176

Иво

преди 15 години

такива *** като тоя на ВЪЖЕТО по бързата процедура!!!

175

преди 15 години

Долен ! Как ще даваш парите за лечението на детето си на , бе - хората да помогнат пък той да си кара мерцедеса и да си прави кефа-ЗАТВОР *** да *ба колко хиляди родител се молят за пари за лечение на детето си!

174

kara

преди 15 години

случайно попаднах на този форум.Вие не знаете ли колко родители спекулират с нещастието на децата си.Бедна ви и фантазията

173

Има ли значение ?

преди 15 години

Абе то такива като Горсов, ще има в БГ докато има такива като теб. тотален.

172

Burnzz

преди 15 години

emi vi6te go samo kak izlejda toq 4ovek e alkoholik igrae hazard toi si e propadnal dano samo ne pre4i s glupostite si za le4enieto na du6terq si !

171

преди 15 години

ей писна ми от този Горосов ли е Борсов ли е да върви да се изкалати някъде ама май ще го клатят в кафеза хитрото му

170

преди 15 години

Мен този бизнесмен Петър Христов взе да ме съмнява!Двамата с Гопрсов си въртят игричките май с тези пари.Луда работа!

169

преди 15 години

Какво "работи" ли? Горсов дълги години е безработен,но се води по документи,че "работи" във фондация след инцидента с Мануела. А Петър Христов си каза по телевизията,че е дал съгласие за закупуването на мерцедеса ,защото Красимир Горсов много често е искал пари за ремонт на скапана кола на баща му. Горсов знае едно -да иска пари ,това е ! И всичко за сметка на Мануела. Ако Мануела умре,Горсов пак ще зареже майка й,с която няма брак и с която са живеели разделени. Инцидента с Мануела бе за Горсов манна небесна за живуркане ,това е .

168

krassi

преди 15 години

И от коя заплата си плаща лизинговите вноски...И ако случаино работи, само където магистратите не знаят къде, като плати минимум 800лв, започвам да се притеснявам какво яде.Да го подпомогнем???

167

преди 15 години

Максим надупен до пандизчийския креват, очакващ милостта на едрия съкилийник и надяващ се за скорошна амнистия. КОЙ Е ВИНОВЕН ЗА ПОЛОЖЕНИЕТО ????

166

преди 15 години

Щом си го плаща лизинга какво ревете бре? Вземете си и вие на лизинг, ама не ви се ще да плащате, налииии?

165

Ицо

преди 15 години

"Я, по-тихо! Да убиеш човек е престъпление. Да лишиш крайно нуждаещ се от лечение също. Това е равносилно на убийство."Да лишиш крайно нуждаещ се от лечение e мародерство

164

анонимен

преди 15 години

Няма никаква логика в поста ти ,товарищ.Какво месиш турците тук?за 500г. под турско владичество/както казват цивилизованите народи за своята съдба,когато са били превзети с векове от разни съседи...но не се самоопределят като РОБИ през това време ,и не развяват байрака,че са били под РОБСТВО/ българите са оцелели дори с различната си религия от тази на нашественика.РУСИЯ ни освободи,да,за което признателност навек! Но когато РУСИЯ стана комунистическа за България започнаха бедите: провокираното въстание през 1923г, най-смъртоносния атентат в света през1925/църквата в София/,комунистическия режим след1944г.,след който-като се срина сам от пороците си, България се оказа най-бедната,най-бандитската,най-безнадеждната страна в Европа- за това чисто руско наследство също ли трябва да сме благодални? Не, разбира се, ако сме с поне малко мозък в главите.За празноглавите да не говорим-те нека си ръкопляскат на Русия,те нека си избират все комунистически синчета на власт/нали са много!а защо са много?ами голямо е поражението след 1944г.,за което говоря/,нека са си щастливи,както всеки психар в лудницата-това днес е тяхната България несъмнено.Но това тъпаш""ко намесване на турците сега е прекаляване в простотията,защото какво,искате пак Русия да идва да ни освобождава?Като сте се разтъжили за руснаците идете на екскурзия до москва...

163

zagorka

преди 15 години

Тоя май се подиграва на всички и се смее на балъците с добри сърца помогнали с пари за момичето. Бедният човечец и милиони да има пак ще си остане беден и ниско в обществото."Според него мерцедесът, за който се твърди, че бил купен на лизинг с част от дарените пари, е подарен на Мануела от бизнесмена Петър Христов" За какво му е на момиче инвалид от катастрофа чисто нов мерцедес за 50-60000??????

162

преди 15 години

Като се срмуваш и толкова мразиш всички руснаци, заради един, смени си гражданството и стани турчин. Тъкмо ще усетиш как щеше да си ако не се бяха намесили омразните ти руснаци едно време. ***

161

free

преди 15 години

a be, dokoga 6te mu gledam selskata mucuna na toq? ne e li qsno, 4e e mo6enik na drebno? v taq darjava qvno se tolerirat takiva selski tarikati. ne za6titavam Staviski, no po-dobre da si be6e napravil smetkata kyde 6te se xar4at negovite pari, a ne da slu6a razni *** i da deystva pyrvosignalno

160

boixosnois.blog.bg

преди 15 години

Преди 2 години семейството ми преведохме скромна сума на болно детенце от България. В сайта където по принцип водеха списък на всички дарители, нашето дарение изобщо не се появи. Не знам какво да мисля...

159

Индевър

преди 15 години

Направо ми се драйфа - тук ври от платени (или може би неплатени, но просто с добре промити мозъци) фенове на Стависки. Срамувам се че съм Българин. Не народ, а *** - продажно русофилско-комунистическо племе.

158

Индевър

преди 15 години

Направо ми се драйфа - тук ври от платени (или може би неплатени, но просто с добре промити мозъци) фенове на Стависки. Срамувам се че съм Българин. Не народ, а *** - продажно русофилско-комунистическо племе.

157

F22

преди 15 години

Всички нападат Герсов, не че цвете и той, но има нещо друго което ме притеснява. Наполседък, всички новини много фино са се заели ни обясняват че виждаш ли "виновни сме си ние". Така се смени формата, че какъвто и проблем да има, то е някой от народа дето е сгафил.Хитро! ДЪржавате не е! Идат избори все пак.