303

проel doradoатор

преди 14 години

няма спиране тоя, наистина - чудя се кой ли може да го спре. със сигурност обаче това няма да е ГЕРБ или някоя от другите малки партийки

302

Анонимен

преди 14 години

тоя се хвали 4е е ...богат , умен , богат , богат ..летяща 4иния ... и т.н .ама...сигурно ве4е е влязал в интересите на някои хора...и скоро .. о4аквам изненада... / най вероятно ще го издухат... или друго там / ???.

301

Анонимен

преди 14 години

Вместо да ругаете тука, марш към урните в неделя! Иначе, нищо не правим....

300

най мразения

преди 14 години

За Доган и неговите аврери е жизнено важно да останат във властта.Като видя че няма шансове за още един мандат гледа да си прибере версиите и затов настоятелно казва да му върнат това коетое дал,те той им едал власт на тях да крадат сега те трябва да му върнат жеста.щото и тях няма да ги има ако него го няма.Ако няма имунитет като депутат или като мин.председател,какъвто е в момента,той може да бъде привлечен под отговорност например за убииството на Емин ,за предателство на българските интерес

299

kaka

преди 14 години

DOGANDostaOsranGamenArtisvaNaesen

298

Анонимен

преди 14 години

Браво, браво! Вече и в Европа станахме за смях благодарение на този! А вие пак ходете за гъби и после псувайте, че ви били ниски заплатите, че парното било скъпо, че цените били високи! Не разбрахте ли, единственият начин да се оправим е да кажем НЕ на Доган и на подобните му, които години наред се подиграваха с нас и са се настроили да продължат и през следващия мандат! От нас зависи този никога повече да не влезе в управлението! Да, изборите няма да са честни, но поне имаме някакъв шанс.

297

Купринка

преди 14 години

Емин, че са нещастни, смешни, лаещи и т.н. е истина.Че не гласуват не е истина. Всички гласуват ама силичката им е толкова.На свършване са..... лека полека съвсем щи свършат...

296

1950

преди 14 години

Ж.Виденов го направи с ВАС.сер- геи ще го направи с децата ви.

295

Анонимен

преди 14 години

Най-противната ехидна и мазна физиономия е на Джоган,На второ място в тази класация е зайчето Бъни

294

БЪЛГАРЧЕ

преди 14 години

ДОГАН *** не е разбрал едно нещо в живота --Квото и да правиш умираш а като умреш няма къде да скрадираш откраднатото.Той и майкъл щеше да се замрази за бъдещето ама нестана нещо!!!!ДОГАНЕ ДА ГУШНЕШ БУКЕТА ПО СКОРО *** ОТ ДРЪНДАР!!!!!КРАДЛИВ *** --АКО БЕШЕ КРУМ ЖИВ ЩЕШЕ ДА СИ БЕЗ РЪЦЕ И КРАКА И БЕЗ ЕЗИК!!!!

293

do jeliazk

преди 14 години

umen i prozorliv si i ti znae6 4e dogan vse o6te raboti za DS..

292

ДОГАН!

преди 14 години

Евалата на Доган! Мачкай *** от ГЕРБ и Синята коалиция. Покажи им кой командва парада и да не си правят напразни надежди!!!!

291

FarmBoy

преди 14 години

Svetovno izvestniqt turski geroi v bulgarskata politika, za kakvo si govorim. Sega verno Borisov sigurno zavijda, che ne e toi. Nali vsichkoto mediino vnimanie trqbva da e kum nego nasocheno.

290

Анонимен

преди 14 години

Sega Boiko Borisow moje samo da zavijda, kak taka i toi ne se e uredil da bude tolkova izvesten ! Zavijda li mutrata

289

Желязко Желев jele

преди 14 години

Доган не прави нищо случаино.Има един коментар на "Прочела някъде " .Тя казва в ход е разбиването на големите политически мастадонти.Доган е продукт на ДС.Ако има нещо към което мафията е алергична това е авторитарната власт.ДС махна Т.Живков.Вероятно уби Луканов,КОСТОВ се опита да наложи еднолична власт-свърши зле.Вероятно ако Б.Борисов вземе власта ще го очистят.Слаба държава силна мафия.Даже Станишев им пречи.Фрагментация на политическото пространство-това е новия проект на ДС?

288

Ну погоди

преди 14 години

Трагично са изостанали т.нар.бг турци. По време на избори в БГ това най-ясно се доказва. Един амбициозен и ДС-печен далавераджия Доган докарва, като овце, под строй бг турци от Турция и заедно с тия в БГ ги строява в две редици към изборните урни. ИНСТРУМЕНТЪ, т.е. камшикъ над стадото също е задействан, но той е невидим. Не са турците овце разбира се, но са наплашени. ИнструментА е затова - да плаши и ръчка. Който се праи на уфсъ, вълкъ го олапква. А зайчето имало какво? АКЪЛ!!!!

287

муспи

преди 14 години

286 е абсолютно прав, - нисшите племена не могат да не командват. Такива са турците, еврейте, арабите. Последният кюрд е в състояние да чисти клозетите в Германия 20 год. за да може един велик ден, в името на алаха справедливия и милостивия, да малтретира слуги.

286

Крум

преди 14 години

Нека не се занимаваме с турците - те правят едно и също винаги,а именно насилствено поробване и геноцид. Навсякъде си плащат за миналото,но не го усещат, тъй като не са прогресивни и единсвената им амбиция е дакомандват, дори и в нищета и неграмотност.Обещавам, че няма да говоря с българи, които не са гласували.

285

Адам

преди 14 години

До 282 Алоо, ***, ти май си слънчасала! Май забрави кои са дружките на Доган! Това не са Борисов и Костов, а Станишев и Кобурга!Стига с тези манипулации, май много ви е страх от Костов и има защо!Що толкова се страхуват БСП И ДПС от Костов!Много им държи страх вече десет години!Жалко е, че ние българите не си ценим добрите политици! И затова теглим! А на такива като тебе, ***!Жалко за децата ни!

284

Иван

преди 14 години

Да кажем твърдо не на бсп, дпс и ндсв, на предателите, на гавазите и на комарджиите и мошениците