15

един седесар

преди 15 години

Мартин Димитров е човека скъпи приятели,повярвайте и дайте повече да не се делим.

14

хах

преди 15 години

избори 2002 ?????Ех човеко, човеко като лъжеш поне гледай да се връзва с действителноста.

13

вмеи

преди 15 години

е, братле, по-грамотен тука няма, вервай ми! такива като теб докараха симеончо с 800-те дни - много грамотен излезе... що се отнася до марио - той си е парче комсомолче, завеждащ ивд на административния състав на вмеи "ленин" още в далечните '80г на 20-ти век. затова всъщност не гласувах за костов на изборите през 2002. ако пак той го пласира - жалко за имиджа на костов!

12

21

преди 15 години

Да бе!КОСТОВ!?Грамотната икона?Айде няма нужда!Далаверата умря!Трябват нови хора с нова...далавера!:)))

11

КНК

преди 15 години

Ръководството на СДС да се поеме то икономически грамотен човек с ясна политическа ориентация.Тъй като в основата на всяка политика стои икономиката,то тази грамотност е изключително необходима. Именно ИКОНОМИЧЕСКАТА НЕГРАМОТНОСТ на ръководствата на СДС в периода 1990-1994г. доведе до политически неправилно поведение и позволи на БКП/БСП и внедрените агенти на ДС в СДС да дискпедитират пътя към реалната демокрация и да вкарат страната по пътя на "социалистическата демокрация".Само за 6 години мандат с ИКОНОМИЧЕСКИ ГРАМОТЕН човек начело,г-н Иван Костов,СДС и коалицията ОДС постигнаха изключителни резултати в управлението и спасяването на страната.Независимо от допуснатите грешки /няма безгрешен човек в света/ в този период, ако беше предотвратена предателската дейност на хора от ръководството на СДС като Бисеров и Цонев,щеше да има втори мандат на ОДС и съвсем различно място на България в Европа и света.

10

x-man

преди 15 години

Дебела ***! Пак гледаш да се докопаш до пълната копанка...Това да не ти е да караш джетове по Съни бийч и други маркови курорти...

9

преди 15 години

МАРТИН ДИМИТРОВ Е ЧОВЕКА

8

bg

преди 15 години

тая торба с да бъде разпорена

7

:(

преди 15 години

Само като си помисля за големите надежди и сините байряци,и такива като тоя как са се подхилвали,а ние им вярвахме,и направо ми призлява!

6

бивш седесар

преди 15 години

Другите мераклии за поста "председател" на бивша партия са същите като тоя. Как не им омръзна да лъжат хората, пък дори вече и без никакъв шанс да минат бариерата. Властта деформира някои хора, но от 2001 г. до сега не им ли стига време да разберат, че никога няма да влязат не само във властта, но и в Парламента. И се натискат за шефове на една пропаднала кауза, която излъга надеждите на милиони. Болни мозъци.

5

пляспляс

преди 15 години

Като прасенце-сукалче е!:)))

4

преди 15 години

Малей как е изпънал кожата.Евала

3

бай ху

преди 15 години

нещо бледничък ми се вижда, недохранен един такъв.... сиромаа.

2

anti

преди 15 години

da vi u sedesarite,gadni mrasnizi

1

Alo alo

преди 15 години

СДС / сьс дьржавна сигурност / мрьсни предатели вие изльгахте целия Бьлгарски народ ---