317

еLLe

преди 14 години

Поклон пред огромния ти талант, Кралю. Не успя да се върнеш да сцената и да напълниш душите на милионите си почитатели. Не успя, защото вече си се върнал в сърцата им с вечната си музика. Замина на последно пътешествие в Невърленд, за да станеш безсмъртен! Направи революции, за да остане името ти, завеща ни ритмика и шоуменство, мелодичност и лиричен глас, които е невъзможно да бъдат забравени. Умря човекът Майкъл Джексън, роди се легендата! Почивай в мир...

316

Анонимен

преди 14 години

Michael I love you!...

315

EmShO

преди 14 години

Майкъл nai-dobriq

314

Полина

преди 14 години

Страшна загуба,траурна...нямам думи...към всички,които са по-заинтересувани ще предложа да слушате песента Morphine...до сега се чудех защо я пее,но сега разбрах и какво е това demerol,за което пее в нея..Нелепа смърт,тъжно е,а имаше какво още да даде и да покаже,нещо с което да се опита отново да ни направи по-добри хора...Моля хората,които нямат мнение (ако има такива) да не си правят труда да пишат отрицателни коментари,моля ви мълчете си...

313

123

преди 14 години

Вземи прочети малко и се образовай - изобщо не е била целта само в печелене на пари. Този човек колкото пари за благотворителност е раздал, ти само можеш да ги сънуваш. Или 300 милиона за теб са нищо?Просто има прекалено много завистливи и алчни хорица, които само за да измъкнат няклолко долара повече, му погубиха здравето.

312

мария

преди 14 години

Най-великия артист свърши своя земен път. Сега звездата му ще гледа от небето, а неговата музика ще продължи да живее тук- на земята. Една от последните живи легенди си отиде. Почивай в мир, дано поне там където си я няма тази злоба, излята от хиляди завистливи и алчни хора, която те погуби.Почивай в мир, Кралю.

311

white bear

преди 14 години

mamka mu!

310

почитател

преди 14 години

Рядко се срещат такива таланти , уникален глас съчетан с танцуване, каквото и да се говори за него , той е и ще си остане неповторим.

309

Анонимен

преди 14 години

"Таблоидите често пишеха за здравословните му проблеми, тъй като певецът нямаше концертни участия от 12 години."Той не е певец вече 12 години.Я оставете *** на мира.

308

Анонимен

преди 14 години

Всяко чудо за три дни

307

дюля

преди 14 години

Майкъл беше сложен човек, отдал се изцяло на успеха в кариерата. Животът на такива хора е труден, но ценен за останалите. Какво ли ненаправи - истински революции, за да е неповторим и завладяващ. Жалко че не успях да го видя на живо. Мир на праха му.

306

siska

преди 14 години

сюvinqvai ,na kolko si godini,na 5 li ,na 6 li .Ne znae6 koi e michael jackson,sigyrno se 6egyva6

305

radi

преди 14 години

Изключително тъжна новина! ;(( Майкъл ти ще си винаги в сърцата ни! Най-добрият!Обичаме те! Почивай в мир! R.I.P.

304

mimka

преди 14 години

MN STE TYPI WE NE OBIJDAITE MICHAEL TOI TOLKO E VLOJIL V TANCITE I PESNITE SI. tOVA NIKOGA nqma da go trazberete we koga vie 6te pravite takiva ne6a kato nego-to4no kogato baba mi stane mujka

303

MuryG

преди 14 години

Много е тъжно да си отиде така внезапно.Още не мога да повярвам!Love you,Michael! Forever!R.I.P.

302

tarikata

преди 14 години

neznam kakuv e..ne sum slu6al negovata muzika no znam 4e e mnogo izvesten mir na prahat ti

301

стефка

преди 14 години

Иска ми се да им е избягъл ,чрез една мнима смърт!Също както искаха и феновете на Елвис...Кралете!Единия на - рока ,другия - на попа........Наистина ,той можеше да накара човечеството да се взриви и да спре навреме унижожаването на природата!Наистина Майкъл пречеше на гигантката адска машина ,която гази тропическите гори,пали и изгаря вековни гори,променя климата,увеличава пустините на Земята и ще превърне арктическия лед в разрушителна водна стихия!

300

хс

преди 14 години

той беше станал през 2001година толкова популярен,че ако си мръднеше само пръста тълпите като хипнотизирани го следваха.само да беше поискал светът щеше да го последва.за съжалениене това не се хареса на ционистите.те го наобиколиха с доктори и финансови съветници,които се възползваха от доверената ситуация в която се намирт за да го изсмучат и унищожат.успяха да го направят.паричните дългове на майкъл показват кой е виновника за неговата кончина.същото направиха и с елвис ,защото пееше госпел

299

IVO

преди 14 години

edna ot nai velikite zvezdi za vsi4ki vremena si otide poklon pred tvor4estvoto ti michael

298

...аз

преди 14 години

Dirty Daiana и Give in to me...чист оргазъм! И видео, и самите песени, и Майкъл!!!!!!!!!ВЕЛИК! Да не говорим з безбройните песни за това какви "*** сме"(обръщам ги в мои думи, защото чета и не вярвам на очите си), защото точно от такива хора светът трябва да бъде спасен и да стане по-добро място!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Стига хора!!! Имайте малко уважение, спирачки, чувства, НЕЩО!!!!Стига политика!Стига криворазбрана ЦИВИЛИЗАЦИЯ!Стига простащина!Стига!Стига!Стиа! В този форум трябваше да покажем малко чувства.НИЩО ПОВЕЧЕ, но пак го обърнахте на сеир.Пред смърта трябва всички да наведем глава и ако няма каво да кажем е по-добре да си замълчим. Оставете предрасъдъцоте за по-нататък!!!!!!!!!!!!!!! PEACE!!!Почивай в мир!