59

Траян

преди 6 години

Мона Евет е номер 1! Романът й пръска както се пее в песента на Герито! Оня от Сиелата Захарито пасти да яде с неговото книжле. Само, че си дадох парите, а можех за същите да намажа шпагата! P:

58

Яна

преди 6 години

Истината е в романа на Мона Евет "Академичният бардак". Този роман е убийствено добър. Авторката има уникален стил на писане. Препоръчвам на Днес БГ да направят едно интервю с авторката и да я питат какво я е мотивирало да напише подобно произведение. Според мен всичко написано е истина, ако съдим по разкритията за НСА в "Господари на ефира".

57

sateen

преди 15 години

Тия дето следват в СУ и УНСС получават дипломи за 4 години клатене на крака и драпане на някои органи. А ние тука 4 години зубрим като полудели, ходим нон-стоп на лекции, почти никога не ги пропускаме и на всичкото отгоре при вас там има 100 дискотеки, а ние тук имаме само 1.

56

пак полудях ей :)

преди 15 години

хаха ... и аз съм от Лозенец и хич не ми трябват проскубаните ви дискотеки. Квартала ни все още си е запазен (ако го сравните с Надежда и Люлин де) и даже мисля да гръмнем скоро тия Амор и Двойното Зрение.Аре са бегайте да се оплаквате на арменския поп ХАХАХАХАХАХАХАХА.И не ми се обяснявайте колко много сте учили и знаете ... мое да съм *** ама съм честен и откровен.

55

преди 15 години

Жените харесват момчета като мен - тип актьорчета, фешъни и футболистчета.

54

преди 15 години

Аз съм красив, секси и обичан от всички. Имам много приятели. Всички ми тичат по и правят каквото искам въртя момичетата на малкото си пръстче.

53

преди 15 години

Студентски град без дискотеки ще е като фолк клуб без футболисти! Ако махнат дискотеките, хората ще се веселят у дома и тогава ще има още повече сърдити съседи.40 000 млади хора не можеш да ги накараш да си стоят в къщи мирно и кротко както бабите в Лозенец. А това, че в Правец има една само дискотека не мисля, че е мерило за това колко са умни и любознателни студентите там. Аз като имам изпит - уча, а когато нямам дали ще ходя да "катеря черешата" по знайни и незнайни клубове в Ст. Град, или ще кибича в къщи и ще "жуля" NFS, ефектът е един и същ.

52

преди 15 години

А НА ТИЯ БЪЛГАСКИ СТУДЕНТИ, ДЕТО УЧАТ В ЧУЖБИНА ПЪК НАПРАВО ИМ ГИ ПОДАРЯВАТ.

51

преди 15 години

Тия дето учат в големите градове получават дипломи за клатене на крака.

50

eva

преди 15 години

Подкрепям, не е виновна общината, тя не може да спре частната инициатива! Но как така се оказа, че земята в Студентски град е частна? Комунистите си прибраха комисионните от реституцията и приватизацията и никой не им търси сметка! Трябва да се борим за отмяна на реституцията, която си е ограбване на народа от комунистите!

49

преди 15 години

Ей това е Интернет форум, а не изпит по БълХарски език ноу ясно че по изпити не пиша така.

48

xph

преди 15 години

Какъв студент си ти бе, виж се само как пишеш, пълен ***. Опази боже България от такива студенти!!!

47

преди 15 години

АМИ КАКВО МИСЛИТЕ ЗА КОЛЕЖА СИТИ ЮНИВЪРСИТИ В ПРАВЕЦ? ТАМ Е ПЪЛНА СКУКА, ИМА САМО ЕДНА ДИСКОТЕКА И СТУДЕНТИТЕ ХОДИМ В УНИВЕРСИТЕТА. ПЪЛНА СКУКА Е ТУКА ЧЕСТНУУУ!ТИЯ В СТУДЕНТСКИ ГРАД САМО СЕ ЗАБАВЛЯВАТ ПО ВРЕМЕ НА СЛЕДВАНЕТО ИМ И НИЩО НЕ УЧАТ А НИЕ УЧИМ АКТО ПОЛУДЕЛИ И ИМАМЕ НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ САМО ЕДНА ДИСКОТЕКА.НЕ Е ЧЕСТНО. МУ И ЖИВОТ.ИМАМ ЧУВСТВО ЧЕ ДО ПРЕДИ ДА СТАНА СТУДЕНТ ВСИЧКО БЕШЕ ПО-ДОБРЕ ВЪВ ВРЕМЕТО 2000-2004 И ОСОБЕНО 1993-1999.

46

skru4

преди 15 години

:)Тази идея за кампусите ми е много смешна. Първото което, студентите още повече няма да ходят на лекции, поради факта, че ще трябва да патуват примерно 1 час до университета (ако съответния ВУЗ се намира в Студентски Град, до всеки друг 2 часа). Второ преместят ли студентите, клубовете ще ги преместят с тях. Общо взето няма никакъв смисъл и намирам идеята за смешна и глупава.Мерси :)п.с.: относно нелегалните в общежитията, хората просто нямат пари за квартира или се обичат, тва да им е проблема на МВР

45

Здравка

преди 15 години

Леле Дарла, ти студентка ли си? То бива, бива, ама ПРИБЛУЖАщИ, ПРЕМИЕТЪР. Дете, кой те е учил?

44

Даола

преди 15 години

Големите световни университети имат приблужащи студентски градчета, защото самите университетски сгради, библиотеки и столове се намират в същия премиетър.В София унидерситетите са разпръснати из ;елия град и въобще няма смисъл от строеж на обособен модерен кампус извън града .Имаме ли специалисти по градско планиране - съмнявам се - но все пак те трябва да преценят какво да се направи. съществуващият студентски град се намира на едно от най-хубавите мета в София - кой допусна да се превърне в периферия с хаотично застрояване? Там трябва да се извърши ново планиране и ако трябва да се съборят някои от новите сгради - грозни и излишни разположени.

43

преди 15 години

Дано умрат авшите родители, жени/гаджета и децата ви.

42

Здравка

преди 15 години

Добре, но защо тогава се примирявате да живеете в такава среда и такива условия. От Варна съм. Не познавам студент, който не работи, независимо от това, дали има жилище, или е на квартира. Колко е наемът на стая с течащ таван, тоалетна и баня на етажа, споделяни с х съквартиранти, колко често имате нормално парно и топла вода. Доходите на тези студенти, които аз познавам позволяват плащането на апартамент под наем + консумативи и споделен с един, двама приятели. Пак ли опряхме до навици...

41

kalin

преди 15 години

За положението в Студенски град така наречен.Виновници са Ректори и Академични съвети.Те оперират с имотите,отдават ги под наем..прибират средствата.Последната им грижа е наука и образование.Студенските съвети са запълнени с удобни хора.Мизерните условия са си отлика на бг образованието.Студентите не пазели рушали окей,но то няма и ,какво да се руши условията са примитвни и скотски а,средствата от наеми не се ползват в интерес на студентите и за тяхна по добра среда на обучение и условия.В тези мизерни условия живеят,като ***.Голяма част от студентите следват в София,за да живят паразитно те работят по заведения и складове получават заплати а се прибират в общежитията.Каде го има това.Стана ясно ,че Читалищата в студенски град не се ползват по предназначение ..липсват спортни обекти и да ги има,те също не се ползват по предназначение,Дори се разрушават преустройват в друго.Община и Университети просто са на практика виновни за това състояние.Но такава е и държавната политика ,това е и истинският виновник всъщност.

40

преди 15 години

"дошлите от малките населени места" :)))) mi 4e to bez tjah nali njama da ima "studentski Grad" be, te Sf-janci ne im trjabvat ob6tegitija i kvartira..ega ti logikata:))))