24

Наблюдател

преди 14 години

Не на трън,та на глог....Който и да е в правителството,независимо от малко по либерален, до напълно консервативен лидер,щом " Корана" клати феса,нищо не може да се промени на добро.

23

шека

преди 14 години

егати идиотската държава и общество!

22

Анонимен

преди 14 години

Костов е виновен!

21

az

преди 14 години

По конституция е абсолютно неприкосновен до живот. ====================================като Галеви

20

Ким Ир Сен

преди 14 години

За днес ли си записа час за преглед...? Не отлагай! Всеки момент обилното слюноотделяне и плюене може да доведе до задавяне , че и по-тежки последици!А и не е редно да се делиш толкова за дълго от нас .Чакаме те в карлуково!

19

онбашията

преди 14 години

така като гледам май обратното е по-вероятно - америка да стане като иран, а не иран като америка. в средния западняк има много повече недоволство и усещане за нещо сбъркано в обществово, отколкото в персиеца или китаеца. западните лидери нямат подкрепата на населението, въпреки че са избрани пряко от народа, спрямо лидерите на иран или китай. не само тук, и на запад говорят за "избиране на най-малкото зло", а като противовес фесовете умират по заповед на шефовете си.

18

Анонимен

преди 14 години

USA nqma smetka ot promqna v Iran ! Vsi4ki tezi protesti ne sa porodeni ot USA ne slu4aino i Obama se izkaza edva li ne v podkrepa na sega6noto upravlenie kato kaza 4e nqmalo razlika koi 6te spe4eli. Samo 4e razlika ima i to golqma !Ako ima promqna oba4e nqma da ima povod za voina a voina se podgotvq ! podgotvq se qdrena voina sre6tu Iran !

17

Анонимен

преди 14 години

Налагайте маймуните с авиация - престъпление е да се изпускат такива гюмета.

16

Анонимен

преди 14 години

Американците, както винаги, не се намесиха точно когато трябваше да се намесят! Иначе войни за икономически интереси могат да правят лесно...Този човек (Мусави), в смяташе да назначи 3 жени за министри. Представете си за какво става дума в държава, в която жените ги убиват с камъни по принцип. НА снимките от митингите му имаше супер интелигентни физиономии. Сега на американците ще им е удобно, щото иначе нямаше да има "Ос на злото" и с кой да плашат своите, та да се въоръжават

15

The Wizard

преди 14 години

Защо изобщо коментирате неща за които нямате идея?Трайте си бе ***. Ако толкова ви харесва да имате един дето ви казва кое как е - ходете там бе. Ще ви приемат... празноглавци

14

Анонимен

преди 14 години

Когато се разбере, че не е победил правилния човек, от минарето се коригира избора.И там резултатите са ПОДМЕНЕНИ с компютърна програма. Технологиите може да са в 21 век, но мисленето им е в 15. Докато минат през Ренесанса, светът ще затрият...

13

Дедо Либен

преди 14 години

Ето го лудото, сега се прави на Ф.Кастро - личи си че си *** като него, ходи да му го придържаш в Куба!

12

emigrant

преди 14 години

Bozhe kolko sa dobre! Te imat edin Ajatolah,mi kvo da kazhem nie kato imame trima.

11

Фидел Кастро

преди 14 години

Дърта *** , от далеч миришеш на марксист- доста добре даваш съвети де е хубав живота.

10

Дедо Либен

преди 14 години

Ще мине някое десетилетие и тогава иранците ще осъзнаят колко са ги лъгали тия брадати *** с *** и тогава такъв шут в г.ъ.з.а ще им набият, че ще се забрави и за ислямска революция и за всякави такиа средновековни глупости. Пък тоя лудия тук, дето нарича хората , искащи да живеят нормално, американски мекерета, да си ходи в Сев. Корея, Куба или Иран. Тъпан!

9

Доктор Хаус

преди 14 години

Айде още един изтърван от лудницата!

8

ert

преди 14 години

*** za komunisti i islqmisti - samo kostov ole

7

Сергей

преди 14 години

Абе ние си имаме Бойко, що да протестираме! Той е човека-слънце!

6

Мухамат Реза Пахлави

преди 14 години

Е, щом и ВТОРА програма има симпатии към него нещата са ясни. Американско ***! И затова не им гледам програмата.И К1 не гледам...

5

Viki

преди 14 години

Абе номер 3 те поне са излезли,а ние явно сме по-зле щом и това не правим.Да оставим на страни факта,че при тях риска от присъствие на подобен процес повярвай ми е доста по-различен от тук.