9

she_so

преди 15 години

Честита изложба! Картините на Нечо винаги са ми харесвали. Много.Няма да правя `преразказ по картинка`, нито ще се впускам в умни културтрегерски словоблъсканици.Терсене ми е за това, че поредно се сблъсквам с невъзможността на тия, чийто очи гледат прихлупено, не да оценят, колкото да се зарадват на таланта на една ярка и дарена с въображение личност.Но, въпрос на въображение. И умение за Виждане...Успех, Нечо! :)

8

eleni.blog.bg

преди 15 години

Ако картините не ви харесват - защо изобщо ги коментирате?Ако Елена Пенева ви дразни - защо си правите труда да четете текстовете й?И... кой ви е излъгал, че просташките коментари са cool? Не са.

7

Вивиян

преди 15 години

Може би са интересни, но чувствата, които изпитвам като ги гледам са мрачни и тъжни. Затова не бих си взела подобна картина...

6

artdnes.blog.bg

преди 15 години

Има обективни начини да се оценят художествените качества на картините, но те са за колекционерите, кураторите и галеристите. За всички останали съществува само един въпрос - харесват ли ти картините или не. Ако да, значи за теб художникът е добър и картините му са въздействащи. Ако не, просто не е твоят художник.Всичките 7 коментара са на хора, които не харесват картините. Но статията е прочетена от много повече хора - всеки от тях си има мнение, което може би е различно.

5

преди 15 години

Тоа Генийй! Браво! Б.ааасии уникалните картини. С повръщане рисувам по-добре и по-живописно!

4

преди 15 години

Картините са ужасни, а се пише вече втора статия за този момък. Елена, я си признай, гадже ли ти е?

3

ники

преди 15 години

ДОКОГА ЩЕ НИ ЗАНИМАВАШ С ГЛУПОСТИ ЛЕНЧЕ

2

LL

преди 15 години

Са на тоя баща му на кой от екипа е партия та ни занимавате с него ? Ама наистина ...що за картини са тва ?

1

bji

преди 15 години

На какви ли не простотии викат - изкуство. Ужас.