56

Бачо

преди 15 години

какви ми били само миролюбиви! Ами аз не знам дали знам откъде се дои крава, обаче май вие незнаете къде се намирате и кои сте? Щом ви харесва да ви обиждат- добре!1. Турците животни не гледат, освен за лично ползване. Аз не съм чул още за ферма на турци- имам роднини в Балчик, учил съм с помаци и т.н. Глеадаха по 1-2 телета. Че идете ги вижте и тогава говорете.2 Няма "летргия" ли- ами какво правиш цяла зима бе, читак? Да не ходиш да риеш сняг от къра, а? И какво си седнал да ревеш колко пъти се хранят животните, като нямаше турци измежду фермерите? Ако ти прече да излезеш два пъти от топлата си соба да хвърлиш две шепи на кокошките зимата- това не е ли мързел?3 Онзи ден даваха за турската махала в Мюнхен- знамена, ***, маанет и т.н. Та германския журналист пита "Кой ще познае аз в Германия ли съм или в Истамбул?". Нали ви казах- и магарето се гордее с магарията си. Гордейте се че сте турци- нищо против!4 Защо обиждате България? Та нима не станахме за резили точно с ваште политици напред- Ахмед Доган, Емел Етем, земеделието, оклната среда? Те и нашите не са цвете за мирисане, ама вашите са направо за пример. Освен това българите не си харесват политиците както и гърците и румънците и всички, които мислят. Само турците ходят да гласувеат "правилно" и после реват като вдовици на гробище все есно че друг им е избрал кметовете.

55

преди 15 години

Като се чувстваш жалък като български гражданин, откази се от гражданството си, вземи си турско и готово, няма да си жалък. Турци мръсни, хем сърби, хем боли.

54

Ататюрк с хую заплют

преди 15 години

Какво да очакваме от резани по министерствата... Корупция скандали и побоища... Хубаво е поне че се бият един други...

53

анонимен2

преди 15 години

добре казано, в тая *** страна турците са им последния проблем

52

no comment

преди 15 години

без коментар

51

преди 15 години

Не се чувствам жалък,нито в България,нито в коя да е точка на света,като турчин.Но съм се чувствал жалък,като български гражданин на доста места в цивилизованите държави.

50

гражданин на РБ

преди 15 години

Аз също поздравявам 47. И дано повече хора прочетат коментара му.И да го разберат. Хубаво е,че има такива реалистични и мислещи умове в България_ РОДИНАТА НИ.

49

Емануилов

преди 15 години

Нямам си идея кой си, и с какво се занимаваш... Това е Първия смислян коментар който съм прочел из форумите!!! Специални поздрави от мен!!! Жив и здрав да си! Колкото повече като тебе, толкова по добре! Весели празници!

48

Българин

преди 15 години

Не мога да разбера как може един ***, израсъл на жълти павета, който не знае откъде се дои кравата да дава мнения за хората от село? Да нямаш никаква собственост (или само някоя мухлясала панелка) и да поучаваш хората, които обработват земята, наследена от пра-пра-дядовци? Не може да искате един човек, па бил той и мюсюлманин, да се махне от родната си земя, защото някой ви е налял в кухата кратуна някакви исторически теории. *** сте и много бой трябва да ядете, *** за зеле не става от вас! Помислете върху това!

47

Имам българско гражд

преди 15 години

Бачо - много си неориентиран, в земеделието "летаргия" няма, по тютюна има работа цяла година, а за боя-пишеш свободно съчинение. Всъщност по селата освен земеделие има и отглеждане на животни за препитаване-мляко, месо...и ангажиментите са ежедневни и по няколко пъти. В тези дейности са заети трудолюбиви хора - българи, турци с БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО, ***...(арменци и евреи - абсурд). Ти колко пъти ядеш на ден - така и животните се хранят минимум два пъти и с летаргия не става. А по форумите, ДРАГИ СЪНАРОДНИЦИ "крайно" се изказват неориентираните, зомбираните и обикновени озверели нещастници, търсещи къде да излеят гнева си (речника им е ограничен: "турците вън", "...мързеливи са", "...турско министерство"), а за хаджигенчовците забравят. Всички грамотни обичащи общата ни Родина нека да претеглим "мега-пакостите" по вашему, по форумски от 1990 г. насам, на етнически принцип: Беровото правителство (все болгар-болгар) не прецака ли родината, когато Чехия например правеше грамотен преход; Правителството на Лебедовата шия-Жан не прецака ли общата ни Родина, без коментар; "Строителя на съвременния капитализъм - Иван "синята джука" ха познайте каква приватизация направи и на кого разпродаде общата ни Родина; Дедо Симеон не прецака ли общата ни Родина заграбвайки нагло за "800 дена" де що може имоти (собственост на Държавата България и ползвани от царското семейство). А като не вярвате на грамотни форумджии, пишещи на кирилица със сравнително правилен правопис - повярвайте на любимия цар, който каза нещо подобно: "...чипа ви е сбъркан...". Оставете тази безплодна омраза. Ако министрите, етнически турци са корумпирани нека техния главатар Серго (дали е болгар не знам), да спре трамвая и да ги изрита. Ако Доган е корумпирания, нека гл. прокурор Велчев (болгар) да го подведе под отговорност...Изобщо всичко това може и по-кратко да се напише: "ГЛАСУВАЙТЕ бе хора!" - това е висша степен на демокрация. Противни са представителите на другите етноси (най-вече на Вас сънародници, които не познавате тези хора), но те се възползват от демокрацията, каквато и да е тя. Весели празници! Здраве и мир пожелавам - щастие който заслужава!

46

dk

преди 15 години

Онзи Пеев е друг - Делян Пеев и в момента името му пак нашумя, като новия кандидат-собственик на ФК Ботев-Пловдив в съдружие с майка му Христина - бивша шефка на тотото

45

Бачо

преди 15 години

Кмете, като гледам любимата ти Турция която не допуска българи да я управляват колко напред е отишла и как всичко там е О.К, па и Косово, па и Албания ... Бая ми се струва, че и за теб са гласували по азбучен ред, а? Как беше: с добра дума и пистолет в ръка може да постигнеш и 90% гласували, нали така, кмете? Че и всичките "правилно", ха-ха-ха ...

44

Бачо

преди 15 години

Или коментирай цялото изказване, или недей да коментираш! Тия мохабети как Дявола чете евангелитео сме ги минали когато не си знаел какво е cv.Не може хора, които отиват под строй да гласуват и са една от причините да тънем в тази мизерия с отказът си да мислят да се изказват че ни хранели! А, забравих да допълня- и са мързеливи на всичкото отгоре. Работят по 4-5- месеца в годината- вярно че е земеделски труд, но през останалите месеци нищо не е в състояние а ги размърда. Зимата са в летаргия, а през останалото време са заети с тютюна. Не мога да уважавам такива хора! Няма как да стане! И това няма нищо общо с боя. Просто боя е част от ритуалът им на живот- отиди се разходи из онзи край и ще видиш с какъв уплах жените гледат бащите на децата си. Този уплах не се постига с ласки под завивките.

43

kmeta

преди 15 години

махнете всички българи от управата и всичко ще е ОК :)

42

cv

преди 15 години

Така е братя, така е, името и религията нямат нищо общо...,ЗАЩОТО ВЪВ ВСЯКО СЕМЕЙСТВО Е ТАКА - КАТО СВЪРШАТ ПАРИТЕ ПО-СИЛНИЯ МЛАТИ...ЗА ПОБОИЩАТА В "СЕМЕЙСТВАТА" СА ВИНОВНИ САМО ЕВРОПЕЙЦИТЕ...

41

Бачо

преди 15 години

мъжа ти не те ли е научил да не бъркаш ситуацията с боя? Не стига че станахме за смях заради миризливото ви ДПС, за което ходите да гласувате под строй, не стига че сънародниците и религията ви са ви забранили да мислите (женихите ви ги избират бащите, кметовете гледат за кой гласувате, не ви дават семействата да учите в университетите, като говорят мъжете ви мълчите па ако ще и да казват най-голямата глупост и т.н.) ами си сведнала и да се правиш на голямата работа. Седи си на село, нижи си тютюна и рини л...та на свинете и си мълчи. Що са излагаш- те ни били хранили, ха-ха-ха! Не стига, че всички милиони от евросъюза ги изпратиха в "етническите" общини и пак сте умряли от глад. Мълчи си в ***, не се хвали като магарето с магарията си, защото ставаш смешна.

40

стефан

преди 15 години

ц, соня. оня беше епитомът на върлата селяния делян пеевски. навремето с майка му са били съседи на семейни приятели, според които по-прости хора в целия блок не е имало.

39

Расист

преди 15 години

Тази директорка Ализан Йехова, що за *** е??????

38

Соня

преди 15 години

Въпросният Пеев дали е същия престъпник, който беше от квотата на ДПС и уличен в престъпни схеми и после върнат на работа, поради някакви безумни оправдания, а реално за да източва още пари в полза Доган и мафиотската организация ДПС? И на който майка му беше уличена в злоупотреби с пари на тотото?

37

преди 15 години

Винаги съм се чудил... КОЛКО ЛИ Е ЖАЛКО ДА СИ ТУРЧИН В БЪЛГАРИЯ? Много е грозно и тъпо, просто си идете в родината и се оправяйте, това е! В противен случай, вие турци за мен сте ***, ХИБРИДИ и ХАМЕЛЕОНИ! След време ще бъдете изритани от БИЗНЕСА в България, поради простата причина, че сте ПРОСТИ ***!