18

Анонимен

преди 14 години

Наистина има много прости сред децата във форума Тийнпроблем.

17

Наблюдател

преди 14 години

Те са такива, благодарение на нас, по-възрастните. Вижте какви сме ние като цяло. Та те подражават на тези, чиито плакати заливат билбордовете, нса тези, които се налагат чрез сила и безнаказани кражби...

16

ivailo ivanov

преди 14 години

Priqteliu,chtom tolkova vreme mislich,znači nechto ti lipsva v glavata.sam preceni kakvo,e ako mojech de.

15

Аз съм момче на 23го

преди 14 години

КАква магистратура си изкарал като ти дори не можеш да напишеш едно грамотно изречение на майченият си език? Що за пасмина и съвкупност от пуберитети си ти? Може бъдещите поколения да не са това, което бихме искали, но в никакъв случай те не са лоша стока хора или бъдеще на България. Когато ти посадиш едно дърво, каквото и да е то, ако не полагаш грижи за него какъв плод очакваш да береш от него след години? Оставени на пройзвола на съдбата са днешните тийнове, и вина за това имаме единствено ние, обществото, което би следвало да се грлижим за тях. А ти 2 се замисли много сериозно над образованието си, защото ако такива вищисти като теб ще оправят положението, жална ни майка! Толкова псувни и неграмотност не отиват на нито един вишист. Освен ако образованието ти е закупено, или си минавал измежду капките! Отвратен съм от личности като теб!

14

varg1.blog.bg

преди 14 години

пак сте в грешка те на 13 вече деца раждат някойтъй че правят секс на 9 сигурно още

13

Om Ram

преди 14 години

На мен ми намирисва повече на някакъв геноцид. Защото основната клетка на обществото е семейството и там детето получава основните си корективи. А когато мама и тате бачкат на 2 места, за да закърпят семейния бюджет, те обикновено не намират достатъчно време да разговарят с децата си. Децата биват отглеждани от профанизирани институции - училища и детски градини, възпитателите и учителите, в които са такива по неволя и в голямата си част са хора със съмнителни качества. Последните са неспособни да ангажират вниманието на учениците си, по този начин те няма как да развият заложбите си, нито афинитет и желание да се занимават със спорт, изкуство, с наука, с каквото и да било градивно. Така на повърхността изплуват низките страсти и куп други деструктивни аспекти на личността - неудовлетворена от начина си на съществуване и страдаща от спомена за нереализирания си потенциал, за пропуснатите възможности ...

12

:D

преди 14 години

Сайта, чиито форум е известен с безкрайната си простотия, пуснал книга.Нищо, там нали са най-големите разбирачи и *** , те ще си я купят, да си четат собствените глупости.Т'ва поколение на никъде не отива...

11

преди 14 години

Като гледам ти и един от най-тъпите,а? Ние сме малка извадка от ВАС,тъй че като те гледам,ти си бетер !

10

"Хейтър"?

преди 14 години

"Те анализират всяка информация, по-мислещи и информирани са и накрая винаги стигат до истинската информация...."Ахахаха, за кои говореше тоя съсел? За българските ***, наречени тийнейджъри или за екип анализатори на ЦРУ?То стига само човек да види за какво става дума във въпросния сайт и ще му стане ясно. Няма такава блестяща тъпотия... да не говорим, че повечето от тролските теми там, се пускат точно от тоя ***/администратор/ под сума ти фалшиви профилчета.

9

до 7

преди 14 години

Душко, като избягаме всичките кадърни от държавата (приемаме, че сме кадърни, нали), верно ще си решим индивидуалните проблеми, ама и реверанс на червените г*ове (срещу които пък ти зяеш) ще направим, да не им се пречкаме, и пак нема да ни е у ред държавицата. Ама е по-лесно, нали, да си спасим собствения г*, нищо, че е уж друг цвят. Само за справка - те тия, наследниците на червените, отдавна вече не са тука, по твоите причини.

8

aloha

преди 14 години

Прогнозирам, че до няколко години ще й турим черен печат на тази държава. Язък за вековната история и героичните примери на хората, които са се борили с Византия, Турция и всякаква друга ***. Сега робуваме на страх, безхаберие и шепа нещастен "елит", който си прибира данъците редовно и ни го нач.ква по всички инстанции. Ако искате да си отгледате децата при управлението на Доган, Ваньо, Станишев и Бойко - останете. :))))Червения ще ви каже, че с гласа си ще оправите нещата - ха!

7

aloha

преди 14 години

правилно сте се ориентирали. Аз съм по-млад от вас, но все пак ще си позволя да ви дам съвет. Това със скъсването на в чужбина е глупост - никъде не ти късат *** от работа и нервите повече от България.Нещата не опират само до пари. Ако искате експлоатация, стойте тука и служайте червени *** като номер 6. Ако искате да си знаете правата и всички ДА ГИ ЗАЧИТАТ, западна Европа и САЩ са добро начало. Трудно е, ако си *** отишло в Испания да мъкне вар и не знае дори български. За млади и умни хора няма проблем.

6

преди 14 години

Малииии, що се изключи бе, пиле, от ***, срещу която зяеш? Ми ай тичай към чужбината, що си ни такъв - наострен още на тази невръстна възраст. Кой според теб трябва да оправи държавата, та да ти е добре на душата и в джоба? Ти къде си с цялата си магистратура в ситуацията?

5

набора

преди 14 години

братчет, и аз съм на 25 и аз мислех за емиграция, ама за какво да ходя някъде където ще е по зле от тука, на запад ще е по добре ако си скъсаш *** от бачкане, ще загубиш 5 години в интеграция, и после още 5 в това да се доказваш че ставаш за работник като местните, и после вече ще стъпиш на първото стъпалце ако имаш късмет за 10 години ще стане човек от теб ама вече ще си на 45 и носталгията ще те накара да се върнеш в БГ, пък това че поколенията за тъпяват няма да се съглася с теб, просто всяко поколение има различни нрави, ние се кефихме на компютърни зали и тва да ритаме мачлета в даскалото, сега децата се кефят да се надрусат, нач.кат, да направят зулум и да покажат че ако някой пр.дне, те могат да се нас.рът ай със здраве

4

напушеният журналист

преди 14 години

медиите, чалгата и *** унищожават всичко :(((

3

преди 14 години

kolko kinta e

2

преди 14 години

е.б.а.ллл съм ви в нещастниците ве . бах ***'аа му. всяко едно поколение е по-тъпо от предишното. и всеки вика: "офф дано България да се оправи, когато пораснете, дано да е по-добре." еми бъдете спокойни, няма да е по-добре. не се надявайте на мед и масло. с всяка изминала година поколенията изтъпяват все пове4е и пове4е. така 4е няма да е по-добре. може или да е същото, или по-зле, но не и по-добре. само вижте кво е поколението ве. пасмина от псевдо мутри4ки и фитнесджий4ета, псевдо попфолк пева4ко последователки. всеки си мисли 4е той е най-великия, той е най0добрия най0умния и т.н. а нещо ако не му изнася и веднага заплашва с бой. и деградиралото общество. няма никакъв здрав разум. пияници, куууууурви, наркомани и още всякакви долни ***. ей това е днешната младеж. и между другото да кажа, 4е съм на 25г. и от последната година, година и половина все по-сериозно мисля за емиграция. даже се 4удя за какво ли въобще изкарах магистратура.

1

преди 14 години

Mnogo sme! Silni sme! :D