35

BG

преди 14 години

Никой не му се е кълнал, а се кръстехме колко е закъсало СДС щом е допряло до този !!!! После му блесна депесарския г... и всичко стана ясно!

34

BG

преди 14 години

Хич не е луд даже! Най-обикновен продажник , одупен на Доган!

33

недоволен

преди 14 години

Луд умора няма. Защо не си гледа бизнеса с ядки и не напусне СДС,не можа ли да разбере че вече е история,че от него нищо не зависи. Какво е това нахалство, дебелоочие и ниска политическа култура.

32

Невена

преди 14 години

http://save-rado.com/

31

Lapsus

преди 14 години

Той се разправи с АЙКИДО в БГ та сега започна и с СДС да се занимава, да са му хавал тия успешни проекти :) пийте сам СПЕТЕМА КАФЕ :)

30

Сугарев

преди 14 години

Този дето го псувате/Юруков/не се ли кълняхте в него преди година,а не беше ли същото и с всичките ви други председатели-ставаха предател.Смешници.

29

......

преди 14 години

Интересно че никой не вярва на брътвежите на Юруков че "искал да запази СДС от Костов" .Самия Юруков не може да даде смислено обянение какво ще стане когато "спасеното " от него СДС не влезе в парламента.........защото е пределно ясно че ако СДС не беше влязло в Синята коялиция и....... чао завинаги от политиката ...........Но Юруков се прави на ударен с мокър *** по този въпрос

28

онбашията

преди 14 години

седерастията е болест, тия в синята коалиция временно са проявили воля и се правят на единни, обаче само да минат изборите и пак ще се разлюспят.

27

Анонимен

преди 14 години

Абе нема ли кой да заличи този ***? До кога тази платена *** на Борисов ще унищожава СДС ? Сигурно мутренската партия на купилия си генералска титла и кметски пост слабоумен индивид му е набутала яко мангизи за да става за резил и да се опитва да отвращава хората и те да гласуват за комунистическата партия ГЕРБ с лидера който все още не си е прекратил членството в БКП .

26

Анонимен

преди 14 години

Интересно коя е висшата съдебна инстанция в България . Защото има становище че Юруков не е председател на СДС още от миналата година .Обаче Юруков смята че може да не зачита тази съдебна инстанция ,ЦИК се съобрази с тази инстанция - Юруков не .............А между другото СДС си има заместник председател който си е напълно легитимен и представлява партията до узаконяването на новия председател.

25

анонимен

преди 14 години

Нека я заличат тая смешна партия, която е тръгнала да ни управлява, но освен да ни доведе до просяшка тояга не виждам какво друго може да направи! Направо да разкарат целия този цирк наречен - синя коалиция, че така или иначе нямт шанс за изборите, поне някой да им каже, че се излагат много жестоко!

24

Доню Донев

преди 14 години

Тоя дето по-долу е писал, използвайки моето име не е нито Доню, нито Донев, а нагъл елементарен тарикат. Такива неща някои правят не за първи път, така че не им се връзвайте на глупустите и нахалството им. Ама какво пък, такива са си костовистите, нали са уродлива издънка на комунистите. Така че и Костов, и Станишев, и Борисов, да не кажа почти всички са си от един дол дренки и ни чака едно и също с малки вариации който и да спечели изборите. Но и с тях ще се справим, въпрос на време, ако не ние

23

Анонимен

преди 14 години

1добавен от: Анонимен преди 1 час +7 Отговори ей това комунистите сте си *** мамата - при това буквално,на 14 години...

22

Анонимен

преди 14 години

Яссснноооо е. СДС се превърна в Съюз на Доганските Сили .

21

Анонимен

преди 14 години

abe tiq izleznaha po-goemi *** i ot komynistite, a po manafluk si superni4at s dps-to, kradat kato drygarq car, kre6tqt kato volen, a sa mytri kat b.b.. tujnoto e, 4e v tova predizborno yravnenie, vsqko neizvestno e zamenimo s koeto i da e drygo

20

PENE

преди 14 години

Не може да не Ви направи впечетление снимката!!!! Само как са се събрали с другият хомус?!! Сродни души!

19

АНТИКОМУНИСТ

преди 14 години

Доню ли си или си Донев? Само *** в лудниците повтарят като кречетало едни и същи глупости и халюцинации. Тия дивотии ги разправят на подобните ти ***. Тук никой не вярва на сините комунисти СДС-ДСБ, които заедно с БСП и ДПС за 20 години успяха да ликвидират България и да доведат народа до просешка тояга.От коя лудница си избягал между другото? Или хапчетата са ти слаби.

18

Svilen75

преди 14 години

До 11 - ей, много е як този лаф за хубавия човек :)))

17

Време е!

преди 14 години

Юруков е единствено ЛЕГИТИМЕН ***!До предният, подкрепяме индианците, с бюлетина номер 42!

16

VASILIS QNIS

преди 14 години

NE RAZBRAH KOI DA PODKREPQME I SAS KOQ BIULETINA........