272

Анонимен

преди 14 години

Който от вас е без грях , нека първи хварли камък по нея- е казал Христос , когато фарисеите довели блудницата.При положение че църквата е най големия развъдник на хомосексуализъм, знам го защото съм човек от кухнята на църквата, с кое дръзновение прави това? Да извадят гредата от своето око и тогава ще видят как да вадят сламката от окото на брата си.Лично аз също не приемам подобни прояви на парадиране, но не мога и да заклеймявам хората на база сексуална ориентация- такива са се родили.

271

анално информиран

преди 14 години

Дупето пол няма - аз съм бил и в женски и в мъжки дупета и си е кеф. Повечето момчета, които харесват здравото е'б'ане отзад са големи пичове - даже веднъж се влюбих в такъв и ни беше супер заедно. Аз не съм гей, но страшно много ги обичам, палавници големи са.

270

до: номер 245

преди 14 години

Аз съм, същия дето задавам въпроса до номер 245. Гледам, и не вярвам на ушите си! Той все още не ми е отговорил на въпроса. Но за сметка на това са ми слагали минусчета. Е, ваша си работа, но минусчетата не решават спора. Просто в България са малко истинските християни, и истинските вярващи. Масата, стадото, се водят по модата. Убедете ме в противното!

269

анонимна

преди 14 години

Не навсякъде по света хората са толерантни към хомосексуалистите !!! Стига с този български манталитет - да не се подценяваме сами ! По света хората нямат избор,защото по закон трябва да толерират различните,когато са на работа и в обществото,иначе ще ги уволнят ! Но в частни разговори много от тях са против...всичко е въпрос на политика !

268

Анонимен

преди 14 години

Брат ти, най-добрият ти приятел,братовчед ти, колегата ти, съученикът ти, синът ти...може да е гей. Внимавай кого МРАЗИШ. Може да е някой, когото ОБИЧАШ!

267

Ту

преди 14 години

Това кой с кой си ляга не го прави по-малко или по-голям ***. "Трима гейове заклаха 27-годишен мъж" или "трима хетеро заклаха 27-годишен мъж" е едно и също - престъпление, необусловено от ориентация. Или щом съм гей съм повече убиец, така ли? Логиката кърти мивки! Ама такива като теб изострят насторенията излишно. Жалкото е, че много се връзват на тези глупости.

266

Ту

преди 14 години

Евала, пич

265

Ту

преди 14 години

Ориентацията не се прихваща, а таак се ражда човек и няма избор - това са хормони, физиология. Така че това кой как ставал гей са глупости от 1001 нощ. Друго е, че медийния образ на гея не е каквото повечето гей-хора са: Азис, Минчев, Дуков създават неверен образ за повечето хомосексуалните. Хомо или хетеро - гнили ябълки има, но не изхвърляйте цялата касетка заради няколко гнилоча. Гей-любовта не е блудстване или болест. Това е любов в друга форма. Никой не ви кара да одобрявате,а да не съдите

264

Ty

преди 14 години

Ал, хомофобите, гейовете протестрат не защото искат да ви покажат с кой си лягат, а че това с кой си лягат не е мерило за личностните качества. Защотот ако си по-различен си дискриминиран - така че не ми обяснявайте, че гейовете искали привилегии...искат същото като всеки друг човек и да им се спазват правата по конституция. А това за голотии да се афишират и аз не съм съгласен, но внимание за 2ния стандарт: цици и силикон по билбордове по-малко опасно ли е, а?!

263

Деда ви Поп

преди 14 години

Слушайте бре, юроди неразумни, поради що се срамите да речете на тез дяволски изчадия мъжоблудстващи, че ще идат право в геената огнена на пъкъла?Нима не помните, жестоката съдба на Содома и Гомора?Яз Деда ви Поп, грешника ви обаждам, щото Господ вижда вашите блудства и грехове и скоро ще ви съди за тех, тъй че покайте се грешници безсрамни и молете за прошка! Амин.

262

до: номер 245

преди 14 години

Абе не ми беше работа да се обаждам, ама като те гледам такъв набожен християнин... я ми кажи тогава, как е истинското име на Апостол Петър?Аз макар да не съм религиозен и не се смятам за християнин, ама го знам ;-)А колко пъти ходиш на църква? Това никой от толкова богоугодните енориаши не рачи да сподели с останалите!И последно, тая фраза за лъжата е казана от Гьобелс. И явно е бил прав, ако всички повторят сто хиляди пъти, че да си гей е болест, то това се превръща в истина.

261

Анонимен

преди 14 години

Илан, българин ли си, турчин ли, не те знам! Но тъй като съм "православен скот" по твоето разбиране, се чувствам длъжен да ти отговоря. Не знам как можеш да наричаш скотове хора, които учат, молят се, четат книги и водят духовен живот! Не знам как можеш да наричаш скотове хора, които постят и се стараят да не вършат грехове, които се борят със страстите си и се опитват да бъдат по-добри, подражавайки на Иисус и светиите! Знаеш твърде малко за християните! Образовай се!

260

Скот(и) Пипън

преди 14 години

По храмовете сме и в мир ви чакаме да дойдете. Ние ли сме отговорни за бардака в душите ви?

259

Илан

преди 14 години

Годината е 2009 ... по някаква ирония на съдбата все още има църкви и религии и милиарди по света, а милиони в Българиа, искат да са част от мозъчния упадък продаван с хилядолетия с една крайна цел - влияние и пари! Къде са протестите на православните скотове срещу корупцията и престъпността в България? Гей-парад е няколко часа в един ден - помиарския живот в България е 365 дни. Къде са през останалите дни скотовете с бради и лумените им поддръжници?

258

evil

преди 14 години

Когато станем повече от вас ще видим кои са обратните...Някъде го бях чел.....

257

Анонимен

преди 14 години

До 255Но да не парадират с това кого обичат и с кого се пляскат. Ти парадираш ли навсякъде със сексуалността ти да те питам ?

256

миро

преди 14 години

май серГЕЙ ще оглави парада

255

XeTePo

преди 14 години

ВСЕКИ САМ ИЗБИРА КОЙ И КАК ЩЕ ОБИЧА ТАПАЦИ И П**КИ ЗАСПАЛИ !!! РАЗБЕРЕТЕ ГО ! И АЗ СЪМ ПРОТИВ , НО НЯКОИ ХОРА СА СИ С ТАКАВА НАГЛАСА И ТОВА .. НИЩО НЕ МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ .. СЛЕД КАТО СЕ ОБИЧАТ - ДА СЕ ОБИЧАТ .. ДА СЕ ПЛЯКАТ И ДА ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ ; )

254

Анонимен

преди 14 години

252, пиши на кирилица, моля те!

253

Петко

преди 14 години

Парадът цели да размие границите къде свършва и къде започва нормалното, а хомосексуалистите са само хористи в един умело дирижиран спектакъл. Та драги ми съграждани, недейте се оставя да бъдете използвани, като внушители на нещо изкривено и грозно. Решили сте, че така е по-добре за вас, направили сте го. Недейте го натрапва и на другите, все пак ако повечето обърнем резбата, кой ще захранва вашите нерепродуцивни социални групи. Бог да пази България!