10

l;kvcas

преди 15 години

Да претендираш, че си меломан и да не познаваш куинсрайк е тъжно за "меломана".

9

преди 15 години

явно много си изостанл щом не си чувал за Куинсрайк. егати глупоста.

8

LaBrie

преди 15 години

И Dream theater не е чувал!

7

WrathchilD

преди 15 години

Queensrÿche заедно с Fates Warning и по-късно Dream Theater се водят за създатели на прогресив метъла. Вокала на Queensrÿche е Джеф Тейт, който заедно с Дикинсън и Халфорд минава за един от тримата най-добри вокала в метала. Тези тримцата имат общ проект нарече Three Tremors заигравка с тримата тенори. Ембалматичен албум за Queensrÿche е Operation Mindcrime. За да се усети силата на тази група горещо препоръчвам да се види концерта им Operation LIVEcrime. Концерта в Медисън е епохален за мен лично. Тейт, ДеГармо и компания правят щоу което не може да остави никого безразличен.

6

Dedo

преди 15 години

Човече, след като не си чувал или слушал Куинсрайк, защо се обаждаш, А? Ниската ти музикална култура не може да бъде единственото оправдание, за да слушаш Анелия, Ивана и т.н. предимно, въпреки написаното от теб, че слушаш всякаква музика, но с чалгата вероятно си по-наясно :))

5

maskara

преди 15 години

Това че не си чувал/а Queensryche говори доколко слушаш рок музика.

4

преди 15 години

"Queensryche се превръщат в една от най-отличителните банди на музикалната сцена изобщо."Слушам всякаква музика, но тези за пръв път ги чувам и то в тази статия. Пита се - кое им е отличителното да не се прочуят за повече от 20 години ?! Дори в Абсурдистан...

3

kl

преди 15 години

лелееее, на какво викат рок в днешно време, не е истина

2

Schenker

преди 15 години

Biohazard ще има, но на друга дата.

1

Стефан

преди 15 години

Отмениха Biohazard преди повече от седмица. Как може да пишете такива глупости?