37

tosunbey

преди 15 години

tazi ne e lo6a,samo taka izglejda....

36

преди 15 години

голяма част от народа е сит, но за весел и доволен немога да кажа.

35

zzz

преди 15 години

ЧЕСТИТ ВИ ПРАЗНИК,БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ!

34

преди 15 години

народът е доволен,сит и весел!......

33

Възмутена

преди 15 години

Спирам да ви чета вас от . Що за заглавие - Корнелия Нинова се била БЛЕЩЕЛА. Що за заглавие, повтарям, не мислех, че сте вестник "Уикенд" "Шок" или подобни. Мислех, че сте по-сериозни!!! Бъдете коректни и уважителни към всички. Вие в момента не само се блещите, а просто сте супер блещещи се с това заглавие. Сигурно няма да публикувате мнението ми, но поне някой от техническите служби ще го прочете!!!!

32

БЪЛГАРАН

преди 15 години

НИЕ ТУК ПУСКАМЕ ПАРАТА , А ГЕРГОФ- СВИНЕГЛЕДАЧА ЗАГРАБИ ПОВЕЧЕ ОТ 300 ДКА ОБЩИНСКА ЗЕМЯ ОТ ЯГОДОВО ЗА КОННА ФЕРМА -- КАК И ЗА КОЛКО ...........................КАЗВАТ ЛИ ТИ ? ВИЕ СИ ВИКАЙТЕ , А ХОТЕЛИТЕ И ПОЧИВНИТЕ СТАНЦИИ СИ НИКНАТ КАТ ГЪБКИ !! ХАЛАЛ ДА ИМ СА ОТ ПАРТИЯТА - СТОЛЕТНА РАЗБОЙНИЦА !!ТЕ ЗНАЯТ ЗАЩО СЕ ПРАВЯТ НА *** !!!

31

wsd

преди 15 години

от Европа казват, че им е писнало да ни хрантутят, а тия БКП-то разправят, чесветовни икономически институции дават висока оценка за финансовата стабилност на държавата, за разумната финансова политика, която е водена в последните 4-5 години. Еййй немат край тия лъжи комунистически

30

журналист чуден

преди 15 години

Според мен тона на статията, отразява съвсем обективно истинската реална същност на описваните обекти, дето се представят за субекти.При това хладно и безпристрастно. Защото такава е същността им. Според мен дори не е достатъчно обективно.Според вас какво е обективност, да им пеем хвалебствени оди и да им правим мили физиономии. За какво.Аз пък си мислех, че истината за журналиста е по-ценна. Такъв е обективизма на статията. Но е нужна малко подготовка, за да стане човек член на гражданското общество и да го разбере. Освен ако не иска да си остане *** овца.

29

журналистика-чудо

преди 15 години

Това не е журналистика. За да ме убедите, трябва да следвате основните й принципи: БЕЗПРИСТРАСТНОСТ, актуалност, информативност. Още с "Блещи се" ме изгубихте като читател. НЕ СТАВАТЕ ЗА ЖУРНАЛИСТИ!!!!!!!

28

apostol

преди 15 години

ne samo 4e kopuvate glasopodavateli,ne samo 4e vla4ite turskite izbirateli ot anadola na darjavni raznoski da vi glasuvat i eskurziika da si napravjt,ami i kakvi li ne % za vclizane v parlamenta izmislihte,4e i izbori prez letoto izmislihte/podljri/4e i rodnite si bratj bolgari prodadohte.samo i samo da vlastvate.gospod 6te vi nau4i,66to ludete ne mojaha.

27

манлихерка

преди 15 години

хахаха, гол тумбак, много си прав.А тази да каже какви ги вършеше като зам министър. И защо я шитнаха на бързо. Някои хора срама нямат.И какво си мислят, като са яхнали служебни мерцедес или са заели висок пост, нешо се е променило? Същите болкуци и крадци, само по-луксозно опаковани. И по-известни, така всички ги знаем, за късмет.

26

::) Смехурко

преди 15 години

Моля да ме извините сгреших Ко с Ку :)))))))))))

25

::) Смехурко

преди 15 години

:) нелия :)нелия стига с тез оценки не сме в училище знаем как се дават :))))))))))))) вие си ги давате вие и крадете вие и търсите крадците. :)не :)лия.Ограбохте народа а не държавата защто такава няма.

24

преди 15 години

засега сме стабилни. .От: НФБпроблема е че се изнася капитал ч а не се инвестира!вижте ги янките...чудят се как да привличат пари а нашите червени барони на готово им ги поднасят!така бе и по тошово време...изнасяхме капитали..създавахме псевдо дисиденти и им се даваха пари да развиват бизнес и да подпомагат нашата агентура...днес положението не е по различно..милиарди се източиха и озакониха по линията на ДС и външнотърговските дружества!Стабилността ни се дължи на 1 милион емигранти които работят като пчелички лишават се за да съберат някой лев за да си осигурят жените и децата..това са хората които раздвижиха строителството...а и които донесоха някаква по различна култура и начин на поведение...Така че докато имаме емигранти работещи на Запад положението ще е стабилно!Друг е въпроса че сивите кардинали от ДС ичервените барони,,като р.овч..р.петков..томов..ковачки..захариев..станише в..велчев..н.василев..мони ..клатят лодката и искат свалянето на борда и повторение на виденовата зима...лукановата 89-90г с купонната система..Аре комунистите да спрат да ни вкарват в дупката всеки път когато губят властта!Но какво да се очаква от премиер украинец..в комбинация с мони комарджията...спомнете си как гоце трипера хвалеше и защитаваше братя галеви и модела Дупница!

23

НФБ

преди 15 години

внедрени в СДС и в опозицията..ДС и червените барони дадоха много пари за да се дискридитират истинските водачи на опозицията, за да могат днес синовете и дъщерите на бившите първи от ЦК на БКП да излязат от здрача..и ето ги стани-Гей..пирински..боковите..живкова..велчев.. старите червени муцуни пак ръфат от плътта на българският народчервеният терор и геноцид над интелектуалците продължава!

22

гол тумбак

преди 15 години

Бе тая кога и почерня гъ..,кога стана ***!?Първо-седесарка,дето мрази комунистите,после при величеството там дето 800 дена,сега е при БСП-то,дето и бяха врагове!Да се чуди и мае човек !Орешарски-и той същия!Седесар,станал комунист!Пасито-и той лява трътка!Първо СДС,после при моню и сега с БСП ВЪВ ВЛАСТА!За Костов и другите направо не ми се говори!*** тия бетер великденски яйца!Всички боички в джобчето!И се хилят нагло в очите,и чакат пак тях да избираме...:(

21

norm

преди 15 години

Василев,още ли не си разбрал,че фашизмът и комунизмът са най-зловещите идеологии,съществуващи на земята.Фразеологията ти бе характерна за времето на сталинизма,но то отдавна отмина,очевидно само в нормално мислещите.И накрая един въпрос:След като Костов /не съм му фен/ е "фашист",какъв според теб е бившия зам.председател на СДС Орешарски.А иначе фактите от последните години говорят красноречиво кой какъв е.

20

KALINA

преди 15 години

НАПЪЛНО СИ ПРАВ, НЕЗНАМ ДЪРТА ЛИ Е НО Е ГАДНЯРКА СЪС СИГУРНОСТ! Я ВИЖ КАКВА ЗЛОБА СЕ ЛЕЕ ОТ ОЧИТЕ И! СЪЩО КАТО ОТ МИШИТЕ ОЧИЧКИ НА СЕРГО! ЛЕЛЕ АМА СА НАГЛИ ТИЯ *** И СЕГА КОИ СЛОЖИ ТАЯ ПАЧАВРЕТИНА ЗА ЛИЦЕ НА ПАРТИЯТА! САМО ИЗГУБИХТЕ С ТОВА ДРУГАРИ! ОТ ТАЯ СМРЪДЛА СЕ ЛЕЕ ЗЛОБА И НЕНАВИСТ! КАЗВАМ ГО КАТО МЕД ЛИЦЕ БЕЗ ПОВЕЧЕ ДА СЕ УТОЧНЯВАМ! ВСЕКИ МАЛКО ПСИХОЛОГ ЧОВЕК ЩЕ ГО ВИДИ!*** И Е *** МАЙ ЗАТОВА Е ЗЛОБНА, ЗАДОВОЛЕНИТЕ ЖЕНИ СА МИЛИ...........

19

преди 15 години

Абе Василев ква е връзката между новия черен президент на Америка и БСП не разбрах за твоята партия хората пишат с такава злоба не щото са някакви си националцоциалисти или марсианци.Пишат така щото благодарение на тая партия сме най бедни абе от всичко сме по по най отзад напред.

18

Vasilev

преди 15 години

Просто да се чуди човек откъде тази злоба в някои писания. Ало, пишещите в подкрепа на Костов, Бойко ***, Волен Сидеров и пр. фашистки *** малко се поогледайте накъде върви света... *** с ***. В Америка избраха черен президент, Полша гдето износи на гърба дисидентството в соц лагера и има причини да мрази Русия призова да я приемат в НАТО, САЩ си сътрудничат с Русия, уважават и пр. Само Вие *** безродни сте готови да си дадете *** на запада само и само да бъде вашта фашистка *** на власт. Турците, гдето бяха унижавани от тоталитаризма и те разбраха кого да уважават... Само вие *** мразите всички и всичко и себе си най-вече май