241

Безсрамие...

преди 15 години

гадна манипулация, уж имало бомба, слухистина, щото може и да е истина ,но може и да е слух за да се разпръснат хората и после няма да ви пазим, демек ще пазим само сградата от вас, ще ви сложим бомба с подставено лице, за да ви сплашим, че ни марзи да работим, пък и не сме достатъчно платени и се оправяите...манипулатори...

240

Бемков....

преди 15 години

Българи, живея в САЩ, сега много от вас знаят поне по 300 думи на анлийски или американски и могат да четат по техните сайтове и тяхната преса, в САЩ има голама криза нечувана, има и много хора които не искат да видят, че страната им загива и на черното викат бяло , тоез, че всичко е преувеличено и надуто, че ни манипулират за да изберем ляво провителство, за пълна демокрация не може да се говори, това е утопия, но тук имат страхотни закони и страшна бързина при тяхното изпълнение, ето от това го е страх всеки гражданин тук, от закона и затова са много по напред не само от България но и от Западни страни, прилагат бързо закона, а не с години влечене по съдебните палати и нищо... не мислете че тук ако някои журналист напише статия за изпуснати химически газове в населено място, няма да си има неприятности, ще си има, мога да ви дам десет такива примера, но пипат по различен начин, не така грубо и безцеремонно както у нас , а можеш да съдиш този който те заплашва , ако си смел човек,аз съм възмутен от безочието на МВР пазете се сами, а искат увеличение на заплатите, ами ние да ви отговорим, който не му изнася в МВР да написне и да стане фермер в родния край....

239

valeri

преди 15 години

Преди години бях в Германия.Немците протесираха против ограничението на скороста по аутобаните.В деня определен за протест всички водачи на МПС точно в 8.00ч.надуха продължително клаксоните,заебаха колите си насред улицата и отидоха да пият кафе,кой където намери.Не можете да си представите какво задръстване се получи.За резултата на протеста сигурно се досещате,че беше напълно успешен.Спомням си фрагмент от речта на един от водачите на протеста по радиото ,прозвуча горе,долу така: "Фактът, че съм гражданин на тази страна е напълно достатъчен никой да няма правото да ми разпорежда с каква скорост да се движа по моите аутобани."Виждате по какъв интелегентен начин и правителство и бундестаг,и полиция бяха "матирани" само с един ход.И никой не беше бит като живото.ПРОСТО и ЕЛЕГАНТНО , ШАХ и МАТ.Стопляте ли за какво говоря? Това се нарича СТРТЕГИЯ на ПРОТЕСТА и всеки синдикалист го знае.Не нужно "лидерите" да водят хората да ги бият като магарета пред парламента.Достатъчно беше да се направи една седяща стачка на едно от най оживените кръстовища в София.Така ченгетата нямаше да имат оправданието че са били нападнати от протестиращите защото седящ човек не е нападател.Нали така.Нещо повече, щяха да бъдат принуддени да изнасят на ръце митингуващите.Има още много полезни трикове и номера с които по мирен и не чак толкова мирен начин да бъдат заставени упавляващите да се съобразят с исканията ви.Важно е да не се отказвате. Защото , "Делото е Свято,проклет да бъде който го педаде".

238

kalin

преди 15 години

Добре казано Смяна на системата.Точно от това се нуждае страната.Всичко останало е зло!Сидеров е комунист и ***!Той работи за статуквото и с помпозните си излеяния иска да реабелитира в съзнанието на будните хора едни отживелици и античовешки антидържавни разбирания!Да си ходят комунистите!Студентите трябва да знаят ,че преподавателите и ректоратите в университета са също виновни за случващото се!Това са плитурка на организираната престъпност позната по цял свят ,като Комунистическата партия!Как управляват и за ,какво използват имотите Ректоратите!Не Реституцията ви е виновна...поне тази истинската не е!Тази реституция..тази система,която позволи да се узаконят терени и имоти придобити и завзети от комунистите по престъпен начин!С постановления на Мин.Съвет и "Държавен" такъв ..им бяха раздадени криминално терени и имоти за вили и дивотии.Задавайте въроси,как кога кой ..и търсете обеснения от Централата на БСП пряк наследник на античовешката и безбожна съветска *** Комунистическата партия!Тази престъпна *** изврати унищожи ,опростачва и манипулира обществото.

237

преди 15 години

Все пишете - НЯКОЙ ДА ИЗХВЪРЛИ ***!Ами изхвърли го ти бе, що чакаш някой друг да ти свърши работата?Тия политици ти си ги избрал... И какво ако изборите са през Август? Ако ти пука за държавата и за народа - ще си гласуваш, няма да ходиш на почивка или на село!!!то не може хем така, хем иначе!Затова протестите ви ще са ялови и няма да успеят, затова ще ядете бой от полицията и днес и утре и след години - щото искате наготово от държавата да ви дава!нека полицията жестоко да смаже протестите!

236

смяна на системата!

преди 15 години

Нямаме нужда от корумпирани политици! Всички вън! И продажната опозиция също(заедно с Сидеров) да се маха! Това не е протест за тях, а за народа!

235

павел

преди 15 години

Не само миков всичките баламурници вън.

234

Петър Петров

преди 15 години

СМЯНА НА ПОЛИТИЧЕСКАТА СИСТЕМА ТОВА Е НЕОБХОДИМО СЕГА!

233

kатя емилова

преди 15 години

СМЯНА НА ПОЛИТИЧЕСКАТА СИСТЕМА ТОВА Е НЕОБХОДИМО СЕГА!

232

emil maslarov

преди 15 години

az ne sam sta4kuval e! iskam i as pari!

231

преди 15 години

bravo mom4eta sus vas sum dnes v tri 4asa.6te doveda i bratov4edka si.nadqvam se i tiq dni sindikatite da obqvqt grajdansko nepod4inenie i ob6to nacionalna sta4ka

230

емилия масларова

преди 15 години

СЪОБЩЕНИЕ на пресцентъра на МС на РБВъв връзка с газовата криза, за която вина носи Иван Костов,лично,и поради отрязването ни от европейските фондове за финансиране и подпомагане на българската икономика, както и тежката световна финансова криза /за последните две - също виновен Иван Костов/ - цялото правителствмо, депутатите и президента, както и политическите им съвети и кабинети и сътруедници - СЕ ОТКАЗВАТ ОТ ЗАПЛАТИТЕ СИ И ПЪТНИТЕ И ДНЕВНИ ПАРИ ЗА ЦЯЛАТА 2 009 ГОД.ОЧАКВАНИЯТА СА - ПРИХОДИТЕ ДА НАДВИШАТ РАЗХОДИТЕ В БЮДЖЕТА - ОКОЛО 35 %.БЮДЖЕТНИЯТ ИЗЛИШЪК ЩЕ СЕ РАЗПРЕДЕЛИ НА ВСЯКО ДЕТЕ ДО 18 ГОД - ПО РАВНО!ЗА СТУДЕНТИТЕ НЯМА - ЩОТО СТАЧКУВАХА и продължават!Решението е взето днес на извънредно заседание на МС и влизe веднага в сила!

229

преди 15 години

От: boristodorov56Само смяна на правителството не решава нищо!Отива си Станишев Миков става Премиер - защотокуманизите са първата парламентарна сила и такае формулирана Конституцията на Республика Болгария!СМЯНА НА ПОЛИТИЧЕСКАТА СИСТЕМА ТОВА Е НЕОБХОДИМО СЕГА!Но това не става за 1 ден.Трябва ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ!Ако сега се предизвика /нещо невъзможно/ правителственакриза и се обявят нови избори Първанов прави служебно.Кой мислбите, че ще назначи за примиер?Във всеки случай не човек от опозицията.Така, че нещата донякъде са вече предопределени Почти нищо не може да се промени до есента.ЗАТОВА ОРГАНИЗАТОРИТЕ И ВСИЧКИ ПРОТЕСТИРАЩИПОМИСЛЕТЕ ДОБРЕ КАКВО ЦЕЛИ ВАШИЯ БУНТ!КАТО ОСТАВИМ НАСТРАНА СПРАВЕДЛИВОСТТА НАПРОТЕСТИТЕ, започвам да си мисля, че на куманизитемай този протест им ДОПАДА поради изброените по-горепричини, ПЛЮС това че ПОЛИТИЧЕСКИ ОРГАНИЗИРАНАТАОПОЗИЦИЯ СЕ ДИСКРЕДИТИРА С НЕУЧАСТИЕТО СИ ВПРОТЕСТА, и най-вече ще изпусне парата от напрежението, а от друга страна ги тонизира, виждайки, че са по-силни!ЗНАМ, ЧЕ АКО ВСИЧКИ СА НА ПЛОЩАДА ТЕ НЕ МОГАТ ДА ИЗДЪРЖАТ СРЕЩУ НАРОД НЕ СЕ РИТА!Ефекта обаче е малък!ОНОВА ОТ КОЕТО СЕ НУЖДАЯТ ВСИЧКИ, А СТУДЕНТИТЕ НАЙ-МНОГО Е СМЯНА НА ПОЛИТИЧЕСКАТА СИСТЕМА,а това значи ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРЕНИЕ и НОВА КОНСТИТУЦИЯ!ДРУГОТО Е ОТ ДЯВОЛА И ***!Миков подава оставка и кво!Наследникът ще прати каса шампанско на протестиращите в знак на приеятелство? Не, не палки и кучета!

228

валери

преди 15 години

Е, затова щото си стоите в къщи турчина доган ще клати всички българи,а ходжата ще ви бреца от минаретата. Хората от провинцията отиват на протест и мръзнат ,и гладуват по пътищата , а вие нищо. Излезте бе !

227

народът

преди 15 години

Вижте видеото по-надолу, под заглавието "ВИДЕО за протестите и януарските събития" на този сайт:http://nabludatel.blogspot.com/

226

преди 15 години

Тъпите и злобни маман(тос)и и техните уруспийчета са твърде активни тази вечер!

225

Мамантос

преди 15 години

Тъпите и злобни ченгета и техните дечица са твърде активни тази вечер!

224

преди 15 години

си тъпо (какво друго?) швестерче, ти мамантий...

223

Мамантос

преди 15 години

си тъпо (какво друго?) ченге, ти анонимний...

222

народа

преди 15 години

ЖЕГА!!! watch?v=xkrOKDgZjvw