60

Анонимен

преди 14 години

Накрая някой наистина ще му сътвори диагноза: ТЕЖКИ КОНТУЗНИ РАНИ, НАНЕСЕНИ С ТЕЖЪК МЕТАЛЕН ПРЕДМЕТ В ОБЛАСТТА НА КРАЙНИЦИТЕ И ГЛАВАТА!!!!!!!!!!! МЕНЕ МЕ УЧДВА, КАКА ТАКА НЕ СЕ КАНДИДАТИРАЛ ПАК КАТО МАЖОРИТАРЕН КАНДИДАТ! яВНО МНОГО ГО Е ОКЪСАЛ ФИНАНСОВО!

59

чоки

преди 14 години

Фидел Беев става кмет на Велинград от Яневата партия РЗС тогава казваща се някакво БЗНС ,та Яне Янев да не забравя че Беев е негов кмет и не само той се е облажил от злоупотребите във Велинград.

58

Анонимен

преди 14 години

ПОПИТАХ 50 как е отдолу

57

Анонимен

преди 14 години

абе ВИЕ един път ще ме пуснете ли ,ГОСПОДИН ДОГАН

56

Кирил Софииски

преди 14 години

Абе тоя да отчете ,че повече от 60% от пазарджишки окръг го иска от обратната страна на тревата!

55

Иван хафти

преди 14 години

Мутро гадна отиваи там където съдът винаги ще е сигурен къде си! По добре е за теб отколкото попа да е сигурен къде си! Ти какво си мислиш бе ,че си безсмъртен ли?!?!

54

pomak

преди 14 години

Как така бил невинен,но трябва да плати 3000 за нанасяне на телесна повреда?! Тоя нагъл тип отдавна трябваше да е на топло!

53

Анонимен

преди 14 години

balgari na takiva kato tozi trebva da im spukame 6u6onite:O)

52

Ицо

преди 14 години

Как така бил невинен,но трябва да плати 3000 за нанасяне на телесна повреда?! Тоя нагъл тип отдавна трябваше да е на топло!

51

Анонимен

преди 14 години

Аз съм от Велинград и мога да кажа, че тоя *** смешен всеки път си измисля ново заболяване само и само да забави делата срещу нещо!! Бати нереза миризлив депесарски!!!

50

иьг

преди 14 години

да внесат в прокоратурата иск за закриване на партия атака,дпс е най демократична партия внея членуват от всички етноси

49

Анонимен

преди 14 години

Не закачайте доброто момче,бе!Още повече,че е член на "най-българската,демократична и справедлива" партия ДПС!

48

novinata ot dnes

преди 14 години

Внесоха иск в прокуратурата за закриване на ДПССдружение Гражданска инициатива "Справедливост внесе в Главна прокуратура днес сигнал с искане за разпускане на политическа партия Движение за права и свободи (ДПС), това обяви за Frognews . bg председателят на нестопанската организация, адвокат Иван Груйкин.Неправителствената организация настоява Борис Велчев да упражни законовите си правомощия, като предяви иск за разпускането на партията на Ахмед Доган.

47

Анонимен

преди 14 години

Емблематично - точно ФК Левски. То Искренов бе кандидат на ДПС, а сега ако не греша - Кременлиев. Това е дереджето. Беев - президент, Галеви - министри, усмивки на лицата ведри, а очите - бистри !

46

MihaiL

преди 14 години

http://***.dnes.bg/crime/2009/06/23/obshtinski-syvetnik-ot-silistra-obvinen-v-ubiistvo-ostava-v-aresta.73149 Вижте кво става тука,май доста често взеха да никнат анти новини за дпс,дали щото са най-читавата партия за права и свободи.Хора осъзнайте се дайте да гласуваме,с единната цел да изхвърлим ДПС И БСП ОТ ВЛАСТ.ОТ ТАМ НАТАТЪК ИМА МНОГО ХОРА КТО МЕН КОИТО ЛИЧНО ЩЕ СЕ ЗАЕМАТ С БАВНОТО И МЪЧИТЕЛНО ЧИСТЕНЕ НА ВСИЧКО ЩО Е БИВШ ДПС-ЧЛЕН !!!

45

до феновете на ЛЕВСК

преди 14 години

ТОВА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ИСТИНА !СЕГА Е ВРЕМЕ ДА СЛОЖИТЕ КРАЙ НА ПОДИГРАВКИТЕ.ПРИЕМЕТЕ ПОДКРЕПАТА И НА ЦСКА -нищо че сте противници В ИМЕТО НА БЪЭЛГАРИЯ се обединете и протестирайте.НЕМОГА ДА ПОВЯРВАМ- НИЩО СВЯТО НЕ ОСТАНА

44

БЪЛГАРИН

преди 14 години

БЪЛГАРИ НА ТАКИВА КАТО ТОЗИ С ГЛАСУВАНЕ ДА ИМ СТРОШИМ ГЛАВИТЕ СВОБОДНИ ДА СЕ НАЗОВЕМ ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ С АТАКА В АТАКА ЗА НАШАТА МИЛА БЪЛГАРИЯ

43

Emo

преди 14 години

Pi4,6tom imat pari,mogat vsi4ko horata.Tiya deto ni kupiha nas???????????? Dadohme titlata na govedata.Ne e vajno kakav si,A KAKVO PRAVI6 ZA OTBORA SI!,bez zna4enie tur4in,evrein i tn...V turskoto p-vo igrayat edni ot nai-dobrite futbolisti,i imat edni ot nai-dobrite trenyori.Sega,tuk za kakvo govorim-za futbol,ili politika?

42

Анонимен

преди 14 години

Твърдим, че дейността на тази политическа партия, касаеща взаимоотношенията с Мюсюлманското вероизповедание в Република България, противоречи на разпоредбите на Конституцията и представлява систематично нарушение на законите на страната. Основание за това ни дават доказателствата за системни действия на тази политическа партия на намеса в дейността на Мюсюлманското вероизповедание в България, чрез нейните кметове по места, имащи за цел манипулиране провеждането и дейността на Националната мюсюлманска конференция от 2008 г., както и избора на ръководните и представителни органи на вероизповеданието. По този начин са нарушени конституционните разпоредби на чл. 13, 37 и 43 от основния закон на страната, както и разпоредбите на действащото законодателство, регламентиращи реализацията и защитата на правото на вероизповедание, правото на религиозно сдружаване и отделеността на религиозните организации от държавата в лицето както на централната държавна власт, така и на органите на местно самоуправление и изпълнително-разпоредителната дейност на местно (общинско) ниво, се казва в иска на Справедливост.

41

НЕ МЕ ТРИЙ!!!!!!

преди 14 години

Сбъдна сеНово разкритие на Sportline.bg Левски вече е турски отбор, човек на ДПС официално ще надзирава Батков23 юни 2009 1436От Агоп Вартанян --------------------------------------------------------------------------------размер на шрифта a a a разпечатайСофия. Новината на sportline.bg, която взриви България преди няколко месеца вече е факт - поредното национално предателство е налице, Левски стана турски отбор! От няколко дни ДПС има официален представител в ръководството на сините, без който не могат да се взимат каквито и да е решения. Става дума за кандидат-депутатът на движението Дилян Пеевски, който от тук нататък ще присъства на всяка сбирка на синята управа. Пеевски е син на бизнес-годзилата Ирен Кръстева, която се явява финансов *** на движението. Тя вече сложи ръка на 50 процента от друга собственост на Тодор Батков - вестник Стандарт, колкото и адвокатът да отричаше разкритието на sportline.bg.Пеевски се появи на днешната сбирка на ръководството на Левски в кантората на Тодо Батков. Синчето се държеше така, че даде да се разбере, че от тук нататък в отбора на народа ще се разпореждат 500-годишните поробители на същия този народ. Точно задаващата се официална продажба на Левски е причината Майкъл Чорни да прехвърли всичките си акции на Батков. Това е било условието и на касичката на ДПС - да преговаря само с един собственик за шампионите. Въпрос на дни е официализирането на Пеевски в Левски, за да може по синя линия той да спечели солидно количество гласове за турците на наближаващите избори.