166

Golden

преди 14 години

Tsvetin e absoliutno prav. No Siderov e bolen, trabva da go razbirame i nego. Lechenie v psihiatria mu triabva.

165

da

преди 14 години

Да живее Волен Сидеров - вожда. Мъченика за Българщината

164

Makedonec

преди 14 години

Ataka mora da se ukine. Toa se zbirostina na fasisti i na bugarski teroristi. Smrt za Ataka, Sloboda za Makedoncite vo Bugarija.

163

IVAN

преди 14 години

Господа, до някъде и аз го харесвам Сидеров, но на такова място не бива да се държи така.Все пак ако сме българи нека почитаме паметта на загиналите. Не му е мястото там за такива мероприятия. Все пак сме европейци и нека се държим като такива.

162

Гери

преди 14 години

С това правителство което продаде и продължава да продава България,само такова отношение заслужава!И аз ги псувам наред.....А ентелегентните гербчета да не са със синя кръв?Селяни!

161

Анонимен

преди 14 години

надупи се още малко....продажна ***

160

ZIG HAIL

преди 14 години

GERB = ENI4ARI

159

Стоян +

преди 14 години

Нека Господ да пази държавата от ГЕРБ, лошо ни се пише, ако те спечелят.., българи.., мислете, да не стане като с "царя"...

158

Анонимен

преди 14 години

Na 2-ri Uni Lidera na Gerb Cvetanov se qvi na kon oble4en po ancung i zastana do Stani6ev ... e nali ste opoziciq gerberi nali govorite 4e 6te gi sudite kakvo sedite do tqx samo zalugvate xorata ... GLASUVA6 ZA GERB POLU4AVA6 STANI6EV I DOGAN

157

Анонимен

преди 14 години

DANO DA IZLQZA LOSH PROROK ... GOSPOD DA PAZI BULGARIQ

156

ddt

преди 14 години

обръщение на австралийския министър-председател Джон Хауард, което в пълна цялост се отнася и до този български проблем:"Имигрантите, а не австралийците трябва да се адаптират! Или го приемате, или се махате. Уморих се тази страна да се притеснява, дали не обиждаме някой отделен човек или неговата култура.Ние говорим предимно английски, а не испански, ливански, арабски, китайски, японски, руски или който и да било друг език. Затова, ако искате да станете част от нашето общество, учете езика!Повечето австралийци вярват в Бог. Това не е някакъв християнски, десен политически напън, а факт, защото християните, мъже и жени, въз основа на християнски принципи са основали тази страна и това е ясно документирано. Със сигурност е уместно да го демонстрираме по стените на нашите училища. Ако Бог ви обижда, тогава предлагам да обмислите някоя друга част на света за свой нов дом, защото Бог е част от нашата култура. Ние ще приемем вашите вярвания и няма да питаме защо. Всичко, което искаме, е вие да приемете нашите и да живеете в хармония и мирно съжителство с нас.Това е нашата страна, нашата земя и нашият стил на живот и ние ще ви дадем всяка възможност да се наслаждавате на всичко това. След като обаче приключите с оплакванията, хленченето и боричкането за едно знаме, една клетва, нашите християнски вярвания или начина ни на живот, ви насърчавам настоятелно да се възползвате от една друга велика австралийска свобода: правото да напуснете страната."

155

Анонимен

преди 14 години

Nz za6to sa se podlugali tolkova xora po tazi partiq fantom Gerb .. kadeto si4ki sa dupedavci i s dve race glasuvat za stroene na djamii nai veroqtno da se sustavi kabinet - GERB-BSP-DPS

154

Анонимен

преди 14 години

Джамиите, които строите днес, утре ще бъдат дръвници, на които ще се режат християнски глави!! И то първо ще режат, а после ще гледат кой какъв е точно.ГЕРБ даде веднъж вече разрешение за стриежи на джамии не само в Бургас, но и в София и Пловдив. После ще ни убеждава Бойко Борисов с наведена на една страна глава, че нямало да влиза в коалиция с ДПС.

153

Do Si4ki Gerberi

преди 14 години

Neva znam kakva opoziciq ste kato lidera vi v4era sede6e do Stani6ev .. da ne govorq za 4e se poqvi na kon oble4en po ancung ... hah

152

разрешение за псуван

преди 14 години

В кабинета на Цветанов и ГЕРБ вече са подготвили сценария по заемането на властта,като естественно първо са се съгласували с триглавото чудовише и са полузили разрешение.Без разрешение не може,тъй като трябва да се демонстрира висока култура при ограбването на държавата както до сега.Всички видяхме как културните банкери сринаха културно цяла една капиталистическа система и хвърлиха културно цялото население на планетата на ***.Сега трябва да се иска културно и разрешение за псуване.

151

обидено саламче

преди 14 години

Цветанов още от сега демонстира своята откъснатост от действителността в България.Теорията в кабинета е едно,действителнноста на практика е друго.В случая Сидеров е по близо до потенциалните избиратели като се слива с тях.ЦВЕТАНОВ, ТОВА СА МОЖЕ БИ И ТВОИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ.АКО ИСКАШ ДА ЦАРУВАШ,ТРЯБВА ПЪРВО ДА КОМУВАШ.

150

Анонимен

преди 14 години

Az vijdam Volen kato spasenie na Bulgariq!! zdrava raka im trqbva na teq v parlamenta boi mu e maikata!!!

149

fitilcho

преди 14 години

Волен и неговата *** от ниско образовани *** които смърдят повече от *** хахаха

148

stormfront

преди 14 години

Много правилно си ги е нарекъл, не само те са педерастчета ами и целите БСП, НДСВ и ДПС. Целият парламент е една *** сбирщина.

147

умен

преди 14 години

уважаеми атакисти, моля (ако е възможно, което вчевидно е малко съмнително) да запазите добрият тон и да не следвате действията на неуравновесеният си лидермоля нормалните читатели да не се оставят на провокациите на не до там коректните изказвания