61

преди 15 години

Ама много мнения се изказаха едни защитават Ставийски друго ги го плюят трети че Горсов изигра парите на детето всичко е така но ако беше това в Америка нали се сещате че няма известен неизвестен или милиардер или бедняк там закона работи както за убиеца така и за комарджията безсрамници дано никой не попада на тяхното място

60

преди 15 години

Може Максим да е роден като руснак, ама стана шампион за България. Верно с побутване ама днеска се броят медалите а не кой кого бутнал или пребутнал.Може Максим сега да не каки4ка или по-късно леля или вуйна, а още по-късно и баба, разбираш ли, но не е казано 4е и извън затвора това немое да се слу4и.По невнимание е об4е той не е убил никого. Той е убил младото мом4е и тежко ранил моми4ето с голямо внимание. Той много внимаваше да му пишат по малко промилета зада не хлътне в зандана. Пияниците които са при4инили смърт не са казусът "невнимание" Пияниците са опасни и когато нешофират. Лепнат е и в лъжа. Лъжата за "Карай трезван" Това са греховете. Пияница е той, той лъже и е постигнал смърт на един 4овек и тежко ранил друг.Към това дело ама нищо общо няма кой от коя страна на какви коли се возил, колко пари за какво е друснал и колко иска за компенсация.

59

анонимен

преди 15 години

Ай, стига бе! Искаш да кажеш, че и директора на Националната банка може да бъде назначен като Горсов, та да я източи и потънат парите ама не в джоба на директора?

58

преди 15 години

Хайде стига преигравали обвинителите на Ставийски.Смъртна присъда за този,смъртна присъда за онзи ви е все на устата на някои.Вземете си пистолети и се застреляйте един друг.Пияно прасе бил Ставийски,руско *** бил и глупости,сякаш бащата на Мануела е невинен с това,че проигра 130 000 лв.,че и едва ли сам знае колко е проиграл през годините .Горсов едва ли ще се откаже доброволно от хазартния си навик. Има си Наказателно-процесуален кодекс и има УСЛОВНИ присъди за убийства по непредпазливост както е в случая. Ставийски не се укрива,не възпрепятства следствието,няма извършени други престъпления и редица смегчаващи вината му обстоятелства, така че има шанс да се размине само с парични компенсации . Оставете съда да си свърши работата и да реши само парични обезщетения ли ще има,пробация или затвор за 2г и 6 м или повече.Има НПК,който желае,нека се разрови из нета и да чете .

57

........

преди 15 години

vijte realno kakva e BG kolko otidoha v zatvora sled takiva katastrofi ne e samo maksim az sa6to sam ZA ZATVOR do jivot i to a ba6tata na manuela toi kav e da zima parite na da6terqzi deto se bori edva s jivota abe mamu stara 6te se promeni li taz BG ili po vajen vapros 6TE SE PROMENIM LI NIE BALGARITE

56

преди 15 години

Ia ski kopee, kolko Pirueta i Troini Ritbergera uvyrtia alkoholniat Rusnerast samo i samo da ne mu cepnat shahtata s Romskite kirki za 2.6 godini.Ne se boi, ako Maxim izleze sled 2.6 godini kaka, pak sv shamp po kynki i lokalna shamp po kurtki she go vodime.

55

PLd

преди 15 години

Еи боклучи мрасни пияния да лежи ся по затворите и готово.Като е бил шампион та кво.. кат пийнете и влизате в мажете и ставате голяма работа.Кой каквото си надроби такова да сърба.Всеки плаща за всичко някои ден....Господ има.Като толкова го обичате защо не влезнете в затвора вместо него?

54

Gnusmus

преди 15 години

Петър си беше дилърче на сливенските мутри,това го знае всеки. С хондичката си е разнасял по Южното черноморие. Ама това можеше да се лучи на всеки.Както и на много хора може да се случи да карат пияни и да предизвикат тежка катастрофа със смърт. Аз познавам двама,които са го правили,условни присъди и кръвнина от застраховката.И си джиткат на воля пешачката. Някой да е чул за тях? Или за тези,които всеки ден убиват по един-двама по пътищата? Ами не,нали всички се занимават с кънкьорчето! Че виновен,виновен е,ама 200 джурналистина да си изкарват хляба(и луканката) от този случай е малко натрапчиво,да не кажа и банално...

53

toto

преди 15 години

Наистина се радвам, че се възстановява.

52

SRM

преди 15 години

Айде и от другата страна да погледнем.Ставийски не го защитовам, но и оня е бил пиян, доказаха го олицаите, и по новините го казаха.

51

преди 15 години

Kakvi sa bili ubitoto mim4e i Manuela si e li4no tiahna rabota i tova ne dava pravo na edin pian rusnak da ubiva,dori i da e bil niakoga shampion! Tova e!

50

преди 15 години

Staviiski svetoven shampion e bil niakoga,sega e PIAN UBIEC!

49

една майка

преди 15 години

Не Ви прави чест да обиждате хората. Не мисля, че един "стойностен човек" какъвто описвате Ствиски ще шофира в нетрезво състояние. Защо ли пострадалите не са били пили? И аз също смятам, че защитниците на Стависки са неграмотници неразбиращи, че никой не е по-голям от другия на пътя и, че има убити младежи и ако госпожо това бяха вашите деца, то със сигурност нямаше да сте толкова добричка.

48

преди 15 години

ставински е световен шампион-ЗА ВАС КОИТО ПИШЕТЕ С ТОЛКОВА МНОГО ЗЛОБА. аКО НЕ ЕТАКЪВ НИКОГА НЯМАШЕ ДА ПОЛУЧИТЕ ТАКИВА ГОЛЕМИ ОБЕЩЕТЕНИЯ

47

преди 15 години

Абсолютно не съм съгласна с преждеписавшия! Защитавам Стависки, защото е много по-стойностен от онези долнопробни муцуни /Горсови/, и претендирам да съм грамотна, поне по образование.

46

анонимен

преди 15 години

Прави впечатление една особена тенденция. Защитниците на Стависки твърде малограмотни! Невежеството им е гарнирано с много злоба и невъздържаност.А е толкова естествено и човешко да бъдеш потресен от страданието на това момиче, когато видиш кожата опъната по костите и тези безумни очи. Стависки е разпасано впиянчено момче, което си въобразява, че няма начин васална България да не защити руски интерес, независимо дали става въпрос за газ, или за пиян руснак. Може и да е прав.

45

преди 15 години

Мен друго ми е интерестно.Няма значение кой какъв бил.Мануела да не е виновна че баща и е ***?А и това момче петър(бог да го прости) за 1 ден стана наркодилър и сутеньор.Интерестно до края на деня още как ще го нарекат

44

мислещ

преди 15 години

Кой позволи на Горсов, единствен да разполага с дарителската сметка за Мануела. Всички негови близки и познати са знаели, че е пристрастен към хазарта. Би ли посмял Горсов да злоупотребява с тези средства, без знанието на фондацията?!! Как го е контролирала фондацията и къде са парите?!! Сигурно ли е, че ги е проиграл Горсов, а не са на друго място, чрез него?

43

преди 15 години

Дай Боже детето да се оправи и да разбере баща и комарджията как е програл здравето и. Този е за линчуване да се подиграе с хорските пари и доверието

42

преди 15 години

номер 41 . ти ченге ли си, че проверяваш IP. адресите на всички форумци?