54

преди 15 години

Тихо се сипе първият сняг, бате Бойко е яхнал снегорина пак,гони Станишев за да разбере,че е още малко кутре ине може да кара трамвай без разрешение от МВР.

53

Луд Гидия

преди 15 години

Никой нищо не е разбрал от клипа! Той изобразява как БСП-БКП се вози на стария царски травмай. Ватманът изобщо не пипа ръчките, защото трамваят си върви сам по релсите и набира скорост ро нанадолнището, ватманът така "управлява" и държавата. Дядката, дето вика "Тук са идеите и мечтите" е със схваната ръка, та не може да я постави на корема си. Липсва нещо турско, което говори за скорошно раздяла на БСП с ДПС.

52

: )

преди 15 години

Първо ватман, после Сер гей

51

преди 15 години

Трамвая трябва да стигне до Марчето(от рекламата на ДСК),а от там заедно със всички пенсионери( взимащи по 100лв. пенсия и сметки за вода,ток и парно 300 лв.) на кокуруза,а може и на язовира с камък на врата.

50

Margarita

преди 15 години

A Evgeni Minchev kaza: Ochevidno mi namekvat da stana premier

49

wtf...

преди 15 години

Абе колега къде видя ти финансова стабилност? По всички официални класации сме сред 10-те най-рискови икономики в света. Рекорден дефицит по текущия баланс, рекордно ниско съотношение БВП/външен дълг, рекордно ниски валутни резерви които ги спасява само това че са фиксирани от борда, най-високата инфлация в целия ЕС, понижен кредитен рейтинг от всички световни агенции, пропуснати за усвояване 1 милиард евро от програмите на ЕС,смешно планирани бюджети, които да генерират излишъци....ти на това стабилност ли му казваш? Какъв регионален лидер кви 5 лева...май всички сте объркАли рейса

48

Чукундур

преди 15 години

новия клип на ДПС с летящата чиния вместо трамвай и пилот Доган вместо ватман SERGO? С Хилядолетния сокол, Емел Етем на метлата, някакъв труп в чинията и репликата на пилота към настигащата го на метла- спортен модел ханъма: "Е не си същата като преди!", а тя вика, удрайки се там, където докторите твърдят, че трябва да има сърце:" А тука, тука съм същата, не бегай сига де".

47

преди 15 години

5. - 20.11 20:09 - От: АнонименМоже да е всякакъв, но неможе да се одрече,41. - 09:08 - От: АнонименДали не бяхме учили правопис някога??????????31. - 00:01 - но неможе да се одрече!От: Анонимен

46

преди 15 години

. - 20.11 20:09 - От: АнонименМоже да е всякакъв, но неможе да се одрече/пише се оТрече/, че точно сега, успя да запази финансовата стабилност в страната, което може да изведе България в позиция на регионален лидер до няколко години.На кой регион бе батка? Може би на Балканския регион? Ами сърбите на топка - футбол де ни биха с 6:1, а ние на какво ще ги бием, може би на топчета или на пинг-понг? (от Красивия) - Абе к'ви идеи, к'ви мечти! Не ни вкарвай в нек'ви филми бе, дедо, че следва: Объркал си рейса, опа - трамвая, пич

45

Гост

преди 15 години

същите ....навремето с помоща на чужда армия взеха власта и управляваха въпреки волята на болшинството от населението.Под страх от репресии повечето хора уж изказваха подкрепа но вътрешно псуваха тази червена буржоазия .Е , сега времената са други и хората могат малко по-публично да псуват пак същите червено-розови "управляващи" ....ама това не се харесвало на въпросните "управляващи" и на шепата им избиратели - ами го !!Пак се каните да управлявате с гласовете на 15-16 процента от населението - какво очаквате ? Цветя и рози и песни похвални да ви пеем ? Нагли ***!!

44

gero-1

преди 15 години

34-mnogo si prav

43

Най-доброто в клипа

преди 15 години

Предлагам всеки да направи класация на най-добрите моменти в клипа:1. Трамвая отива към луха линия2. Единстевния фен на ватмана пътува с него3. Няма други балами и мераклии които да се качват освен Ламбо4. Мечтите и идеите им явно са само на 3ма души барабар с ватмана и те отиват накъдето им отива мотрисата - виж т.1 5. Добре че трамвая е празен, иначе язък за пътниците - шъ станат зян..6. В тази посока, който е тръгнал, никой не се е върнал...връщане назад няма за жалост...7.8.

42

kris

преди 15 години

Сергей какъвто и клип да беше направил ,пак щяхме да се хванем за нещо и пак да му ядем .Просто не виждам смисъл вече да ни ангажира с вниманието ни,а който не е видял нищо хубаво от тях да не им гласува доверие.Как е карал трамвая ,как се бил качил,кой какво бил казал-вече е все тая.

41

преди 15 години

Дали не бяхме учили правопис някога??????????

40

sir alex

преди 15 години

Ако някой още не е разбрал колко е финасово стаблна бг да погледне кой е най бедния и най безнадждния регион в целя ЕС. Северозападна България - генезиса на Ватманите. Утре като започнат да гърмят банките и да хванете транвая ватмана ще бъде друг. Кипарските банки ще бъдат пълни а на вас ще ви останат само идеите. А вашите другари газ за идеи НЕ продават!

39

преди 15 години

Един мандат няма да съигне за 7милиона сюнета, бе, другарю!

38

Мнозинството

преди 15 години

О о о, свещена простотия....И да плювате и да плачете, още един мандат има да подсмърчате!?!? Много жалим!? Ха-Ха-Ха....

37

enriko

преди 15 години

Явно в БКП-то, обичат навсякъде да се движат по трима....."Е щом ги кефи".......гот да им е......като се харесват , да се вземат младите....аирлия да е......

36

Гаврил Хлътев

преди 15 години

Има само един начин за лечение на Червената Зараза-метода Угарте!!!!Накратко-"Избиите ги всичките,Маркс ще си познае праведните" А на скудоумните,чалганизирани *** спамещи на Лайняница-да го духат под вода.....

35

lynnn

преди 15 години

Категорично искам да се забранят коментите на шльокавица!!!!!!Аз не искам да си "вадя" очите с тия маймуници,а и предполагам,че не съм единствена!Ще поствам тоя призив навсякъде-без значение темата-Писна ми...!Днес.бг-вземете мерки!!!