТВОИТЕ ДЕДО И БАБА В ПОТЕКЛОТО ТИ И СА СЕ ИЗРОДИЛИ ВСИЧКИ ТВОИ ПРЕДЦИ И СЕГА С МУТАТСКОТО ТИ АНАДОЛСКО МИСЛЕНЕ С ТРАЙНОСТ ОЩЕ 370 ГОДИНИ В ТВОЯ РОД ЩЕ МИСЛИТЕ ТАКА...И ДОРИ НА АЙФЕЛОВАТА КУЛА ДА СЕРЕШ--ИЗВИНЕН СИ ЗАРАДИ МУТАНТСКИЯ ТИ МОЗЪК,РАЗМЪТЕН ОТ *** И БОЙ ПО ГЛАВАТА...

212

на 207 СВИНАРЯ ИВАЙЛ

преди 14 години

ИМЕТО И АКЪЛА ТИ СВИНСКИ,ДАНО НА БОРИСОВ И КОМПАНИЯ ГЕРБ НЕ Е КАТО ТВОЯ МОЗЪК.....ПРЕДИ 1300ГОД АСПАРУХ НЕ ПОПИТА ВИЗАНТИЯ ИЗВИНЕТЕ,МОЖЕ ЛИ ДА СИ ПОСТРОИМ ДЪРЖАВА ПО ТЕЗИ ЗЕМИ ? ТАКА И С БЕЛЕНЕ-БЕЗ ЕНЕРГИЯ СМЕ КАТО ПРДМЕТЕЙ БЕЗ ОГЪНЯ...И КВА Е ТАЯ СКАПАНА КАПИТАЛИСТИЧЕСКА БЪЛГАРИЯ,ДА НЕ МОЖЕ ДА СИ ИМА ЕНЕРГЕТИКА...*** ТИ ВЪШЛИВИТЕ И ОГРАНИЧЕНИ СВИНСКИ МОЗЪЦИ ДНЕС...ДОБРЕ,ЧЕ ДОЙДЕ БО-БО ДА СПАСИ ОСТАТЪЦИТЕ ОТ ТОШО ЖИВКОВ...

211

Resign

преди 14 години

Безсмислено е да коментираме думите на Гоце, това е чисто губене на време. Просто най доброто което може да направи за България е да си подаде оставката и да се изнесе към Сирищник. Все по глупаво става присъствието му във властта, особено след като този който го направи президент (Доган) стана напълно заобиколим фактор. Президентството е място за достойни хора, а не място за слуги на чужди господари.

210

Анонимен

преди 14 години

Всички проекти са на хартия само Белене са дадени пари 1милиярд лева.

209

уФФФ

преди 14 години

Стига с тая демагогия ве Гоце! Да се беше скарал на другарчетата си да крадат по-малко през последните 8 г. - днес щеше да има достатъчно милиарди и за АЕЦ и за магистрали. А той гледа сеир докато неговите свидни рожби от тройната ламя грабеха като башибозук.Пита си дали е било случайно ?

208

човек

преди 14 години

Президента ме изненада с добра позиция в случая. Не желая стратегическите сектори да са приватизирани. Нека да съществуват и държавни и частни дружества както си е във Франция, Финландия(тук държавата държи почти половината от всички компании), Норвегия и др.

207

Ивайло

преди 14 години

Не разбрахте ли че няма да се отворят защото ЕС не дава! Затова трябва да се построи АЕЦ Белене!

206

toni

преди 14 години

bravo na 205 saglasna sam napalno da se otvoriat dvata bloka 3 i 4

205

sas

преди 14 години

Не ни трябва АЕЦ Белене. Тайно се надявам Бойко да постигне отварянето на двата ни спрени реактора в Козлодуй. Така без един лев инвестиции държавата ще спечели много. Всичко е в ръцете на Саркози и Меркел. Дори само това да направи Бойко ще е герой.

204

Бобо

преди 14 години

Електроснабдителните дружества ги подариха на частни монополисти и някои си "напълниха гушите". Сега вдигат цените безконтролно, Няма "maintenance" - оставят всичко ДОКАТО ИЗДЪРЖИ. Назначават във високите етажи на власта техни хора, Пример: Сегашния министър на енергетиката е от ръководния екип на EVN и ще вдига цените на ел.енергията, за да им угажда. Заместника на Шушулов - доц. Кирчев е бил Председател на борда на директорите на EVN и ако решите да се оплаквате, ще ви прати при АРМЕНСКИЯ ПОП

203

АЕЦ Белене

преди 14 години

А агент Гоце, да се прибира. АЕЦ белене е от онези инустриални постижения на комуноидите, които най-стават за собствена, нарцистична гордост на партията, от колкото реално да вършат работа.

202

АЕЦ Белене

преди 14 години

И пет аец-а да стоим, както казахан якои колеги по-долу, без енергийна ефективност, няма да постигнем много. АЕЦ-овете ще помпят, а спуканата гума на народанта не-ефективнос ще издиша.- Енергийна ефективност- Алтернативни източници на енергия - както германския консорциум за слънчеви панели в сахара - едно от най-напредничевите постижения.

201

Мишо

преди 14 години

Не говорех за коментарите! А съмите "журналисти" в сайтове като ДНЕС БГ са *** хора или пъпчиви пубери.

200

любенов

преди 14 години

Съгласен съм с Г-н Президента , трябва да се мисли с перспектива , а относно пъпчивите пубери те нямат право на коментар,мисля ,че дори всеки който прави коментар трябва да си пише и ценза ,другото е анабализъм , аз съм инженер по радиоелектроника от 23 години .

199

Gaskoing

преди 14 години

Ти сега ли се се усети КОМУНИСТ? До сега къде беше? ама Бойко ще ви оправи вас!!!

198

Мишо

преди 14 години

Добрите журналисти не пишат в новинарски сайтове и блогове, а по вестниците и списанията (като изключим жълтите вестници). В Интернет пишат някакви пъпчиви пубери, които хал хабер си нямат от журналистика. И в пресата поне няма злобни коментари под статиите. "Журналистите" по новинарските сайтове са хванати от улицата.

197

Анонимен

преди 14 години

"И ДА ПОЛЗВАМЕ ЕС ФОНДОВЕ" - знаем как се ползват в България тези европейски фондове.... - затова от ЕС ги спират от време на време - профилактично, да поспре кражбата.Явно въпроса за АЕЦ-а опира до друго - кой да вземе големите пари за построяването му.... - а тази бъдеща зависимост от МВФ и световната банка изобщо не ми харесва!

196

Минаващ

преди 14 години

ЗАЩО НИ Е НОВА АЕЦ , МОЖЕ ДА ИЗГРАДИМЕ 4 БЛОКА С КАНАДСКИ ИЛИ НЕМСКИ БЛОКОВЕ НА ПЛОЩАДКАТА В КОЗЛОДУЙ , ВЕЧЕ Е ИЗГРАДЕНА ИНФРАСТРУТУРА , ОСВЕН ТОВА ТАМ Е ПО ДАЛЕЧ ОТ ВРАНЧА И ПО МАЛКО СЕИЗМИЧНО ! ПОСТЕПЕННО ДА ЗАМЕНИМЕ РУСКИТЕ ОСТАРЯЛИ БЛОКОВЕ С НОВИ ЗАПАДНИ ТЕХНОЛОГЙИ И ДА ПОЛЗВАМЕ ЕС ФОНДОВЕ !