125

НЕактивен Пушач

преди 14 години

Аз пък съм ЗА този закон, но имам проблем със самоконтрола и немога да откажа окончателно цигарите. Може би като влезе в сила и АКО СЕ СПАЗВА най-сетне ще откажа тея цигари че аман вече от тях. Опиташ видиш кво е ми закво да се тровя още като виждам че не е полезно за здравето. А вие активните пушачи които не искате да спрете продължавайте да си викате "НАЗДРАВЕ". То НЕздраве-то най-неочаквано ще дойде

124

преди 15 години

121 ти си уникален с глупостите си хи хи хи хи хи

123

Пепи

преди 15 години

Защо никой нормален човек не обясни, че: 1. Параграф 22 е пълен *** по презумпция, защото ТОТАЛНО няма да се спазва, тъй като българин с чаша гроздова и без цигара НЯМА. 2. Той е пълен *** и защото ПОЗВОЛЯВА пушенето практически навсякъде, цитирам:.." Единственото ИЗКЛЮЧЕНИЕ от тази забрана важи за сгради, до които всяко лице има свободен достъп и неограничен достъп. Според текста това са административни сгради, места за настаняване и подслон, залите за хранене в ресторанти и заведения за хранене..." На практика всяка сграда е такава. 3. Той е пълен ***, и защото се изправя срещу един от трите стълба на хедонизма: пафкането, поркането и е...нето. Ще проработи ли закон срещу кефа? 4. Той е пълен ***, и защото има МИЛИОН законни начини една кръчма да си осигури пушенето: стига да сложи табелка "частно парти" - и готово. Или да се прекръсти на кетъринг фирма, а собственикът да се запише адресно там и това да е частното му жилище. Голям праз, че има маси, алегло няма. 5. Не накрая, но ми омръзна, параграфът е ***, защото е ДЪЛБОКО антидемократичен. Ако непушачите искат свои заведения - да си ги правят, моля! Но защо лишават пушачите от правото да имат такива? Прочее, тази забрана работи само в страни с *** - като САЩ. А откакто там пушенето се ограничава, ракът е нарастнал с 8% /сериозно/. Хак им е на тъпите янки! Идете в Испания, където забраната е пълна - солидарно се пуши навсякъде! На!

122

:)

преди 15 години

В Холандия, в тъй наречените кофи шопове може да си пафкаш трева, но цигари не, защото е забранено на всички публични места ;). Малка смешка, но е факт.

121

преди 15 години

До удовлетворената от 108. Кожата ти ще се сбръчка след време независимо от това,че не си пушачка.Това,че се любиш,без да се задъхваш е лош показател. Истинските жени се задъхват.Ноктите ти не са жълти,защото са омазани с лак на цветенца, а устата ти вероятно не мирише на пепелник,пълен с фасове,защото мирише на сергия за чесън.И в крайна сметка всички ще отидем там, откъдето никой не се е върнал - и пушачи, и непушачи.

120

God

преди 15 години

То сега пушачите ще започнат от девет кладенеца вода да носят, за да ми покажат колко толерантни са и как не ми вредят. Това, че някой не е видял непушач да умре отровен от пушачи не означава, че не същестува. Разбира се, че няма да съм толерантен заради нечие чуждо удоволствие аз да съм принуден да дишам отровен дим и да се правя, че всичко е ОК. Който иска да се трови да го прави сам, а не да трови и тези, които не искат. Както казва един приятел "Не може един да пърди, а всички да му го дишат!"

119

mim

преди 15 години

Да ви кажа, незнам дали пушачите са толерантни, но е ясно, че непушачите не са!Относно приетият закон - понеже всичко друго оправиха, е само пушачите останахме да "грозим"нашата иначе толкова "европейска" държавица......умрял непушач, отровен от пушач не съм видяла, но виж хора умиращи заради липса на лекарства, мизерия и живот на ръба на мизерията - бол!!

118

преди 15 години

еле па с олдоут, че ги пронижеме

117

Tina

преди 15 години

А бе, какво ви става?! Вие българи ли сте?!Какви са тези "бай дъ уей"? Като сте почнали така, давайте с "олдоут", "невър майнд", "невърдълес" и т.н. ... Майната им на "между другото" и подобни "отживелици"!По темата - не съм сигурна, че законът ще се спазва ефективно.

116

преди 15 години

24, I,m very happi, that you is going to home. Поне български да беше научил, ,или си някои .....,дето се прави на немец,говорещ английски, живеещ в Б-я .

115

Funky

преди 15 години

Tova e nai-prekrasnoto neshto, koeto deputatite reshiha!

114

пушач

преди 15 години

тея па.смешни са с тия цигари.да се дрогираш било въпрос на лична свобода,също да възпитаваш 3-4 годишни деца като ***, да се оженваш за годеника си или да се омъжваш за годеницата си също е въпрос на лична свобода, но да си запалиш една цигара или две-три - нарушаваш правата на околните. И на мен гей-парадите ми нарушават правата,но колко вой и сълзи,защото не ги искали хората. Я,стига бе -европейски глупости.

113

Удовлетворена

преди 15 години

109, ами ако пиянството , високият холестерол и безсънието при голяма група от хора пречат по някакъв начин и на останалите , нека се приемат закони.Бай дъ уей, за някои от описаните проблеми има действащи закони.Когато човеците не могат да се контролират , май ще трябва да се намеси държавата.Тъжно , но факт.Лично аз нямам проблем със самоконтрола.

112

преди 15 години

Хайде малко терор и над пушачите след като толкова години на воля терорят тези дето не пушат. Предлагам да се намалят и заплатите на пушачите, защото половината от работния им ден минава в пафкане. Някой да е виждал толерантен пушач!?

111

Отец Нафърфории

преди 15 години

тия депотатите... вместо да се бъхтат да озъптяват пушачите да се фанат на работа и да сторят нещо наистина полезно.В повечето страни забраните падат за малки неща като тези (дори холандия дава да се пафка joint),но не наще пак са наопаки и сигурно ще забранят и да пием(например) на обществени места

110

преди 15 години

kuchetata si laqt, kervana si vyrvi

109

Gargamel

преди 15 години

Еми дай тoгава да се въведат закoни и за това в кoлкo часа трябва да си лягаме, пo кoлкo имаме правo да пием, същo така и пo заведенята да се сервира храна самo след пoказване на дoкумент за нивoтo на хoлестерoла.............В крайна сметка нека да не мислим мнoгo - тя държавата ще пoчне да мисли за всичкo вместo нас.....

108

Удовлетворена

преди 15 години

И аз не пуша и се гордея с това - кожата ми е нежна и розова , правя любов дълго време без да се задъхам:) , ноктите ми не са жълти , гласът ми не е дебел и стържещ и устата ми никога не мирише на пепелник , пълен с фасове.:)

107

преди 15 години

В класа ми (10 ти клас) от 23 *** човека (16 момичета и 7 момчета),единствено аз и още 1 момиче не пушим изцяло,иначе има 5-***,които палят по няколко цигари на седмица,но не са като онези,които на всяко междучасие са в кенефите и пред даскалото под табелката "Пушенето в училище е забранено"...правете си сметката.И определено жените пушат повече!!!!

106

преди 15 години

102 Шефа ти знае ли с какво се занимаваш ТИ в работно време (че чак плаши и предупреждава)