20

renata

преди 14 години

Kak ne te e sram taka grozno da obijda6 horata i taka vulgarno da se izraziava6!Serialite se sazdavat da ni razvli4at i da pe4eliat pari,na koito ne mu iznasia da ne gleda,no tia protivni kritiki si gi zapazi za teb

19

Анонимен

преди 14 години

Автора, добре си се справил.Аз сериала го гледам (без 2 и 3 сезон) и не съм много съгласна с написаното, но все пак- това е твоето мнение.

18

Анонимен

преди 14 години

А ти какво написа? Или на теб не ти беше ясно?

17

ABTOP

преди 14 години

А КАКВО ОБСЪЖДАТЕ? ИЛИ НЕ ВИ Е ЯСНО!?

16

hehe

преди 14 години

''когато чекията на Линч вършееше из телевизорите'' -Евалата селяни , от кога започнахте, като ментори и критици да се изживявате !!! Тикви рошави псевдо журналистчета, какво изобщо разбирате от Дейвид Линч ???Тук няма какво да коментирам сериала ''Изгубени" , защото той е *** , за времето си Туин Пиикс си беше шедьовър :) Спомнете си джуджето , което танцуваше в червената стая :))))))))

15

Cereal_Killer

преди 14 години

Моля ви не давайте на този човек да пише повече ревюта. Определено ме карате да спирам да чета каквото и да било от вашия сайт с подобни ревюта. Като дори не е схванал самия смисъл на сериала за какво тогава пише за него?МОЛЯ ВИ НАИСТИНА НЕ ДАВАЙТЕ ПОВЕЧЕ НА ТОЗИ ЧОВЕК ДА ПИШЕ НЕЩО ЗА КАКВОТО И ДА БИЛО.

14

Анонимен

преди 14 години

Ванката нещо се е ядосал, че не му обръщат достатъчно внимание заради сериала и решил да се развихри. Ако го беше написал по-интелегентно можеше и да се хареса от повече хора, но така е по-зле от самият сериал. Освен това коментарите в блога му са само от хора, които по някаква причина не са схванали сериала. Зашо ли!

13

Анонимен

преди 14 години

Иване - *** си, чедо, *** си...Сериала си е напълно поносим, това че на теб не ти харесва си е твой проблем... Няколко милиона души смятат иначе... Айде у лЕво... ***...

12

Анонимен

преди 14 години

пич,за lost-a съм съгласен,но защо подпука и туйн пийкс?аз също съм доста критично настроен към сериалите,но напоследък се сещам защо са ги направили-като се прибереш скапан от бацане,привършиш с шетнята из къши,приспиш децата и т.н. стане 11 вечерта и пусна некой високостойностен филм и съм задремал на 10-тата минута...на др ден същата работа и 1 филм го гледам 20 пъти...а като е сериал ми е все тая.коментара ти не е лош м/у другото

11

ne4o

преди 14 години

на които не му харесва да не го гледа аз пак ме кефи сериала има вси4ко в него от романтика до мистерия пак по времето на туин пиикс автора на статията що не спомена 4е тогава нямаш никакав избор да гледаш нещо друго а пак сега е много просто не ти харесва пускаш друго затова 4е *** малаумните статии

10

бау

преди 14 години

Автора като е толкова против този конкретен и сериалите по принцип(както си личи от статията) да ходи да си чете "Война и мир" и да остави хората да си гледат каквото си искат

9

black

преди 14 години

този сериал ми омръзна след сезон и половина... ( аз го гледах наведнъж още преди да го почнат по нашите телевизии) ... отегчих се до смърт и изобщо не ме интересува какво става на този ски остров... :)))

8

Бат Емо

преди 14 години

Батка, очевидно е, че доста време си отделил да гледаш това така наречено "безумие". Можеш да си спрестиш разочарованията - гледай си сериалите по кабеларките, дават къде по-стойностни сериали - особено в часовия пояс от 15 до 18 часа.

7

RoseRed

преди 14 години

Del Gado пробвай Supernatural, Leverage или Bones.

6

RoseRed

преди 14 години

Аз пък въпреки "помийните думи" искам да кажа едно евала на автора! Рядкост са хората, който имат смелостта да се отцепят от публичната мания. Аз лично едвам издържах 10 епизода от първи сезон за останалите се чудя как са изкарали 5... Но все пак всеки има право на лично мнение. Моето подкрепя това на Иван. Въпроснивте "помийни думи" до голяма част описаха 90% от американската аудитория гледаща сериала и не само. Евала, вярно че бая ще те псуват за това, че си каза мнението но да не ти пука!

5

Del Gado

преди 14 години

първият сезон наистина ми прикова вниманието! впоследствие изгледах и сотаналите, но предварително ми беше ясно, да не очаквам много! я ми препоръчайте някакво друго сериалче да завъртя, моля!:)

4

:|

преди 14 години

"напикаваха", "тъповато американче", "пъпчасалите нърдове", "длогъзите жени", "издриска", "кретениите" - какви са тези помийни думи? Това ли е модерен начин да се пишат новини/статии в така посещавания dnes.bg ???? В кой клас си, Иванчо? Не ми се върва, че си на 26 години...

3

mitternacht

преди 14 години

...И на човек решил да разсмее и подобри настроението на хората, четящи блога му.Материала наистина е супер, дори при все, че не съм гледал нито един епизод от това нещо и имената на героите нищо не ми говорят.Но ако се съди по пародиите на този сериал, явно самия сериал нещо... издиша.

2

Estrella

преди 14 години

До РОси първо - в качеството си на зрител, който има право на собствено мнение:) Пич, материала е супер :)

1

Роси

преди 14 години

Абе, Иванчо, ти в ролята на какъв точно коментираш сериала и неговите зрители?!