35

мечтател

преди 15 години

цял живот да го имам прав и 25-30см.....ала мечтите са едно а ПАРИТЕ друго........и 60 години си го нося малък и крив.......а с годините е ВЕЧЕ по-прав но по МАЛЪК........е..мечти!!!!!!

34

зъбатия

преди 15 години

това си е съвсем нормално британско мислене!

33

scum

преди 15 години

една колежка каза че била пеерассс защото си падала по мъже :)а па я понее съм мноо *** и казах че си падам по жени и сигур тва ме праи леССбийкЪ м ?!

32

scum

преди 15 години

... и кое им е добрето на лесбийките ?... че то и мъжете могат ада слагат езици на на някои места :)

31

преди 15 години

До номер 27, ти с това изказване -фобско в нормална страна щяха да те глобят зверски. Все едно да кажеш, че хората с коефициент на интелигентност над 150 са най-гадното нещо на земята. А твоята популация дано я спрат, че си представям кви ще се народят.

30

glasovete

преди 15 години

Независимо човек на каква възраст е щом го подгони аномалията........отърване няма.Хора пазете се .....бъдете достойни мъже и жени.........лошо е когато се разболееш/от аномалия/отърване няма.....и на оня свят.......от превод на гръцки аномалос/означава .....ненормален.....психически не издържан.По принцип токива хора са за съжаление а не за реклама и посмешица

29

преди 15 години

дали баба или дядо- все тая!

28

преди 15 години

Лудите - в лудницата!,a istoriata e kolelo koeto se nujdae ot petdali

27

asasa

преди 15 години

Гайове на тоз свят колкото искаш.Става вече лошо когато решат да се преобразят като жена.При среща с момиче винаги гледам дали има адамова ябълка.Гейовете са най-лошото нещо на земята.Спират ни популацията.За сметка на това лезбийките са по добре от гейовете.

26

Cиготypи Haкypа

преди 15 години

За това е решил да се превърне в баба и да продължи да води сексуален живот :)))

25

преди 15 години

мене ме кефи, глей ква е стегната и секси:)

24

преди 15 години

Kakvo pak. Nali sega e shtastliv? Znaete li kolko hora ne se chuvstvat dobre v kojata si i trqbva da se pravqt na takiva, kakvito ne sa, zaradi horski sram i kluki.Zashtoto ako go napravish ne si normalen chovek? A kakvo e da si normalen chovek? A vie kakvo predpochitate, da ste neshtastni ili da ste shtastlivi, vapreki da izglejdate stranno ili da si smenite pola?

23

преди 15 години

щастието на едн човек със сигурност ще помрачи погледа в бъдещето поне на част от многолюдното му потекло...а дали пък няма да повлияе и на техния мироглед и те да земат да си МЕНКАТ ПОЛА, че тогава - кой брат, кой сестра, върви ги разбери.

22

Няма лошо....

преди 15 години

Е щом това му е била мечта на човека, по - добре късно отколкото никога. Важното е да е щастлив, доволен и да е постигнал целта в живота си. Въпреки че честно казано аз не ги разбирам тия работи със смяната на пола, но всеки човек има право на личен избор.

21

преди 15 години

Никога не е късно да станеш за резил.

20

Я

преди 15 години

Тоа е праен с обратната страна на

19

AbJeCt

преди 15 години

Хора всякакви.

18

тошо

преди 15 години

никога не е късно да намериш себе си

17

преди 15 години

Представям си я тая баба как влиза във селската кръчма и всички дядковци навеждат глави от страх да не би да им изтупа килимите:)))

16

преди 15 години

ЛАФА "БАБА ТИ Е МЪЖКА" ПРИДОБИ НОВ СМИСЪЛ! ЛОЛ