65

Martellus

преди 15 години

По телевизията даваха за единственият случай на излекувал се от СПИН - някакъв англичанин - имунната му система се преборила. И сега учените го изследват. Егати човека - да пипнеш СПИН и да се излекуваш.

64

преди 15 години

MURGAVATA *** JVNO NE E ZNAELA 4E SE PRODAVAT PREZERVATIVIMOGE BI E MISLILA 4E SA BALON4ETA ,NE E SNAELA ZA KAKVO SLUGAT TA NALI E SLIAZLA OT PALMATA KAK STE ZNAEA VE4E ZARASENA ZASTO DA NE ZARAZIAVA POVE4E OT ZLOBA

63

melly

преди 15 години

Както ти каза 58 рано или късно умираш, никой до сега не е оживял, наистина вземи и ти малко да прочетеш, носител си до един момент, зависи от имуната система може да те срази за месеци а може да се прояви и след години.

62

София

преди 15 години

той отслабва или направо унищожава имунната система и ти умираш от най-дребна настинка,грип и пр... просто нямаш нищо в тялото ,което да се бори....Но да ми казва някой,че от 1 секс няма да се заразиш си е чиста простотия, която води до фатален край.Образовайте се, това не е шега !!!! От СПИН няма по-голяма истина !!!

61

преди 15 години

ако някой ти каже,че има извънземни ти безрезервно ще му повярваш,нали!?!?

60

преди 15 години

веднага!

59

преди 15 години

И двамата сте прави до известна степен.Наистина има хора които си остават много дълго време само носители.Лично познавам един човек който от 26 години е вирусоносител и едва сега взе да му се отразява.Колкото до заразяването при орален секс - много зависи колко е нивото на вируса в организма на инфектирания партньор.По принцип слюнката е естествена защита срещу вируса,но ако е в много големи количества нищо не може да ви опази освен презерватива.

58

преди 15 години

Относно СПИН и продължителността на живота на серопозитивен - НИКОЙ НЕ ОСТАВА САМО ВИРУСОНОСИТЕЛ, ДРАГИ! НЯМА ТАКОВА НЕЩО - РАНО ИЛИ КЪСНО СПИН УБИВА И ВСЕКИ ЕДИН, КОЙТО ИМА ВИРУСА В КРЪВТА СИ, ЖИВЕЕ ПО-МАЛКО. Ти също трябва да почетеш малко и да се дообразоваш. Сигурно си и от хората, които твърдят, че болестта не се предава чрез орален секс, нали?

57

преди 15 години

До 11: В лекциите по БЧК пък ни казаха, че шанса да се заразиш от едно преспиване е нищожен. Просто не влизат достатъчно вируси в кръвта

56

bau

преди 15 години

Дондуков и Васил Левски като идвате от паметника завивате надясно сто метра вляво в някаква сграда за кинодейци и тн ...първи етаж Фондация за семейно планиране. Теста е безплатен става а две минути.......

55

Rosen

преди 15 години

"би трябвало да изживява последните месеци, години от живота си"... а бе интелигенцио, защо не вземеш да прочетеш малко за спина, че да не пишеш такива глупости? Наясно ли си, че много носители на спин си остават само носители и това не се отразява с нищо върху тяхната имунна система? А дори и да се отразява, при съответните мерки, тези "болни" могат и да те надживеят?

54

Тринитрон

преди 15 години

Албанците за пореден път доказват, че са една от най-долните нации...

53

СТРАНДЖАТА

преди 15 години

Да направи тройка с Путин и другаря Чен...

52

преди 15 години

А ЛЮСИ НАЛИ Е НЕЩО НЕ-ХЕТЕРО.ДА НЕ БИ -НЕЩО ИМА.АЗ НЕ ЧЕ НЕЩО АМА ЛЮСИ СЕ ЗНАЕ ЗА НЕЯ ЧЕ СИ ПАДА ПО ЖЕНСКИЯ ПОЛ,ОСВЕН ТОВА,СЕ ЗНАЕ,ЧЕ Е ЖИВЕЕЛА СЪС СЕСТРАТА НА ИВАЙЛА БАКАЛОВА-БОЖИДАРА,ТА ТАЗИ ИЗЦЯЛО ЖЕНСКА ГРУПА,МАЙ ВСИЧКИ Е НУЖНО ДА СЕ ИЗСЛЕДВАТ.ЗА ДОБРОТО НА ВСИЧКИ.

51

преди 15 години

Вижте какви пак ги върши Северна Корея.

50

kriskata

преди 15 години

abe i nadja ima du6terq i jess su6to ;) ama 6terkata na nadja e po-malka, ne e na 9.

49

melly

преди 15 години

Абе лудите ли сте или сте зле с математиката, как ще е на 26 и ще я е родила на 19 а детето ще е на 9?Джесика има дъщеря, не Надя!Пууу хем не знаете, хем се обаждате!

48

преди 15 години

аве отвсекаде ни в газа, нема смисъл да се пените. Всеки един от нас е preban винаги и постоянно, така че да не ви пука мадафаказзз. SMOKE 187

47

c u

преди 15 години

Zna4i, Nadia ima 9-godi6na du6terq, t.e. rodila e na 19 nqkude. Sega puk HIV-pozitivan. Mai ne e 4uvala za prezervativi.

46

melly

преди 15 години

Люси е лесбийка, тоест май е бисексуална, но това няма значение Групата записваха нов албум, излиза в края на май месец, мен ме съмнява Надя да го е направила умишлено!Няма да се разкарваш по участия да записваш албуми и прочие ако знаеш че си ХИВ позитивен, би трябвало да изживява последните месеци, години от живота си, според мен е невинна!Жалко обаче... това ще свали реномето на момичетата, иначе всички са талантливи.