337

AHMED AGA

преди 14 години

abe tupak,da ti se izpraznia na taia evropa :)evropa e bilo,ti mai zabraviash 4e ste nai otvratitelnata i nai sramnata strana na evropa.istinskite evropeici vi narichat *** NA EVROPA .

336

ГОСТ

преди 14 години

ДПС няма място в Смолянска област! -турците в Турция

335

Анонимен

преди 14 години

+5 Отговори Еееето Бойко пак пристига, воеевоодии си зове. В Истамбулскиитее палати разтрепера се Ердоган, праатии дарове богати в Бойковия стан! Неща дарооовее ни злато гордо викна Бойко сам, искаам само да не си буташ гагата насааам!

334

Шеншибар Али

преди 14 години

Я по- добре говорете на турски, че нищо не разбирам.

333

do 318

преди 14 години

Arkadash, nqma nujdi ot cinizmi, kakto i do ostanalite - tova e priznak na malocennost. Za vojni i tem podobno vobste nqma kakwo da goworim - prostotiq. No za tova che pochti vischki sysedi iskat chast ot zemite ni e wqrno, a ako poglednem kym gyrcite, te daje se kysat ot qd che se molim na bylgarski na ne gr. Izvinqwam se za latineca

332

123

преди 14 години

Турчинe, ти май още живееш в 19 век. Това е Европа, бе аланкоолу, никой на никого няма да разграбва земите. Това ставаше до средата на 20 век за последно. Четете повече за ЕС. Ай сиктир от изостанали и прости индивиди.

331

до 318

преди 14 години

Елате.Вонаги сме влизали в бой с армия която е няколко пъти по малка и почти никога не сме губили. Гърците най-горчиво си спомнят когато в междусъюзническата с армия 14 пъти по голяма, бягат като кучета и молят всички за помощ.Турците са покорни (фанатици) на вярата си но са глупави.Да не мислите, че всички ракетите ни ги отряза НАТО или че няма контрабанден вснос от Русия.Единия канал за съжаление го засякоха.А вие не гледайте към Балканите, а си гледайте кюрдите, че ще ревете скоро.

330

ъ

преди 14 години

*** на стол ЦИК И ДОГАН под ножа

329

бобо

преди 14 години

Това си е чиста подмяна на вота и ограничава правото на свободен избор на гражданите на РБ, което е противоконституционно и членовете на ЦИК трябва да бъдат съдени за противодържавна дейност!

328

Донка Жечева

преди 14 години

Всички в ЦИК са друиди.

327

gogo

преди 14 години

До номер 292 ри зашто даваш 1987 . Кажими до 1985 имашели нешто таково.

326

Додо

преди 14 години

Още един довод да се забрани гласуването за парламент в чужбина. С прибавените от чужбина гласове към локалните секции действително се подменя вотът на хората. Това е най-меко казано гавра с демокрацията. И то в 21-ви век и то в държава, преживяваща се като член на ЕС !!!!!!

325

До всички заблудени

преди 14 години

Ахмед Доган казва че българите насаждат етническа омраза и най вече АТАКА.Я вижте тук какво става, някакви си ламтящи същества, които не могат да свържат две думи, МУЧАЩИ, говорят срещу българите и България ? От къде на къде ?Щели да ни поробват отново, геури сме били ? На всички вас ви трябва ей сега да ви дойдат по къщите и да ви вкарат в затвора и там да се молите на българите (които наричате , геури и тн да не ви правят нищо)

324

Българин

преди 14 години

Прав си за едно има много турски фирми в България, има и фирми в турция, които са източвали пари от България. Точно тези хора и обръчи от фирми трябва да бъдат разследвани и съответно бичувани. А за войни въобще не смей да говориш, никой не печели от тях, не и хората - българи, турци, ***, евреи, арменци,.......... само корпорациите.

323

4ЕТЕТЕ

преди 14 години

228. - 08:30 - Копирал съм едно мнениеОт: Веско30. - 22.05 05:13 - Или го приемате, или се махате.От: BALGARIN RAZBIRA SE ...Министър-премиерът на Австралия Джон ХауардНа мюсюлманите, които искат да живеят според законите на ислямския шариат, в сряда беше казано да се махат от Австралия, след като правителството насочи вниманието си към радикалите в опит да предотврати потенциални терористични атаки. Освен това Хауард разгневи някои австралийски мюсюлмани, като каза, че подкрепя идеята шпионските агенции да следят джамиите в страната. Цитат: ИМИГРАНТИТЕ, А НЕ АВСТРАЛИЙЦИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ АДАПТИРАТ. Или го приемате, или се махате. Уморих се тази страна да се притеснява дали не обиждаме някой отделен човек или неговата култура. След терористичните атаки в Бали преживяхме възход в патриотизма на мнозинството австралийци. Тази култура се развива в продължение на два века борби, опити и победи от милиони мъже и жени, които са търсили свободата. Ние говорим предимно АНГЛИЙСКИ, а не испански, ливански, арабски, китайски, японски, руски или който и да било друг език. Затова, ако искате да станете част от нашето общество, учете езика! Повечето австралийци вярват в Бог. Това не е някакъв християнски, десен политически напън, а факт, защото християните мъже и жени въз основа на християнски принципи са основали тази страна и това е ясно документирано. Със сигурност е уместно да го демонстрираме по стените на нашите училища. Ако Бог ви обижда, тогава предлагам да обмислите някоя друга част на света за свой нов дом, защото Бог е част от нашата култура. Ние ще приемем вашите вярвания и няма да питаме защо. Всичко, което искаме, е вие да приемете нашите и да живеете в хармония и мирно съжителство с нас. Това е НАШАТА СТРАНА, НАШАТА ЗЕМЯ и НАШИЯТ СТИЛ НА ЖИВОТ и ние ще ви дадем всяка възможност да се наслаждавате на всичко това. След като обаче приключите с оплакванията, хленченето и боричкането за ЕДНО ЗНАМЕ, ЕДНА КЛЕТВА, нашите християнски вярвания или начина ни на живот, ви насърчавам настоятелно да се възползвате от една друга велика австралийска свобода: ПРАВОТО ДА НАПУСНЕТЕ СТРАНАТА. Ако не сте щастливи тук, ВЪРВЕТЕ СИ. Не сме ви принуждавали да идвате тук. Вие сте помолили да бъдете тук. Затова приемете страната, която ВИЕ сте приели!

322

DO Men

преди 14 години

A TUCIJ NA VAR6AVSKIJ DODOVOR LI E 4LENKA.NALI SME SAUZNICI S TURCIJ BE RAZBIRA4

321

Men

преди 14 години

Ne6tastnik, BG e 4len na Nato. Za kakvi prostotii ni govori6!?!?! I to na bulgarski?!?! Q hodi se skrii v Anadola. Tam pri zabulenite jeni-nindji, kudeto 90% ot naselenieto ne e 4elo dori edna kniga. Are mar6 v Azia!!

320

VIDENKA

преди 14 години

TIA OT CIK NE SA LI DURTI KOMUNISTI A REZANIA TUR4IN KADE GI E NAU4IL TEZI RABOTI DETO GI PI6E..PAK I DOBRE SME GO OBRAZOVALI V BGAIDE OROOO AIDE METLAA

319

до 318

преди 14 години

Ела да ме разграбиш , ела.

318

Турчин

преди 14 години

Шизофренията е лечима. А бе българи, вие май си нямате представа с какъв огън си играете. 70% от фирмите в България са Турски; нямате войска; да не би да си мислите че някоя европейка ще прати сина си да ва защитава( за тях сте най-големите бандити); и руснаците няма да ви помогнат(булгари-циганы). А всичките ви комшии , освен Турция са готови да ви разграбят земите.