23

Интелектуалец

преди 15 години

Пошла история, умението с манипулативни реплики да предизвикваш емоционалната реакция на простоватото население на дадена държава е основен критерий, за да те приемат за политик. Вижте ги само, ОПОЗИЦИЯТА мила, или да кажа жалка, как, е въпроса, да се домогнат отново до властта, еми мноо ясно - то се вижда хвърлят на тълпата подобни изказвания, подслушване в интернет, полицейска държава нам си кво си, проблема е че всичкия политически "елит" е сбирщина от пишман тарикати, чиято единствена цел е собствена облага, истината, е че нямаме нужда от лидери, които могат да лалат, щото няма нищо полезно в това някой да умее да ти говори сладко и да ти обещава и да те убеждава, НЕ, трябва да разберат, че ние хората сме важни а не те, и че ние самите е време да разберем, че най-полезни ще са ни истинските интелектуалци, мъжете и жените на науката, които ви дават прогрес, които се грижат всичко около нас да функционира и да ни създава удобства, инженери, доктори, доценти това са нашие лидери!!!

22

НФБ

преди 15 години

"...Кохорти от нереализирани , посредственици, психари, лумпенизирани интелигенти, общо казано люде нахални, ограничени и бездуховни се юрнаха да заемат постове, титли и привилегии...."да много точно казано!Тази кохорта от неуки слезе от планината1После си създаде чрез рабфак и привилегиите за прием във ВУЗ на деца и внуци на тези слезли от планината "интелигенция"и тези ограничени и бездуховни се юрнаха да заемат постове, титли и привилегии в министерства, ЦК...областни управи..ставаха представители и посланици ...продаваха националните интереси за жълти стотинки..изнасяха капитали в Западни банки..създаваха лъже десиденти...репресивният апарат достигна апогея си!издигна се в култ деца да следят и предават родителите сижена или мъж да следи половинката си..Явно много ти е мило за това време...

21

преди 15 години

да предположим, че МВР ми е вдигнало мерника по някакви причини - и се чудят как законно да ми **** майката. Така.... следенето на интернет-кореспонденцията е законно - значи събраните оттам "доказателства" важат в съда. Та - питам, възможно ли е някой по-кадърен МВР "хакер" да ми бръкне в пощичката, да напише оттам десетина писма, присоваващи към насилие, преврат и гражданска война, да напише някаква "кореспонденция", уличаваща ме я в търговия с наркотици, я в нещо друго, и да ме привикат като обвиняем? Не че мен лично МВР ме е подгонило за нещо, ама ситуацията е леко притеснителна - ако е технически възможно да се изфабрикуват достоверни "улики" като кореспонденция и чат, такава постановка може да бъде спретната на всекиго.

20

преди 15 години

пред народното събрание,да изметем червения ***!

19

нежен революционер

преди 15 години

От това по-надолу накъде,бе!?..

18

преди 15 години

Тoа пъ на снимката е катo педoфил на кoгoтo пo интернет са му прoбутали баба Цoла Драгoй4ева ама в коф4ег...Глей гo кoпеее и си кажи, тoа не ти ли се струва 4е иска да каже Пoжарникарска Държава, и зада фане декиш- казва Пoлицейска държава шo е пoжарникарoт бил пoлицеииинНННН.Да умра oт смях. Върнете Кoстoв да не ви изсексна макята

17

Iwanov

преди 15 години

Жал ми е за СДС. От къде намериха това неграмотно момче за лиде на СДС. След него и гладно куче няма да тръгне. Какъв лидер може да бъде ? Гостоди спаси СДС.

16

Антикомунист

преди 15 години

По-точно би било да се каже:Има стремеж България да остане мафиотска държава.

15

ДЕМОКРАТ

преди 15 години

ОБРДИНЕНИЕТО - ПРАВИ СИЛАТА,ГОСПОДА ОТ ОПОЗИЦИЯТА! ВРЕМЕ Е ЗА ОБЕДИНЕНИЕ! ПОЛОЖЕНИЕТО В БГ Е НЕТЪРПИМО И НАШИТЕ НАДЕЖДИ СА В ОПОЗИЦИЯТА,ЗА СВОБОДНА ЕВРОПЕЙСКА,ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ! ВЪН НА *** ОТ ВЛАСТТА!

14

преди 15 години

Toa py na snimkata e kato pedofil na kogoto po internet sa mu probutali baba Cola Dragojceva ama ne ziva...Glei go kopeee i si kazi, toa iska da kaza Pojarnikarska Dyrjawa, i zada fane dekish-Policejska dyrjawa shoe e pojarnikarot bil policeiii.Da umra ot smiah. Vyrnete Kostov da ne vi izseksna maiakata

13

преди 15 години

Kostov e vinoven!

12

преди 15 години

" Времето е наше, отговорността - ваша!... ".... И стана една блудкава, *** каша от която умело подкрепяни отвън и носени на вълната на болните си амбиции и агресивна посредственост изплуваха утайките на обществото.Бе издигнат лозунга: "Курволяци - на абордаж, *** и - напред! Кохорти от нереализирани , посредственици, психари, лумпенизирани интелигенти, общо казано люде нахални, ограничени и бездуховни се юрнаха да заемат постове, титли и привилегии.Е, успяха. Нищо свястно и неразграбено не остана в родината ни.Остана една измъчена душа и нея ще вземат.

11

Спиридон

преди 15 години

Какво мародерство ще настане, не е истина! То и сега не можеш да се пребориш с мръсните им перачи на пари, "намазаните" синчета и дъщерички, а не ми се мисли скоро след влизане в сила на въпросния закон какво ще се получи ..... корторативен шпионаж и сега им, но тогава ще е узаконен .... Абсурдистан, егати

10

boristodorov56

преди 15 години

Стига са ни душили и пребърквали.Тези хора нормален начин знаят ли!Такава фатмащина и стъпквате на човешкото достойнство имасамо в Куба, Сев.Корея и Русия!Ние не сме в Азия - за съжаление на вирещата чело Горна Волта сядрено оръжие!

9

Anonimen

преди 15 години

BSP=BKP=KDS=MAFIA. OSHTE NESHTO NEJASNO?

8

kk

преди 15 години

Ima stremej SDS nikoga veche da de pomirishe Parlamenta...

7

Feri

преди 15 години

Половин век деморализация на българите СТИГАТ !!!Хора, прогледнете.

6

aha

преди 15 години

''СДС: Има стремеж България да бъде полицейска държава'' за това ДА Я ПРОДАДЕЕЕЕЕМ и да си ходим.Лудите който ще остана да му мислят.

5

преди 15 години

45 ГОДИНИ СТИГАТ!БРЕМЕТО БЕШЕ НАШЕ.

4

агента

преди 15 години

Какъв резултат oт разкрития може да каже Миков. Вече и за децата е ясно, че баш главатарите са в МВР. Затова няма разкрити поръчкови убийства, затова няма политик, магистрат или висш полицай да е осъден за престъпление. Та те трябва сами себе си да подслушват. Кога ще случи такова нещо? Миков, Миков, нещастен ***, не ти завиждам.