121

гласоподавател

преди 14 години

ами разбира се, трябват им гласовете на неграмотните и унижените, на тези които никога не са имали някава перспектива в живота, или идея за това как трябва да стоят нещата в една подредена държава. Хора, мислете с главите си, покажете червения картон на крадливата червена партия

120

изБИРАтел

преди 14 години

Другарите правят всичко /не/възможно, само да получат някой и друг глас повече. Покажете им че сте истински българи най-накрая и не се страхувате да им кажете, че не искате повече да ви крадат от труда 'по социалистически' и да ви раздават някави си 'социлни' облаги, които всъщност ги няма .

119

Анонимен

преди 14 години

ТОВА Е ЗАМИСЪЛ НА БСП И ДПС-ВСИ4КИ ГРАМОТНИ ХОРА ДА НЕ МОГАТ ДА ГЛАСУВАТ,А САМО ТУРЦИ И ПЕНСИОНЕРИНАРО4НО Е НАПРАВЕНОАМИ ДА МИСЛИМ ДА СЪДИМ ДЪРЖАВАТА И ДА КАСИРАМЕ ИЗБОРИТЕ

118

Истини->Контрола

преди 14 години

Не е точно така. Имам много познати в чужбина и всеки е готов да се върне ако в държавата се нормализират нещата и престанат да ни мачкат физически и психически. Така че тези хора имат пълното право да гласуват. Те са български граждани. Икономически емигранти.

117

Контрола

преди 14 години

Българите в чужбина не би трябвало да гласуват. Не е правилно да гласуват за управление, последствията от което (добри или лоши) ще търпим ние хората, които живеем в България, а не те, хората които не живеят в България.

116

Българин

преди 14 години

Да, разбира се - нищо или почти нищо не се прави за да могат Българите извън България да гласуват, но за турците, които не живеят и никога няма да живеят в България и не плащат данъци в нея има избирателни секции едва ли не във всяко село в ТУРЦИЯ !!! Българи - гласувайте всички - ДПС трябва да бъде изхвърлена от властта, а Доган изправен пред съда !!!

115

гларус

преди 14 години

Ами така ще бъде докато из посолствата ни се подвизават бивши /по скоро/ настоящи комунистически мекерета които просто защитават като "Матросов" интересите на своята партия /и на ДПС естествено.Там в чужбина е елита на този изстрадал народ и той няма да пропусне случая да гласува"против" БСП и ДПС. Между впрочем защо тези две партии не "плеснат с ръце и се прегърнат".НО ТОЗИ ПЪТ И ТОВА НЕ ЩЕ ИМ ПОМОГНЕ !

114

четящ

преди 14 години

ВОЛЕНЕ, ЗА КОЛКО СРЕБЪРНИКА ПРОДАДЕ ЕООД ''АТАКА'' Ти ни прЕдаде и по-страшното - ти ни прОдаде.? Как подреди кандидат-депутатските листи със световнобезизвестни имена.? Сам, затворен в централата. А уж местните организации били издигнали кандидатите. Ти излъга всички честни българи, всички истински патриоти, които вярвахме, че ще си върнем България. Преди 4 години заживях с идеите на Атака.Убеждажах хората, агитирах ги, ших знамена, лепих плакати, карах се с приятели. Чувайки сигнала на Атака, сьрцето ми трепваше. Много усилия положих,за да убедя мои роднини, живеещи в чужбина, да гласуват за Атака. Знаеш ли колко гласове си получавал от гр. Берн, Швейцария? Днес обаче и те са отвратени от подредбата на твоите листи. Крещях по площадите на наи-бьлгарските празници, приватизирани от тебе. Срамувах се на всеки 19 февруари, когато с най-грозни и обидни думи крещеше ''долу ДПС'' и тьлпата около теб пригласяше. Кой те излъга, че ти си като Левски. Та той е име-светиня за всеки бьлгарин, символ на българския дух и народност. А ти.? Преди няколко месеца ти напусна парламента, подведе и парламентарната група. Защо го направи.?Много е просто - за да улесниш тройната коалиция да приеме и последните си калпави закони. А може би това е част от плана ти.? На 2 юни ти поруга и паметта на гениалния Ботев. Е, много стана. Вьпреки това на Евроизборите гласувах, но гласувах с отвращение за оня побойник, синьт ти. Добре, че не влезе другият ''юнак'' - Чуколов. Знаеш ли колко свестни, читави,стойностни хора в Сливен работиха през тези 4 години за Атака?. Те отделяха време, средства, енергия. И резултатьт от техния труд е налице - трето място за Атака в Сливен с 13,4 % , процент, по-висок дори от твоя в страната. На тези хора всички им вярват. И ще продьлжават да им вярват. На тях, на Атака-Сливен, защото те са различни. Нищо,че свестните у нас считат за луди. Само че май лудият си ти. Вярно, че ти сьздаде партията. Извинявай, но това не е еднолично дружество. И помни - стига омраза! Така никой не е прокопсал. Човек загива не от войни и пожари, а от омраза. Само с любов всичко се постига. Никой не обича предателите. Боли ме, сьжалявам и се срамувам, че сьм ти вярвал. Аз сьм честен бьлгарски гражданин и няма да продам, а ще дам гласа си за ГЕРБ или за Синята коалиция! Знам, че те няма да променят света, но поне могат да направят живота ни по-добьр. Дай Боже, да успеят да изведат Бьлгария от кризата! А защо ли с теб никой не желае да с коалира? На добьр час с БСП! Христо Никифоров- бивш симпатизант на Атака от с. Бяла, община Сливен

113

kazanovka

преди 14 години

kak se glasuva v 4ujbina... az jiveq v Haga i edin priqtel mi kaza 4e sa dokarali cql avtobus s turci koito sa glasuvali purvo v Rotterdam i posle tuka s fal6ivi li4ni karti i imena.

112

Brave

преди 14 години

Нито една официална институция, вкл. и ЦИК не са дали гаранции, че в 123-те изборни секции ще бъдат спазени всички законови и технологични изисквания за провеждането на избори. Не е отговорено на въпросите как ще се сформират секционните комисии, как ще се контролира тяхната работа и как ще се гарантира сигурността на изборните бюлетини. След като няма такива гаранции, всички бюлетини от секции, извън официалните ни дипломатически представителства в Турция трябва да бъдат обявени за невалидни.

111

incognito

преди 14 години

Да и така се получава,че онези туристите ,които ще дойдат с автобуси и ще гласуват незаконно,ще им бъде по-лесно от на тези,които имат правото?!

110

Анонимен

преди 14 години

КОЙТО НЕ ГЛАСУВА НА ДОГАН СЛУГУВА!

109

Gnusmus

преди 14 години

Що не се гръмнеш,бе мръсно koпeленце?!? Ако нямаш с какво,аз ще дойда,само патрона ще си платиш(0.68 лева,консуматив),транспортните разходи са от мен! А ЗА ТОЗИ,КОЙТО МИ ИЗТРИ ПРЕДНИЯ ОТГОВОР ЩЕ ИМА ПРИМОЦИЯ-И КОСУМАТИВА ЩЕ Е БЕЗПЛАТЕН! ТИ БЕ,ЗАЩО НЕ ИЗТРИ АНТИБЪЛГАРСКИЯ ПОСТ НОМЕР 101 НА antikirilik ,А ИЗТРИ МОЯ ГНЕВЕН ОТГОВОР,ПРЕДИЗВИКАН ОТ НАГЛОСТТА НА ТОЗИ БЪЛГАРОМРАЗЕЦ?!? ТИ КАКЪВ СИ,БЕ? ВИЗАНТИЕЦ?!? ***!!!P.S.И да не се мъчиш да ми даваш BAN по IP,нали знаеш,че няма да успееш?

108

ИДЕ ЛИ

преди 14 години

На тази държава не и пука нито за броя, нито за здравето на избирателите, респективно данъкоплатците. Т.е. на държавата не и трябват живи и здрави българи.

107

blinky

преди 14 години

Е, голяма работа като не можели да гласуват.Нали повече от половината избирателни секции в чужбина са в Турция - там ще гласуват и за тях.

106

mara

преди 14 години

ami da glasuvat balgarite v 4ujbina za gerb.nali sa v 4ujbina i nqma da usetqt razru6enieto,koeto 6te dovede tazi partiq sled sebe si

105

ilko

преди 14 години

NALI SDS ISKAHA POVE4E SEKCII V 4UJBINA!4UDQ IM SE NA AKALA KATO NIKOI NQMA DA GLASUVA ZA TQH

104

sram

преди 14 години

Срам, еееееей, срам!Срам ме е , че съм българин като ви чета глупостите...ужас..

103

Анонимен

преди 14 години

Добро оправдание но не на мен-Ще пътувам за да покажа 4ервен картон на управлиаващата шаика!Да на Сините!

102

Анонимен

преди 14 години

Аз работя на Wаll Strееt и съм една от най-големите финансови акули в света. Когато ми омръзне да завладявам световните финансови пазари може да се кандидатирам за президент.