131

КУРХ

преди 15 години

Ние с жена му се бием всеки път, когато се съвокуплеваме. Пнекога се бодем с вилици и се налагме с бухалки, а онаа ми пра'и толчоци в яблоките. Ухааа това не е домашно насилие, това е яко.

130

Оху-боху

преди 15 години

Ами да не се чудим тогава защо все повече млади предпочитат да живеят заедно без брак. Тези промени доближават брака до търговско мероприятие.

129

hotgossip.blog.bg

преди 15 години

А ако жената бие мъжа? Тук става въпрос за обратна дискриминация!

128

името

преди 15 години

"Какво ли разбираш под "елитни дами""Тия които не трябва да си припомняш филма за възрастни(другата дума ще я цензорира) които си гледал вчера за да го вдигнеш преди да им го поставиш любезно.

127

преди 15 години

Какво ли разбираш под "елитни дами"

126

Св. Никола

преди 15 години

Не 124 го е казал, а само го е цитирал, но не е посочил от кого.Това са думи на банкера Атанас Буров казани пред Михаил Топалов - Памукчиев.Освен това и действителността го потвърждава.Най - сигурния критерий за стойността на един мъж си остава отношението на жените.Огледайте се при кого са елитните дами и съмненията за истинността на гореказаното отпадат от раз.

125

преди 15 години

Номер 124 написа:" Мъж без пари огън да го гори.Залей го с газ и му драсни една клечка кибрит - зян няма."Големи глупости си написал. Мъж , които работи научна работа, или преподавателска работа в университет е гарантирано без пари. Интелектуалния елит -учените и преподавателите във ВУЗ винаги са били и ще бъдат без пари. Според тебе значи е по добре мъжът да е наркотрафикант и да има пари, а не да е интелектуалец, преподавател в университет с ниска заплата. Парите НЕ са мерило за успех в живота, защото противната теза би означавало, че ако парите са от престъпна дейност, то престъпника е "успял". Критерият за успех в живота е дали си удовлетворен от това което вършиш. Асистент в университет е с 320 лева заплата, щом ако обича работата си, щом е влязъл в кръга на професиите, в които се иска мислене и интелект - това означава , че е успял

124

Бианка Азис

преди 15 години

Все по - малко възможности се оставят на мъжа да бъде мъж и той прогресивно се изспеддерасстява и феминизира, което още повече засилва негативния процес.Дава се лесна възможност на жената да го изхвърли от жилището и замени или си живее както иска.Ха върви, че се жени.Една жена преди години каза, че ако мъжът и не я поступва отвреме навреме няма да го възприема като такъв!? От мъжете ще останат само кадърните, красивите, късметлиите.Българският мъж в частност е смачкан, финансово несъстоятелен, нищожен и българката естествено съ търси щастието при по - зможните чужденци.Мъж без пари огън да го гори.Залей го с газ и му драсни една клечка кибрит - зян няма.

123

lud

преди 15 години

Непрекъснато ограничения и ограничения на свободата! На практика се върнахме там където бяхме преди 20 години. Сини революции, ала-бала едно по едно ни отнеха всичко и пак си въведоха тяхните комунистически правила. Да ни е честито!

122

една жена

преди 15 години

По какво си приличат мъжът и тиквата ? СЪХНАТ ОТКЪМ ДРЪЖКАТА! Това се превръща в проблем за жената, която има образование, кариера и пари! Тук е единствената причина - когато тя е толкова независима, няма начин да не изпитва желание да намери друг, поне на нейното ниво! Това се случи след като жените станаха еманципирани, т.е. с изрязан клитор! Започват да мислят, че заслужават много повече, а истината е, че жени с такива "екстри", които споменах по-горе, не са научили най-важното в живота - да виждат срещу себе си и до себе си едно друго човешко същество, което нищо друго не иска, освен да ги харесваш такова, каквото е и ... поне да можеш да му сложиш една чинийка с нещо топло, за да продължи да съществува! Горките мъже! Превърнахме ги в роби, в наши любими играчки, на които бързо се насищаме и търсим да "купим" следващата! Родителите им са били такива, това са видели и това ще наследях техните деца!

121

gandoni

преди 15 години

Май както е тръгнало , всички мъже ще станат излишни на този свят , с изключение на няколко много богати " петли " за разплод ...

120

преди 15 години

Само информативно. Този, който я премести мъж ли беше или жена? И какви са мотивите. Вярно, че е интернет форум, но .... ;p

119

преди 15 години

Бухахахахахаа. Защо *** преместиха темата? Май не и беше дошъл реда да изпада от списъка. ;) Или темата вече "не е интересна".

118

преди 15 години

Малко е смешно да дадеш с цитат част от закона и след това да го оспорваш, не мислиш ли? В закона (въпросната алинея) ясно пише, че трябва да има съгласие, което ВЕЧЕ предпоставя съотношението на силите при "договарянето" (интересна дума използваш за отношения между съпруг и съпруга за нещо толкова тривиално, поне според твоите думи, не мислиш ли? Баща ми НИКОГА не я е използвал при коментари на отношенията си с майка ми, а и двамата бяха много свестни хора). Нещо не виждам да коментираш и въпроса с продължителността на отпуска по бащинство/майчинство. Care to comment? до 115 Къртиш !!!!:)))

117

преди 15 години

Всеки мъж, който познавам, би взел отпуск по бащинство стига жената да се върне на работа. Проблема е, че жените им НЕ ИСКАТ да се върнат на работа скоро след като са родили. Много по-рационално е да пълнят BG-MAMMA с постове и да се мотата по кафетата. Впрочем във въпросния форум, който е най-големия за страната (защо ли?), могат да се прочетат доста интересни изказвания за мъжете. Всъщност там наистина се ЛАЕ. Що се отнася до материалистки и пр. това е факт, за *** и т.н. не съм сигурен :)))), защото и сред жените има свестни, НО са вероятно под един процент от общата бройка на жените. За мъжките комуни - ами ако отвориш КОЙТО и да е форум на сериозна професионална тематика ще видиш, че мъжки комуни отдааавна има и работят повече от добре. Просто не са в областта, която спомена и която не говори много добре за познанията ти, относно това какво им е интересно на мъжете.:)))))

116

преди 15 години

Никой не рита срещу това да имат отпуск по майчинство! И ти четеш постовете като дявола евангелието. Просто когато това се взема предвид трябва да се вземат предвид и мноого други фактори, а не да се приема а приори, че имат нужда от всякакви привилегии. Изказването ми за отпуски и т.н. има корелация с проблема за законите, които толерират "слабия" пол. И моля не ми казвайте, че тези закони ще се прилагат в еднаква степен към мъже и към жени. Много съм любопитен да видя приложена в действие това "Полицията пък принудително ще извежда насилника от жилището" по отношение на жени. Особено се кефя на емоционалното и икономическото насилие. То тогава всички жени трябва постоянно да са в съда за емоционален тормоз !!! Що се отнася до въпроса с раждането - ами то е като всеки житейски избор - решаваш да родиш - носиш си последиците. Не знам някой закон да задължава жените да раждат. А има такива, които раждат и не се интересуват от това дали от това ще има последици като промени в работата или не и те за мен са по-истинските жени. И само се чуй какви ги плещиш - "женската" хурургия. Откога хирургията се дели по полова принадлежност. Само да те светна, че жените в България а и другаде в белите държави през последните 50-60 години не са били спирани да стават хирурзи. Не знам на коя планета си, но явно не на тази. Както и да е. Що се отнася до "лаенето" - ами давайте, борете се, поемайте същите отговорности и ще получавате същите възнаграждения. Само не се набивайте с тази "женска" карта. Веднага щом някой я извади ВЕЧЕ е ясно, че търси предимство без сам да си го е изработил с ТРУД. Що се отнася до това, че законите били за всички. И в момента Семейния кодекс толерира ЯКО жените. Тези закони са в същия дух. Не мислете, че мъжете са толкова глупави, че да не виждат за какво става дума. Още нещо. Наскоро един мой познат предложи на благоверната си (до този момент много порядъчно момиче) да преподпишат брака си с брачен договор, в който се уреждат и финансовите им задължения в брака и собствеността на двамата. Познайте какво - тя отказа а в последствие нещо вече не беше толкова мила. Май сега вървят към развод. Той беше достатъчно умен да си порави бакиите преди тя да се усети и тя чисто и просто ще остане с това в което е влязла в брака им плюс разделяне на придобитото по време на брака. Е кофти е , че няма да се докопа до наследствената му къща в Несебър и мезонет в София ама пък .... :)))))))

115

Името

преди 15 години

"самотната майка например работи и едновременно отглежда дете,а у нас е невъзможно"Майка ми от както бях на 6 изкарваше колкото за още 3ма като мен. Единствената причина поради която беше с баща ми, явно беше щото виждаше, че си ми трябва.Баща ми и той поне толкова. Баща ми по характер е мързелив непукист, но като цяло е бая човечен и заклевам се в живота си никога не съм го виждал да крещи или да удря някой (това го казвам най-вече в смисъл майка ми). Майка ми от друга страна също е много интелигентна най-малкото кариерата и е нещо което ако аз случайно успея поне да повторя направо ще съм учуден от себе си. Обаче просто на моменти се държеше като истеричка. Направо не мога да повярвам, че човек който може да говори така интелигентно, може да прави колосални скандали от някакви супер тривиални неща(точно тука нещо се потресох от създанието жена). И то си се акумулираше. Баща ми си мълчеше, тя си викаше. Накрая и тя си мълчеше и така поне 3 години мълчание докато станах студент и се изнесох и тя си се изнесе в собствения супер добре обзаведен апартамент.Какви впечатления остави това в мен. Жените са ненормални. Как може от една страна да си добър към детето си, дори много, да имаш успешна кариера и да правиш проблем, примерно, че някой ти е преместил един шкаф с 2 дни закъснение. Е чакай малко си, кво е това. Аз принципно също живея целия си живот с баща ми и също ми се е случвало да ме издразни с пропуснати обещания или забавени, то поради характера му се случва честно, ама аз не съм изкарвал това край на света, просто съм го приемал и толкоз. Ама не, трябваше да се вика като луд. И сега си седя и си мисля. По всичко се личи, че по характер съм като баща ми. И също така, шанса е, че трябва ама много да се проваля за да остана финансово не задоволен. И колкото и да е странно искам и жена и деца. Обаче съм силно притеснен от това, че някак си да бъда просто себе си: Кротък, платежоспособен и сравнително интелигентен, просто не е достатъчно за съвременната жена. Тя и тя си е интелигентна и може да си прави всичко сама и да си плаща сметките, кротък явно за нищо не се брои, щото вече само като погледнеш някой на криво и те съдят. Тря се трудя повече от колкото ми се иска. Всеки ден цветя, да и повтарям по 50 пъти колко я обичам и да се правя, че абсолютно всичко което казва ме интересува. Е не може ли просто ей така да си я обичам и да се радвам, че е до мен и че един ден евентуално ще е майка на децата ми. Едно време и за това жените са си давали дясната ръка, а сега това е санитарния минимум за всяко момиче от голям град, дори да ти отчете съществуването. Следващото е да приличаш на Брат Пит или Арнолд Шварценегер или още по-добре и двамата или да бъдеш наистина яко богат или поне космонафт с една две планети на твое име.

114

преди 15 години

аз мога да кажа,че жените в капиталистическите страни живеят по-лесно от нас,защото ако работят са напълно независими,парите им стигат да си купят жилище на изплащане без да се молят на чичко паричко.самотната майка например работи и едновременно отглежда дете,а у нас е невъзможно,ако не си хванеш любовник най-малко.абе зависим си отвсякъде.

113

pakostinka.blog.bg

преди 15 години

не знам с какви хора общуваш, след като ми говориш, че жената трябва да позволи. Аз съм заобиколена от хора, които са партньори и тези неща се договарят, но за теб не знам.Мисля, че е добре да преосмислиш ценностите и гледните си точки.Приеми го като препоръка и то доброжелателна.Хайде, сполай ви на всички. Няма смисъл да се занимавам повече.

112

преди 15 години

в съседна турция също работещите жени се връщат на работа 3-ия месец.на работните места имат забавачници,където децата се гледат и майката на почивките кърми.