116

силно недоволен

преди 14 години

Този пък мирише на нафталин, Сигурно си мисли ,че паметта народна е къса като неговата. До кога тези стари физиономии ще се показват по телевизията. Както пее Слави и компания "... време е някой да изхвърли *** ..."

115

komandir

преди 14 години

I NIE SME BESNI NA KOMANDIRA, 4E PREDI GODINI DOVEDE BULGARIQ DO PROSQ6KA TOQGA! OKO ZA OKO, ZYB ZA ZYB! DA SI ZNAE KOMANDIRA, 4E NQMA DA GO PODKREPI NIKOI - VSI4KO SE VRY6TA

114

komandira

преди 14 години

komandira be6e komandir edno vreme sega e samo mazen podlizurko na BORISOV,ZA DA SE DOMOGNE PAK DO KACATA S MEDA.da ama i na boiko nikoi nama da mu pozvoli da stigne do neq

113

v cirka

преди 14 години

vaob6te ne mi izglejda da e besendaje si e mnogo 6tastliv 4e ve4e zasen4i i BOIKO s mediina izqva.za 6utove i dvamata gi biva jalko 4e sa nekadarni za upravnici ina4e 6tqhme dosta da se smeem

112

Помнещ

преди 14 години

Абе "100" не си ли на ясно, че инфлацията и банкрутът на банковата система бяха планирана операция, в която и сините и червените действуваха заедно. Не ти ли е ясно, че тогава се роди понятието кредитен милионер - човек, който е взел огромен кредит от банка, превърнал го е във валута и след време го е изплатил, поради инфлацията, на нищожна цена. Тогава всички от бандата на , начело с Асен Агов, станаха кредитни милионери. Така, че драги не роптай срещу инфлацията, а се моли тя да не дойде власт. След като напълниха гушите същите въведоха валутния борд за да им пази авоарите. Така, че драги "сто" това, което изглежда като бяло и светло е само една илюзия.

111

СИН СИМПАТИЗАНТ

преди 14 години

Преди време Подробният Градоустройствен План на един столичен квартал беше обявен за нищожен от ВАС, защото беше подписан от Главния архитект, а не от кмета, както е по закон. В този казус съдът не се съобрази с фактическата ситуациа, че гл. архитект е всъщност компетентното лице, а с административната разпоредба изискваща подписа на кмета. Решението на съда в този случай е правилното, защото Административният съд е натоварен да упражнява правов контрол само по административни въпроси свързани с печати, подписи, административни актове, процедури и т.н. Ако ВАС реши, че някоя от административна разпоредба нарушава конститучионните права, той е длъжен да сезира Конституциония съд, който може да отмени тази разпоредба. Но дори и в такъв случай решението действува само в бъдещо време, а започнатата процедура се решава по съществуващия начин. Според мен решението на съдия Пенчев е неправилно. В случая решението на ЦИК е законосъобразено. Понякога законът е несправедлив, но дилемата е: със закон, който в редки случаи ощетява или с БЕЗЗАКОНИЕ. Второто във всички случаи е много страшно. Този прецедент създаден от съдия Пенчев, вероятно ще създаде напрежение в административната колегия и ще бъде лош пример, който сигурно ще роди и други подобни. Редно е било решението на ЦИК да се отхвърли или приеме от гледната точка "административното право", а за калпавите разпоредби да се сезира КС. Ако Юруков се жалва от държавата в Европейския съд почти сигурно е, че ще спечели и BG ще му изплати тлъсто обещетение.

110

преди 14 години

от червеният комунизъм ще се натресем на синият комунизъм.....

109

преди 14 години

За разлика от ЦИК, ВАС няма как да не се намеси, изрази надежда той, тъй като досега съдът два пъти вече е реагирал на жалбите на Синята коалиция срещу ЦИК, допълни той.Е, че как да не се намеси. Я си спомнете депутат от коя партия беше сегашния шеф на ВАС? И кой го набута на това място? Да... Имало е защо ИК да се грижи за това навремето...

108

преди 14 години

защо неможе да се изписва фамилията на мавъра???

107

преди 14 години

спомнете си каква цензура имаше по времето на ! Бойко ще я обърка ако се захване с него,много ще я обърка

106

преди 14 години

вижте му бандитската морава физиономия какво го защитавате толкова направете му по 1на *** като го обичате толкова *** такива

105

Може Мисли

преди 14 години

Сега ще изброя имена на политици:Сергей Станишев, Бойко Борисов, Георги Първанов, Иван , Надежда Михайлова, Жан Виденов, Мартин Димитров, Андрей Луканов, Ахмед Доган, Волен Сидеров, Симеон Сакскобурготски, Петър Стоянов, Яне Янев...Я сега да погледнем горе и да видим дали не липсва някоя фамилия??

104

юрук ЮРУКОВ

преди 14 години

ВАЖНО кой ще брои бюлетините, не е важно как се гласува,АЗЕР МЕЛИКОВ бюлетини преброява, ДОГАН БЕЙ евро фондове усвоява.

103

преди 14 години

abe to i nie sme besni na komandira,4e za 4 godini prodade cqla balgariq ama kakvo da pravim.6te mu go pokajem na vota na 7 uni i 5 uli!

102

преди 14 години

комунизма си отива!..не вярвате ли?...май не ви е страх?...никой не може да спре хода на времето! това вашия пиян идол димитров го е казал на процеса в лайпциг /разбира се мисълта не е негова/ а е от източната философия. хубавото време за някои ще се смени с бури, а други ще видят най-после слънцето.

101

Последния написал ко

преди 14 години

Моите уважения към Вас като личност, но твърденито Ви, че "милия" на цял един народ г-н Иван е виновен за всичките тези благополучия на страната ни е просто безумно. Българската ни народо-психология е такава и подобно на нея вярвате, че страната ни се управлява от министерства, парламент и пр. Дори младите хора в страната които не помнят управлението му(Ив. ) знаят че НЕ това е движещата политика на страната и за мое съжаление и навярно за много други хора това е факт. Нито една парламентарна група не е имала за цел благоденствието на народа ни. За мен обещания им са в ущърб на хората, които въпреки всичко ще ги изберем отново. Законите се пишат в полза на народа, а НЕ в полза на управниците и здравите гърбове зад тях. Това е проблем не само в България.За нас в страната ни остават надеждите, че "някой си" ще дойде на власт и всичко ще се промени. Е уви това не е така и Вие също го знаето не по-зле от мен. Благодаря Ви, за надеждата с която сте се запасили и дано не бъдете разочарован/а... и бъдете сигурен/на, че хората в България значат много повече от което и да е било правителство...

100

Stormbringer

преди 14 години

Когато г-н Иван стана министър-председател на Република България завари :1.Месечна инфлация 300%.2.Обезценена национална валута 3000 лева = 1 долар3.Валутен резерв на страната около 200 милиона долара,като при ниво 1,2 милиарда долара,Луканов обяви спиране на плащанията по външния дълг защото резерва е паднал "...под нивото на възможния минимум".4.Растяща безработица,достигаща да 16 % официално и над 25% реално заради неработещите, но нефалирани предприятия.5.Средна работна заплата 35 000 лв.=12 долара.6.Средна пенсия 18000 лв = 6 долара.7.Тотална изолация чрез Шенгенския списък заради високата корупция и престъпност в България по това време.8.Прекъснати връзки със светоните финансови институции - МВФ и СБ.9.Дългове към външни кредитори - над 13 милиарда долара.10.Пълен блокаж на държавата и разгул на "бригадирското движение " на мутрите.Власт на СИК,ВИС,***,777 и др.такива. Който не плащаше рекет,нямаше право на бизнес.От рекета бяха "освободени" само назначените от БКП/БСП" бизнесмени".11.Банкрутирали предприятия-в тово числоКремиковци и Балкан.12.Фалит на Банки.Какво остави след себе си г-н Иван ?1.Месечна инфлация 0,2 % - годишна 3%.2.Национална валута 1.70 лева = 1 долар.3.Валутен резерв - 3,7 милиарда долара.4.Ниво на безработица под 15% с тенденция към ускорено спадане,което стана през следващите години.5.Средна заплта 250 лв = 147 долара.6.Средна пинсия 130 лв = 76 долара.7.Премахване на Шенгенската изилация и свободно пътуване из Европа.8.Възстановени връзки със световните финансови институции - МВФ и СБ,както и с Европейската банка.В резултат нарастнало доверие на външния свят към България и рязко увеличаване на външните инвестиции.9.Външен дълг на България- намален да 9,5 милиарда долара.10.Прогонване на мутрите от живота на народа и държавата. Започва възстановяване на държавността и повишаване на обществената дисциплина.ЗАПОЧНА ДА ИМА РЕД.

99

Andreshko

преди 14 години

Proverete i shte vidite,che vsichki xvanati v koruptsia chinovnitsi,Murgina i sie ca naznachavani po vremeto na tozi ***.

98

privatizator

преди 14 години

horat ne biaha li besni SLED NEGOVOTO UPRAVLENIE, koeto be6e edna KATASTROFA ZA BYLGARIA SAMO SI SPOMNETE HORA KAK TOI VI LAJE6E PREDI DA STANE PREMIER,a sled tova komandva6e NAI-KORUMPIRANOTO I KRADLIVO PRAVITELSTVO po-vreme na prehoda!!!

97

преди 14 години

Ako az sum mafiozo italiano ti si narkotrafikante, kolumbiaaaano! Kak svirq na piano kato Lucky Luchiano :)))