107

nexusss

преди 15 години

Да си гася лампите ли?????? Я стига с тея глупости! По принцип каузата я бива и трябва да се уважава планетата на която се живее но.... Има едно голямо НО и то е: смисъла е никакъв от цялата работа и ще ви кажа защо. На цялата планета не се намери световна сила да накара мазните шейхове и да ги застави даже да не се добива повече петрол и да се правят и използват неговите продукти, защото това е една от големите причини за сегашното състояние на планетата ни. На всеки е известно че отдавна вече има измислени други видове двигатели и прочее. Ей за тва мене ме е яд и макар, че знаех за изгасянето на лампите не го направих, защото ако само си помислите, че за тоя един час всички лампи по света да изгаснат и изобщо да спре потреблението на ел. енергия, през този един час колко коли ще изхвърлят отрови във атмосферата???????

106

Мария

преди 15 години

Аз тук намерих много и все дружелюбни българи!Така, че не си прав/а

105

sgGG

преди 15 години

БЪЛГАРИЯ НАЙ-МНОГО Е СПАСЯВАЛА ЗЕМЯТА 20 ГОДИНИ КРИЗА,ПОСТОЯНО БЕЗ УЛИЧНО ОСВЕТЛЕНИЕ И РЕЖИМ НА ТОКА ПРЕЗ 80'ТЕ КАКВО ЩЕ НИ ЗАНИМАВАТЕ С АМЕРИКАНСКИТЕ ГЛУПОСТИ-САЩ СА НАЙ ГОЛЕМИЯТ ЗАМЪРСИТЕЛ И НА ВСИЧКО И НАЙ ВЕЧЕ НА ПРИРОДНИ РЕСУРСИ-АМЕРИКАНСКИ ФАШИСТИ

104

Волтрон - Защитника

преди 15 години

Аз пък карах без фарове и спасих Земята.

103

няманачин

преди 15 години

казано дотук, си правя извода, че ЕС са си изгасили лампите, защото се чудят как вече да се разнообразят. Нищо общо с майката природа. По-добре да бяха отишли на църква(катедрала).Защото всичко е в Божиите ръце.За Мария:Жалко, че само това е научила докато е била извън България. Хората навсякъде по земята са едни и същи.В цивилизованите държави има закони, които налагат морал. Затова всички, които дойдат в България се изоглавяват-липсват закони.За българите в чужбина-няма такава нация и народ, които да живеят поотделно и да се самоизяждат-това е жалкото, че рядко някой българин -емигрант би могъл да разчита на българи, заселили се в чужда страна. Те помнят-колко трудно са издрапали и мразят всичко и всички. Усмихват се, ноо зад това е стаена ненавистта, трупана с години. Така е и в България, и извън нея-където има българи.Това е страшното.Не изгасих светлината- по никакъв начин не усетих това да е за някаква благородна кауза. Напротив-както всичко вече.

102

az

преди 15 години

bqh na rojden den, i priqtelkata na pi4a izgasi lampite ot 20:30 do 21:30h... vypreki gostite i t.n. imashe mrynkqchi estestveno, no beshe hubavo. na sveshti. dori imashe hora koito se kachiha na 5iq etaj ot gostite, koito ne polzvaha stylbishtnoto osvetlenie, nito asansiora. pochuvstvahme se polezni, makar i niu-niu polezni. dori kato stane 21:30h i se svetnaha lampite i vsi4ki vuzkliknaha - "Eeeeeeeeeeeee....!" :-) nqmashe nachin, trqbvashe i mach da se gleda :)

101

Мария

преди 15 години

Тука бяха изгасени светлините на всички обществени сгради и беше страхотно. А тва за водата, бих го направила. От 1 ден нищо няма да ви стане, хората живеят с вода колкото да пият само. Нямам нищо против да помогна с каквото мога. И наистина, всички дето казват , че в България почти никой не е спрял осветлението си, това само показва колко сме дребнави. 1 час през ****а ще го изкарате ама няма да стоите на тъмно, засрамете се!

100

преди 15 години

За Символична инициатива - Символична съпричастност и Символично четене!

99

преди 15 години

Абе, хора, вие наистина не четете статията. Тук говорим ЗА символична инициатива, а не колко ток може да се спести и колко не. Може ли така елементарно да подхождате към нещата?Наистина трябва да се обръща внимание на такива инициатива. Трябва да се мисли за програми, за алтернативни източници на енергия и куп други важни неща.

98

491555444@mail.bg

преди 15 години

sledva i da ni nakarat da ne piem voda edin den,za da narastnat svetovnite zaPASI .

97

rado

преди 15 години

ДА ви кажа аз от 20:00 до 21:00 ритах и не изгасиха светлините на игрището,ама то от 1 час на година нищо няма да стане хора.Не мие е гузно, че днес не изгасих,защото цяла година изключвам светлините където трябва!

96

The Corporation / Ко

преди 15 години

The Corporation / Корпорацията (2003) http://zamunda.net/details.php?id=91015&hit=1 заслужава да се гледа

95

Даола

преди 15 години

От месец вече обяснявам в различни световни сайтове на иентелигентни хора, че един Ден на земята не прави нищо - всеки ден трябва да е ДЕН НА ЗЕМЯТА. Доволна съм, че мнозина ме разбраха - защото показни акции не топлят никого -трябват обхватни програми за действие.В света хората търсят начини за евтина енергия - у нас всичко е само празни приказки от екрана. ВЪОБЩЕ НЯМА ПО-ГОЛЕМИ ПУСТоСЛОВЦИ ОТ БЪЛГАРИТЕ. Можем да гасим осветлението колкото си искаме - може въобще да направим мораториум за осветяването на обществените сгради в България до 2020 - но какво от това. Къде е нашата национална програма за нови енергийни източници? Къде са нашите квартали с минимален разход на електричество? Имаме,мисля една съвсем малка фотоволтаична централа.Ние,българите, сме по лицедействията не по истинските действия.

94

преди 15 години

Аз изгасих осветлението за един час, защото съм част от този свят и той не ми е безразличен /света в който живеем/ :)

93

преди 15 години

В Красно село никой дори и не си помисли да угаси нищо дори за 1 минута.........

92

преди 15 години

kvartalat sveye, nie - ne! V Strelbiste mai malko im ....

91

Makaveli

преди 15 години

Тединке, нужно е на българина от няколко месеца до година извън България и чак тогава му става ясно що за *** народ сме ние българите. България е прекрасна държава, езък за *** в нея...

90

преди 15 години

А колко много можем да помогнем, ако всеки ден се сещахме да ограничаваме разхода на електричество, дори и за половин час :P

89

преди 15 години

Браво дано повече хора са позитивно настроени, защото всяка изгасена лампа е от значение :)

88

преди 15 години

1ч. без ток не е решение. Истинският проблем е да се залъгваме, че това е достатъчно и през останалото време да си караме през просото. Нека да не си измиваме ръцете с *** и временни инициативи, а ежедневно да се грижим за природата . . .