68

gandoni

преди 15 години

Машиниста е виновен , защото не е минал преди това с влака , през саморъчно направената къща на тия черни ***.....

67

Булгаристанец

преди 15 години

Колко много булгаристански тип расизъм ! Никъде го няма това ! Левски би се гордял от децата си !

66

преди 15 години

...какво дете, бе, Днес.бг - това е *** - малко на *** !!! Все едно влак прегазил помиярче, голяма работа, просто един бъдещ *** по-малко.55 и 59 - що не си вземете по един катун *** по домовете си - да ги храните и обгрижвате? То тъй отдалече, по форумите лесно се проявява "хуманизъм"... само че хуманизъмът е адекватно отношение само към ХОРА !!! А *** не са такива.

65

mi

преди 15 години

Който е играл тази игра има на понятие какво е вятър и защо не реагира като вижда дете, където не му е мястото или отново ни правят н свръхглупаци невидимите,

64

***

преди 15 години

Докато има хора, които раждат деца, без да се замислят как ще ги гледат...без да се замислят, че те самите са деца...без да се замислят, че едно дете изисква посттоянни грижи...очи не "на четири" а на "шеснадесет"...ще се случват такива неща, колкото и тъжно да звучи...

63

преди 15 години

Сега трябва да тикнат мръсната *** , иженарекуема "майка" на двегодишното дете, в затвора и там *** тази примитивна твар!!!

62

преди 15 години

Дано всеки ден да има такива новини!

61

преди 15 години

интересно ми е, според бг закони, дали родителите носят наказателна отговорност в случая? Освен това предлагам на юристите да помогнат на машиниста да осъди родителите за преживения тормоз.

60

жалко

преди 15 години

Жалко за детенцето, но мошиниста няма вина. Все пак си е карал по релсите не, като Гошо, който обяснявал на шефа си защо е ръгнал с влака през полето. И така шефе карам си аз влака и гледам на линията някакъв се мота. Свиркам, викам, какво да правя. Как какво бе газиш го и продължаваш по разписание. Така де ама по едно време хукна през полето и аз след него.

59

преди 15 години

Често ги виждам по контейнерите до вкъщи и да ви кажа ако се изкъпят и онлекат тези деца с нищо няма да са по-различни от нашите. виновни са родителите им че ги принуждават да живеят като тях самите(нискоинтелигентни и необразовани). Виновна е държавата, която не се оптива по никакъв начин да обясни на 12 годишната *** че е прекалено малка, за да води полов живот и да ражда(липса на сексуална просвета). Виновни сме ние, българите и всякакви други етноси в нещастната държавица българия, че ги дистанцираме и не им даваме никакъв шанс(защото сме расисти).Всеки трябва да си понесе мисълта, че по един или друг начин имаме отговорност за смъртта на още една невинна душица, па била тя ромска.31 и всички които хълцат по удивление по неговия интелект, много сте нещастни но сте твърде прости, за да го осъзнаете!

58

преди 15 години

Колкото повече - толоква повече

57

преди 15 години

Същото като онази "майка",дето забравила 9 месечното си бебе в пожара.Само,че този път за нещастие не е имало кой да се притече на помощ на невинната душичка.Защо все ***?тежко им на *** деца-ако не ровят по кофите,им режат пръстите,за да джепчийстват...Няма приказки,няма играчки,няма ласка...за училище да не говорим.И после защо били асоциални.Къде е Агенцията за закрила на детето.Защо никой не търси отговорност от възрастните,които карат децата си да влизат в контейнерите за ***?Кой знае колко милиончета е "усвоила" кадъната,кочто оглавява комисията.

56

jiko

преди 15 години

znam za kogo glasuvash, Ataka nali?

55

преди 15 години

Много неприятно, жалко за детенцето...миличкото едва 2 годишно, а майката така като чета е явно ***, явно за нея е било по важно да отиде да се напие някъде /на гости/, отколкото да си гледа детенцето!!!!

54

BASHIBOZUK

преди 15 години

Абе за тия родители само Пиночет, ама са ни малки стадионите !

53

potresen

преди 15 години

що за *** трябва да си.....ясно, че си ***, че да си оставиш 2 годишното дете само и при това на релсите-родители се молят години за деца и ходят къде ли не, тия природата ги размножава като зайци , но пък те не й остават длъжни-ликвидират се сами.....жалка за детенцето и за машиниста, който цял живот ще живее с кошмара на убийството, за което не е виновен

52

Азис

преди 15 години

Да се арестува гнусния дас и да бъде съден за "hate crime"...20 години най малко....

51

tc tc tc

преди 15 години

Задачката ти е доста ***. Трябва да сгази 100, за да намали 100% от скоростта, което ще рече да спре. Не е толкова смешно това, колкото трагично. Колко ли още деца ще има тази 21-годишна майка... За такива само кастрация, за нищо не стават.

50

галя

преди 15 години

да се радваш на смъртта на едно две годишно дете и да те прави щастлива вероятността то да е ***-е това си е вече сериозен психически проблем

49

преди 15 години

и за такива като 46 които им се възхищават на простотиите.*** народ изостанала държава