48

Анонимен

преди 3 седмици

абе вие сте пиратите от 2007 сте собственици и няма ски на витоша

47

Анонимен

преди 3 седмици

Помощ, някой вече изкупува Витоша! С

46

Криси

преди 3 седмици

То най-лесно тях да обвиняват и така всички други излизат чисти. Ама дали е така наистина? Едва ли.

45

Бизнесмен та дрънка

преди 3 седмици

Цеко Минев е от ясен по ясен! Завърщил счетоводство в "КАРЛ КАРКС". Баща ми е бил заместник министър на финансиите по времето на Тодор Живков! Фамилоия красная - нищо случайно !!!

44

Ама

преди 3 седмици

.. .ама нали сега има банани ...

43

Анонимен

преди 3 седмици

Нали искаме да си имаме платени еколози, десетки екологинни организации и пр., които не дават да се изгради нищо в планините. Ами ето това е резултата! Искат да няма лифтове, ски писти и пр., за да могат птичките, гущерите и змиите да са живеят. Т.е. да се върнем във времето на каменната ера, на семейство "Флинстоун" /по-старите сигурно си спомнят това филмче/ Същата е ситуацията и в Банско, Пампорово и пр.

42

София

преди 3 седмици

Да спасим поне този лифт със SMS

41

Анонимен

преди 3 седмици

Васо Ушото ще приключи и лифтовете на Витоша.

40

...

преди 3 седмици

витоша ски беше създадено с единствената цел да се ликвидира туризма по витоша! витоша ски е собственост на оня дето притежава и първа инвестиционна и Ок такситата и Банско и искаше и Пампорово, ама не му се отдаде! Та идеята на тоз "човек" беше да се закрие всякакъв туризъм по витоша за да могат софиянци да ходят в Банско!

39

хх

преди 3 седмици

21 век сме бе другари, докога ще ревем за ръждивите тенекета от 1968 г. Няма никакъв проблем да бъдат построени поне 10 нови. Но българския казан в ада няма пазачи - един се изкачва нагоре - 10 го бутат надолу. Айде сега си помислете-има ли някой от вас, който кара кола от 1970 г. Това са съоръжения с изключетелно висока опасност, трябва да са нови, модерни, изправни и добре поддържани. Това което старите не са.

38

Анонимен

преди 3 седмици

Витоша ски пак извиват ръце - няма да има лифтове, докато не се разреши строителство на Витоша. Само че нали се сещате, че те няма да спрат до лифтовете. Но я си припомнете какво беше докато уж работеше лифтът, след като беше продаден - работеше само през зимата и за малко през лятото, само в събота и неделя. През пролетта и есента винаги беше в "профилактика", разбирай - не им е изгодно да работи. Уж туризъм през цялата година, а реално собственикът има интерес да работи само през ски сезона.

37

Факт

преди 3 седмици

В Терзиева приключи симеоновския лифт!!!

36

Анонимен

преди 3 седмици

На пп тролея пак звездите му говорят

35

Анонимен

преди 3 седмици

34 години Кражби и Разруха ! На Витоша имаше 4 лифта - Симеоново,Княжево,Драгалевци,Черни връх . Цяла България беше електрифицирана ,пътища ,в малки села и градове кипеше Живот ! сега мъртвило ,мизерия ,утопия...това ли е "демокрацията",европейски съюз, нато ,сащ ...?Спрете да Крадете Бе !

34

Всички,

преди 3 седмици

Които 2007 г. са гласували отдаването на Витоша на концесия и концесионерите са за затвора. Концесията на планината е едно от най големите престъпления на комунистическите стратези на бандитския преход. По възрастните любители на зимните спортове помниме безкрайните опашки пред съоръженията всеки Божи почивен ден. Пак тези същите застроиха Банско и за да им се пълнят хотелите съсипаха умишлено спортната база на Витоша.

33

До емо

преди 3 седмици

Само ти ли не разбра,че протестират срещу тези,които са продали лифта?От 2005 до 2023 София се управляваше от ГЕРБ и я превърнаха в едно бетонни гето?Или и ти си от "столичаните в повече"?

32

До алоу

преди 3 седмици

2007 г.кмет на София беше Бойко Борисов и колеше и бесеше в СОС.Ъи на село може и да не знаеш,но ние старите софиянци помним.Помня и как 2008 г.продаде баскетболната площадка в Банишора,на Странджа и Охрид.И не само нея.Що градинки и детски площадки разпродаде.

31

Анонимен

преди 3 седмици

ДАНС - бухалка на властта. А за това, че ГЕРБ не са свършили никаква работа десетки години, ще го отнесе народа, както обикновено.

30

Ами,обърнете се

преди 3 седмици

Към Фандъкова,тя е специалист по ремонт на ремонтите.

29

Анонимен

преди 3 седмици

ПП кметовете в всички градове правят поразии ,много неграмотни хора ,повечето не са и ходили в казарма )))