200

преди 15 години

ТОВА Е МИЛИЦИЯ А НЕ ПОЛИЦИЯ ....ТЯ ВИНАГИ Е БИЛА МИЛИЦИЯ.

199

преди 15 години

ВРАГОВЕПакт: Оста Мадрид-Москва-АнкараЛидери: Сименадо Сакс-Кобурга, Серьожа Станишевчук, Айхмед ДоганджуОписанияСименадо Сакс-КобургаСлабост: Присвоява държавни земи под особен предлогВъзраст: Лили Иванова/10 + Т-Рекс * Китайската стенаЗащитава интересите на: Егото си, глупостта си, МадридСерьожа СтанишевчукСлабост: Глуповати физиономии при държане на речи, кисело мляко АктивияВъзраст: Пъпчива, веднъж влязал в епохата на Лептен, нивга не ще излезеЗащитава интересите на: Летящата чиния на Бузлуджа и всички извънземни в контакт с неяАйхмед ДоганджуСлабост: Клептомания, в очите му българската политика е една блестяща сребърна подлогаВъзраст: роден в същия ден като Кемал Ататюрк, но далеч от неговата година и морални възгледиЗащитава интересите на: рода Доганджу и всички приятно обвързани с негоАРМИЯ НА ЗЛОТОБойни единициПолицайАкъл: 2/10Воля: 3/10Манипулативност: 11/10Подвижност: -1/10Палка: ДаРадиостанция: ДаМисъл в действията: НеЖандармеристАкъл: 3.5/10Воля: 5/10Манипулативност: 11/10Подвижност: 5/10Палка: И още как!Радиостанция: НеМисъл в действията: Получава сигнали от летящата чиния, официален трансмитър на Оста Мадрид-Москва-АнкараКучеАкъл: 10/10Воля: 10/10Манипулативност: 5/10Подвижност: 11/10Палка: НеРадиостанция: НеМисъл в действията: Хапя ли, хапя

198

ИСКРА

преди 15 години

Трябва да стане като в ГЪРЦИЯ !Тогава белким се оправи нещо в тая скапана държава !!!

197

lord

преди 15 години

policaite ne zaslujavat podkrepa i uvajenie , do v4era te se polzvaha na 100% sys sy6tite na naroda , no dnes , sled maltretiraneto na nevinn grajdani ve4e NE ... Uvajenie kym policiqta - haha , a kyde e uvajenieto na policiqta kym grajdanite ... NA BOJ ! Razkarajte taq sgan miliciqta ot plo6tada - toj e na horata , ne tehen ... zatova ... DA SI GO VZEMEM !

196

ГОСТ

преди 15 години

Понеже постоянно се изказват мнения по повод това,че ние Българите сме отвърнали поглед от Русия и сме го насочили към САЩ, та думата ми е :Там в тази страна отвъд Океана има изключително Уважение към органите за опазване на реда -Полицията и нейните служители.......това значи да спазваш Реда и да не нарушаваш спокойствието на никой и ако това се случи .......с някоя хулиганска проява на агресия си веднага на земята с белезници и по бързата процедура отиваш там за където си........и т.н...ТА..,какво правят непълнолетни деца на протеста..какво..........и после родителите им много разстроени,ЗАЩО...?????Не им ли обясниха именно родителите на тези деца,че мястото не им е там...А?Сега тези родители нямат право на вопли!!!И АКО ИСКАТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ПОЛИЦАИТЕ С ТЕХНИТЕ ИМ ИСКАНИЯ СЕ ДРЪЖТЕ С ТЯХ,КАТО НОРМАЛНИ ХОРА!Те са също ,като нас ..народа...имат и хранят семейства ии у дома ги чакт техните деца..!!!Ако протеста иска да ги подкрепи нека всички участници се държат достойно с всеки присъстващ там ,независимо кой от коя страна е-ДАЛИ Е ОТ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ИЛИ ОТ ТЕЗИ,КОИТО ГИ ПАЗЯТ!Имайте УВАЖЕНИЕ първо към себе си , а също така и към всички останали!Изразете това,което искате по начин ,че ВСИЧКИ ДА ВИ ЧУЯТ!Ако се промени поведението на всички ,тогава ще ни видят и чуят в ЦЕЛИЯ СВЯТ!НЕКА ПОКАЖЕМ НА СВЕТА НЕЩО ПО-РАЗЛИЧНО !!

195

edin razgneven ba6ta

преди 15 години

Манипулирам значи ... Жена ми и 16 годишната ми дъщеря отидоха на мирен процес , който прерастна в масова патаклама от страна на полицията - милицията , когато се върнах от работа заварих двете ми най-скъпи същества пребити защото жена ми попитала за име , служебен номер и положение поискалия да претърси личната и дамска чанта служител на МВР ... Това не е ли произвол , нима това че носи униформа му дава право да прави каквото си иска , какви по дяволите са тези служители на МВР които за поискана идентификация наказват с бой - ще ти кажа какви са - превиши правата си , бандити излезли за да бият хората , да вилнеят наволя и да избиват личните си комплекси . Те са срам за униформата и за държавата ... Те не заслужават уважение , а наказание и тъй като последното няма да дойде от властимащите , които те така усърдно пазят - нужно е да ги накажат гражданите ... Дори и да е имало употребили наркотични вещества и алкохол лица , жената и детето ми не са от тях , но са бити наравно а мже би дори и повече от тях ...

194

1001

преди 15 години

jalko

193

Някой

преди 15 години

полицайте не заслужават увеличение на заплатите а поголомно съкращение видяхме че половината са неспособни да овладеят положението . Те най аругантно налетяха на невинни граждани със сила и на малки деца които са беззащитни и безпомощни . Това е избиване на комплекси . Да плашиш дете кадето е в количка . Това е недопостимо докато шепа пиклиовци чупиха и вилнееха .Това е несправяне със ситуацията и избиване на комплекси . Има хора кадето триабва да си отидат от МВР (милицията) .

192

!

преди 15 години

Долу правителстово ! Всички вън !

191

Логиката

преди 15 години

1.До парламентарните избори има още 5-6 месеца.Протестите всъщност са страшно закъснели и безсмислени.Защо не се случиха преди една година?2.След като се цели смяна на системата,може ли някои да обясни коя система и какво да се смени?Защото в непрекъснато изменящите се искоания на протестиращите,формулировките са несъществени за смяната на системата.3.Не ме мотивират студентите да ги подкрепя. Техните действия са нелогични Между тях съзирам хора недоучили,неграмотни и властолюбиви.А си мисля,че не е нужно да махаме едни такива,за да ги заместваме с други.

190

до бащата и съпругът

преди 15 години

Това не бяха деца,а безчинстващи под влияние на наркотични вещества и алкохол субекти.Ако и вашето дете е такова,заслужава си го.Не става дума за майки с колички. Жалко за теци деца. Мъчно ми е,че нямат родители,които да са се погрижили за тях. Всъщност къда са ТВУ-тата?.Не говорете глупости.

189

petko petkov

преди 15 години

и ккво след това

188

До 177

преди 15 години

Господин Нако, не си измисляйте СРОК.СОС е създадено като Сдружение за развитие и обществен конрол на студентските общежития и столове. И тъй като не постигнаха никакви успехи по отношение контрола на студентските общежития и столове,решиха да се заниваят с по-глобални проблеми.

187

edin razgneven ba6ta

преди 15 години

Не са виновни ли ? В устава им има точка която гласи : "Неправилни , антихуманни и неморални заповеди не се изпълняват" => за тях това да бият децата ни е нещо правилно , морално , хуманно ... Защото днешните полицаи НЕ бият , но сношните... , както гласеше популярния навремето лаф

186

преди 15 години

niakade 4etax 4e na 19 pokliciata gotvili protes iskate li da se organizirame i s butaforni htitove i palki nie da gi napadnem te togava nesa na rabota nie hte gi biem

185

nekorumpiran

преди 15 години

миков, вашият съд да беше да осъдил онези, дето ограбиха милиардите от тази държава !Да бяхте осъдили онзи /онези/, който си присвои дълготрайните материални активи на 'ДИАМАНТ' - Разград за над 10 млн !От ЕВРОПА многократно заявиха, че не признават решенията на вашия съд - вместо да ги съди, той ги изкарва с чисти ръце !Тия приказки ходи си ги разправяй в европейския парламент, току виж, че ти повярвали !

184

Митко

преди 15 години

Има още заспали хора в тази държава за съжаление.Управляващите постигнаха целта си да ни разединят и днес да отидат по-малко хора, но ако всеки има поне малко отговорност за нещата трябва да отиде днес там!

183

преди 15 години

Те и да те надупят, пак ще си мълчиш. Мамул да ти вкарат в ***, пак ще си мълчиш. Като не можеш да бъдеш с протестиращите, поне от кумова срама, духовно ги подкрепи.

182

преди 15 години

xaxaxa

181

ББ

преди 15 години

164 еми да за кефа на Бойко не за кефа на *** (party) той *** може да си ходи в *** махала заедно с всичките му *** потдръжници айде отивай сборен пункт Столипиново