36

Анонимен

преди 13 години

така е иринче,който е от този град много добре я познава,жалко за двете момчета които ги изостави на баща им

35

преди 15 години

Коя е Десислава Александрова? Как точно в нейните ръце попадна кофичката със замърсеното кисело мляко? И чистоплътна ли е историята с отравянето на 2-годишния й син Олег? Тези въпроси жужат от вчера из целия Разград, след като потребителки от сайта на bTV "Часът на мама" уличиха жената в злоупотреби със съдбата на семейството й.Местните хора отскоро познават Деси. Младата жена дошла в Разград преди три години заради връзката си с Олег Кръстев. Жената пристигнала от Видин с 9-годишния си син Теодор, който е от друг мъж. Съседи на фамилията разказват, че Деси имала и близнаци, които не са живели в новото й семейство. Във форума на "Часът на мама" тя споделила, че е загубила момченцата в катастрофа."Десислава и Олег имаха търкания. Тя се оплакваше, че мъжът й има любовна афера с друга жена и ги е изоставил. Веднага след раждането на Олег ходи в социалните служби да пита може ли да остави момченцето в дом, защото трудно се справя", разказва съседка на семейството. Социален работник от Разград пък призна, че помни Деси. "Беше в тежка следродилна депресия", призна социален работник, когото жената посетила преди време."Деси е доста странна", признават познатите на семейство Кръстеви. Често търси публичност и изяви в медиите. Преди година питбул нахапал едно от съседските деца в блока на Деси. "Докато родителите тичаха по болници, Десислава алармира медиите и поиска собственикът на свирепото куче да бъде санкциониран", спомнят си съседите. Дали Десислава Александрова има изострено чувство за справедливост, или страда от патологични мании - специалистите тепърва ще изясняват. Заради разрасналия се обществен скандал обаче полицията в Разград започна проверка по случая "Кръстеви". "Ще бъдат разпитани както родителите на Олег, така и хората, които по един или друг начин могат да внесат повече светлина в противоречивите факти около сагата със содата каустик", обяснява говорителят на ОД на МВР в Разград Пламен Десков."Не сме ходили в болницата и не сме притискали лекарите да сменят диагнозата на Олег. Това са инсинуации. Само се обадих на д-р Георгиева, за да разбера как е", категоричен бе и Юсуф, шеф на мандрата в голямо градище. Лекарката му обяснила, че Олег няма изгаряния на устата и по хранопровода.

34

irina32

преди 15 години

тази жена я познавам лично и си имах проблеми с нея съгласна съм че го е направила за пари тя остави 2 деца в гр.батановци пернишко и сега е там

33

преди 15 години

Тази събота от 18 ч. в Сеизмограф ще бъде и майката на натровеното дете .Ще се убедите сами,че е мошеничка Селска тарикатка ,чуди се само как да изклинчи пари за 2 -те си деца след като мъжа й ги изоставил. Изобщо измамите й в нета не са били никак малко.

32

анонимен

преди 15 години

аз познавам майката на детето и съм 100 % убедена,че тя е отровила детето си.тя е способна срещу пари дори да си продаде детето си.вместо да коментирате защита на детето се опитвате да прехвърляте вина върху мандрата.не забравейте колко хора работят в тази мандра и колко фермери си дават млякото в тази мандра,и може би на собствениците колко години им трябваше да изградят този бизнес.Аз също се занимавам с бизнес и при мисълта ,че някой за една нощ ще разруши всичко каквото съм изградил години наред,ми се ще направо да го затрепя за една секунда.Доколкото имам информация конкуренцията на тази мандра е платила на тази"майка"за да направи анти-реклама.

31

от майка българка

преди 15 години

Когато детето ми беше малко,първо пробвах храната преди да му я дам.Каква е този майка?За мен цялата история е скалъпена.Аз съм от този край и тук няма деление на турци и българи.Уважавам хората,които работят,защото никак не е лесно да си млекопроизводител.И се срамувам,че има такива т.н. майки,търсейки печалба по толкова непочтен начин.

30

Иванов

преди 15 години

Ей специалист !!! Имаш много здраве че сме един и същи човек !!! 23 не го познавам а що се отнася до мен, аз съм на 250 км. от тази мандра в Г. Градище! И я защитавам защото работя в бранша - а и съм 100% българин! Няма значение че собсвеника е от турските българи. Който и да е той като не е виновен не е!!! Навсякъде и във всички мандри мият със сода каустик но с 1-2 % разтвор. Така че дори и да попадне от завода в кофичката първо няма да стане на кисело мляко и второ ако попадне в устата ти най - лошото което може да ти се случи е да ти се запени малко устата и нищо повече !!! И ако бяхте малко по -умни всички вие некъдърници такива и имахте поне малко мозък в тъпите си глави щяхте да стигнете до извода че за миене на системите не се използва концентрирана сода каустик. Едно такова оборудване струва милиони левове. Ако се мие със сода каустик концентрирана - след година вече за нищо не става - особенно дюзите !!!!! Кой собственик на мандра ще си позволи лукса да си унищожава сам оборудването бе ???

29

Мартина

преди 15 години

Не знам защо, може би нарочно споменаха грешен сайт по битиви. Форумът всъщност е мама.втв.бг. Т.е. това е сайта за майки на самата *** телевизия!!!!!!!!!!!!!Състрадалците и наивните да влезнат и да изчетат темите, които се отнасят за Десислава и детето й. Ама преди това да си вземат отпуск, защото ще им се вземе малкото акъл дето имат, от това, което ще прочетат.

28

Мартина

преди 15 години

Нямам нищо общо с 24. Мога само да го поздравя за постинга му. Ама защо ли се мъчим да ви обясняваме нещата, след като си пеете една и съща песен. чудно ако собственикът на предприятието не беше Юсуф, ами Юлиан к`фо тогава щяхте да измъкнете от простите си главици и да пишете небивалици!?Аз ИМАМ ДОСТОЙНСТВО и точно затова пиша това, което на мен ми направи грозно впечатление. А вие, дето *** питаме имате ли капка мозък в глава си, че задавате този *** въпрос!? Ама то акъл да му се не види, не е к-р да ви го навре човек!!!!!!

27

преди 15 години

25 че 23 и 24 е един и същ човек на юсуфа това и дечурлигата го разбират не му обръщай внимание такива никаквици не си струва да се обсъждат те просто не съществуват като мислещи човеци а са някакви мекотели без чонешки качества

26

гуньо

преди 15 години

като производител в ХВП,че практически е невъзможно да остане сода каустик по линията

25

преди 15 години

23 и 24 нямате ли достоинство?

24

Иванов

преди 15 години

Абе хора, много сте озлобени към производителите. Ако ги няма нашите производители /каквито и да са те/ какво ще ядете тогава. Говорите за качествени храни. Всички си купувате евтини колбаси от внос от Германия и Франция - те много ли са качествени щом са евтини тук? А технологията на производство не позволява дори и да има в систевата сода каустик, тя да попадне само в една кофичка. Защото това си е точно така!!!! Не може от 5 000 кофички мляко да има в само една !!!! Ако е така тази сода каустик не е попаднала там по време на производството. Ако беше така трябваше да има поне в още 20-40 кофички. Ако остане сода в системата след изчистването и, тя не остава само в една дюза за пълнене. А във всичките 20 на машината..... Тази сода служи за почистване на системата за производство от т.н. млечен камък - и всички мандри по света използват сода каустик за почистването му !!!! След содата пускат гореща вода за измиване, след това някаква слаба киселина за неутрализиране на содата след това пак гореща вода.... Така че сода да отиде в млякото от машината няма как да стане!!! И в конкретния случай също е така... Гарантирам щото аз съм го изследвал това мляко. А между другото това е една от малкото останали мандри в страната която работи с мляко и живи закваски - ако това ви говори нещо.... Ако в кофичката беше попаднал повреме на производството дори и 1% разтвор на сода каустик - нямаше да се получи кисело мляко. Т. н. майка като го отвори от там щеше да потече обикновенно пастьоризирано мляко и би трябвало да и направи впечатление. Но по думите и това е било кисело мляко. Става въпрос за 1% разтвор, който не предизвиква отравяне - а тук говорим за концентрирана сода каустик. Концентрираната сода каустик убива за секунди !!!! Вчера четов в "Стандарт", че следкато пило мляко, 30 минути след това са се появили признаците на изгаряне......ГЛУПОСТИ !!! За 30 минути целия му организъм щеше да стане на решето !!!! Майката и детето даже нямаше да стигнат до болницата. При всички случаи нещо е попаднало там след производството - но какво и как това вече е криминален случай. Въобще като четеш днешната преса можеш да брадясаш - едно и също нещо се представя по 100 начина. *** разбери кой какво казал...... А за ваше сведение содата каустик е основа, и простата химия има нравило - киселина + основа = сол и вода. Затова няма как да стане кисело мляко ако содата е попаднала предварително там ! И последно - което може и да ви светне малко - собственика на мандрата не е родом от Турция. Роден е тук и целия си съзнателен живот е живял в България, и което е още по интересно - не се долюбва, ама въобще, с ДПС. Замислете се малко да видим до какви отговори ще стигнете............

23

Мартина

преди 15 години

Ама че, сте глупави! Имате ли идея как вони сода каустика в съчетание с киселото мляко, бе!? Да не говорим, че самата "майка" каза, че шишенцето в което е сипала млякото миришело ужасно. А да не би Юсуф да е сипал млякото от кофичката в шишето на детето?! Как е направила тя със запушен нос?! И как от хилядите кофички кисело мляко само тази, която тя е купила е била със отровата!? И четири часа през нощта е гледала как детето повръща и не се мръднала да го заведе на лекар веднага?! Я, стига, на кого ги разправя тези бълвочи?! Освен това, тази така наречена майка, не пробва ли млякото преди да го даде на детето си, дали е топло или студено, дали е достатъчно подсладено или не?! Не виждате ли, че тук става въпрос за откровена лъжа. Тази Десислава не е никаква майка, а лъжкиня и мошеничка, която трябва да бъде прибрана в психото и да й се отнемат родителските права.

22

Lamb of God

преди 15 години

Не че защитавам мляко "Искра", защото не ми е познато, но точно Данон, Верея, Герма и БорЧвор са най-големите възможни л***йн@. - Те нямат абсолютно нищо общо нито с киселото мляко, нито с млякото изобщо.

21

Luben Todorov

преди 15 години

Като ги видя тия евтини ментаци на кис. мляко било то Искра , Младост и други под 60ст. Само се замислям в тях има ли някакви заченки на каквото и да е било. Преставете си това мляко да струва толкова , а примерно една Верея , Данон , Герма , Бор 4вор струва с път и половина повече. Явно си има някакво качество ! ! ! Аз никога не бих пил каквото и да е мляко на цени под 60ст и да не е някаква наложена марка . Всеки си брои стотинките ама като става дума за малко дете е друго всеки компромис е от значение !

20

cTpH

преди 15 години

..дано не е вярно, но има сведения , че майката използва детето си за придобиване на пари. Ако случая беше само този с мляко "Искра" надали дори бих се замислил над подобна перспектива. Уви, оказва се , че тази жена е регистрирана във форум bg-mamma където е злоупотребявала с доверието и добрината на хората , лъжейки за мнима болест на детето си. Десетки съпричастни майки са и пращали пари за да подпомогнат детенцето. Дете което всъщност не е болничко. Явно това не е било достатъчно , та тази жена в крайна сметка собственоръчно е сипала сода каустик в млякото ...... Дано не е вярно...

19

преди 15 години

11 как са я разпазнали от форума. Нещо не разбирам във форума снимки ли си слагате адреси или копирате личните карти че да бъдете разпознати . Обясни ми аз не съм форума КАК Е СТАНАЛО РАЗПОЗНАВАНЕТО. Предварително благодаря за разяснението

18

преди 15 години

МНОГО НАГЛО ПОВЕДЕНИЕ НА СОБСТВЕНИКА НА ИСКРА АЗ НЕ МУ ВЯРВАМ НИКАКЪВ ПРОБЛЕМ ОСОБЕНО АКО СИ ТУРЧИН ДА ПРИТИСНИШ ОРГАНИТЕ И НА КНИГА ДА ДОКАЖЕШ ЧЕ ПРИ ТЕБ ВСИЧКО Е НАРЕД ДОРИ И ДА Е ТАКА НЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА СЕ ДЪРЖИ ТАКА НАГЛО ПРЕД МЕДИИТЕ НО ТОВА Е ТИПИЧЕН ОБРАЗ НА НИСКОГРАМОТЕН БЪЛГАРСКИ БИЗНЕСМЕН. АКО ТОВА СЕ СЛУЧИ НА ЗАПАД ТОВА МЛЕКО НИКОИ НЯМА ДА ГО ПОГЛЕДНЕ НО ТАМ ИМА ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО А НИЕ ТУК ПИШЕМ ПСУВАМЕ И УТРЕ ПАК ЩЕ СИ КУПУВАМЕ ОТ ТОВА МЛЕКО ДОРИ МЛЕКОТО ДА Е В РЕД САМО ЗАРАДИ НАГЛОТО ПОВЕДЕНИЕ ПРЕД МЕДИИТЕ НА ЗАПАД ТАЗИ ФИРМА ВЕЧЕ ЩЕ Е УМРЯЛА

17

преди 15 години

mnogo ne6ta sa bezvredni, bez soda kaustik...