41

преди 15 години

sazaljawam,4e ziweja s tolkowa zabludeni hora w rakowski-lazat ni

40

cv

преди 15 години

Уважаеми "другари",КОМУНИЗМА ЩЕ ДОЙДЕ, НЕ СЕ ОТЧАЙВАЙТЕ... видя се, че с пари не става..., но няма страшно. МОЖЕ БИ ЩЕ СТАНЕ С МНОГО..., АМА МНОГО ПАРИ...Видя се, че единствените ви гласоподаватели сапо маалите, но са МНОГО, АМА МНОГО ГЛАДНИ... Затова не бъдете стиснати..., плащайте, ама яко, даже много яко... Не че с това ще спечелите властта, но поне ПОНАХРАНЕТЕ ХОРАТА, КОИТО СТРАДАТ НАЙ-МНОГО ОТ ГРАБЕЖИТЕ ВИ...И... ПИЧОВЕ ОТ МААЛИТЕ, ВЗЕМАЙТЕ ВСИЧКО КОЕТО ВИ ДАВАТ..., А ВИЕ, КАКТО СЕ ВИДЯ, ЗНАЕТЕ ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАТЕ... БРАВО ПИЧОВЕ...

39

kalin

преди 15 години

Атака е намислена от комунистите.Това е Атака е сбирщина от полуграмотни плъхове виещи и скачащи на фона на Луната.Това,което предлага и това за,което работи Атака е реставрацията на Комунизма.Той отдавна си замина от света само тук продължава да вилнее и проблемите не се решават.Все още тази страна не е се отърсила от комунистическият бацил,който я обладал.Освен лъжи,манипулации и престъпления нищо друго адеквактно и модерно не се предлага и от Атака и от Господарите им от БКП/БСП.Те нямат интерес тази страна да си развива искат да простее искат да се мизертва а те отгоре,като пиявици да ломотят.Тази структура на простеещи и глупеещи хора Атака не само,че е ненормална неадеквактна,но и предлага на обществето да си стой в ъгъла далече от нормалният цивилизован свят и то да бъде доволно от това.Жалко за това осакатено общество.

38

преди 15 години

абе кьорав атакис нали твоя болен сидеров мрази дпс как так излиза заедно с тях на избори аман от продажници и *** дето им вярват

37

преди 15 години

Можем без еврейска бюрокрация, можем и без турци във властта - за какво ни е тази демокрация щом я няма справедливостта?

36

милиционерски сайт

преди 15 години

Този е милиционерски сайт. Даже трият неугодните коментари. Дежурни зоопсихолози дописват подобно на Адолф Хитлер/от неговия доноснически период/ неща, които са сметнали за необходимо...

35

преди 15 години

Нали ти е ясно че ако имаха още на 1-ви тур 60% вот,нямаше да има втори тур.А тогава червените щяха да хвърлят бялата кърпа от рано.

34

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 15 години

Доган и Сидер, заедно на изборите в РакУвски !!!Както знаете на вчерашните местни избори в Раковски, ултра-псевдо-националистите от "Атака" на аЛ_Сидер подкрепиха ..."не-ЗАВИСИМИЯ" ДПС-кандидат за кмет на Общината, Петър Антонов. Освен от Дон_Доган и аЛ_Сидер, гореописания "не-ЗАВИСИМ" е подкрепен и от БСП и "Напред" на Олигарха Ковачки.Та тази вкратце описана "Компания блотная", (по известната руска песенка - "На Дерибасовка") обаче губи изборите. Кандидата на ГЕРБ - Иван Антонов спечели изборите с около 2 000 гласа преднина! Ясно - който се съюзи с Дон_Доган ще губи избори. Позор за националните предатели на аЛ_Сидер и неговата хА-ТАКА ! Историята ще ги отвеe, като пожълтели есенни листа ...

33

преди 15 години

ако не е така защо са извън паламента и защо за вота критикуваха опозицията.Червени и доганова *** са атака и без потенциал да управляват.Роднините на жената на болен ли ще са бъдещи министри.Ите са като него болни и некадърни.В европа никой не препоръчва болния.Той само цепи гласове за да помага на червените и *** доган.

32

преди 15 години

много хора не хареснат крадливата коалиция и искат оставката но тя се държи арогантно и нагло се хили.След 7 вота те продължават да крадат.Ще опитаме и герб дсб и сдс.Ако не се справят ще дойдат други.Само електоратът на бсп и дпс гласува като коне с капаци.

31

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 15 години

Но Турция няма да се съгласи с този резултат. Инициативен Комитет на ДПС-кандидата Петър Антонов, ще иска касиране на изборите. А като имаме предвид тоталната власт на МИТ (Турското разузнаване) върху Правосъдната ни система, ясно какъв ще бъде резултата ...

30

B55

преди 15 години

АТАКА е единствената опозиционна партия в БГ всикчи останали са чиста проба комунисти като Иван Костов (МАНГАЛО) Нека да не се заблуждавате че като не е на власт е опозиция . Реаллно освен Сидеров и групата му в парламента другите ама нито са предложили нито са свършили е освен кражбите де . Никой не трябва да си прави илюзиите че ГРЕРБ ще водят българска политика такова нещо няма . Ако следите и слушате изявите им по медиите те от сега заявяват че ще правят това което НЕП им каже . Това не само унизително но и долно . Нека не им се сърдим това е партията на супер простите милиционери .

29

БКП И САТЕЛИТИТЕ И -

преди 15 години

РУСКАТА АГЕНТУРА В БЪЛГАРИЯ Е СЕ ПРОВАЛЯ ! СОЛТАШАЦИТЕ НА ВОЕНОПРЕСТЪПНИКА И КЪРВЪВАВИЯТ КОЛОНИЗАТОР *** ВЕЧЕ СДАВАТ ВЛАСТТА ! *** НА ТРИБУНАЛА В ХАГА , А АГЕНТИТЕ МУ ТУК В ЗАТВОРА ДО ЖИВОТ ! ИМУЩЕСТВОТО НА ПРЕДАТЕЛСКИТЕ ПАРТЙИ И ТЕХНИТЕ СЛУГИ КОНФИСКУВАНО В ПОЛЗА НА ДЪРЖАВАТА !

28

преди 15 години

БРАВО НА РАКОВСКИ!

27

liktor

преди 15 години

Айде ,почна се !!!На изборите това ви чака другари от БСП,Ваши Високи Благородия от НДСВ и аркадашлар от ДСП /нищо против българските мюсюлмани ,те са достойни и работливи хора ,най- много лъгани от ДПС/...Дясноцентристката коалиция ГЕРБ-ДСБ-СДС ще управлява !

26

преди 15 години

Ако е умален модел, както казваш, значи има отлив на електорална подкрепа от ГЕРБ и прилив към БСП. На предишните избори в Раковски партията на Борисов се справи по-добре в сравнение с основния си опонент там - "независимо подкрепен" от комунистите.

25

успяващ

преди 15 години

Хареса ми по-долу написаното: европейскоориентирани - така е, браво на Раковски. Така се гласува днес - за Европа и срещу доганизма. Лек ден и на Вас, платени турскочервени драскачи!

24

преди 15 години

хак им е на бсп с тези незапомнени кражби от управляващите с тази наглост на министрите им с тази краино дясна полика защитаваща интересите на работодателите с най-ниските доходи в цяла европа това ги чака загуба загуба и разследвания за бентлита ремонти на пътища и още хиляди неща чрез които крадоха парите

23

анонимен

преди 15 години

Ей будали, не разбрахте ли, че отивате на заколение? По-***, нагъл и самовлюбен *** от Разбойко Дрисов НЯМАААА!

22

D

преди 15 години

iskash ili ne iskash vse niakoi shte se uchi na teb...Drug e vaprosa, ako ti e trudno da go proumeesh. Koi obuvki shte si kupish? - tezi koito ti sa udobni ili tezi koito mnogo ti haresvat... ?