17

Супер Селтак

преди 3 седмици

Като всички успешни творци е имал нужда от стимули - дрога или алкохол, с израстване на твореца се увеличава и нуждата от тези стимули, съответно пристрастяване докато не ти изгърмят бушоните. Единствено Моцарт прави изключение, но той е бил бит от най-ранна възраст от приемните си родители, което е било нормално за него време, при него това са били стимулите, много бой и кой знае, навярно и е..не.

16

Антон

преди 3 седмици

До Щерю - Да. Изгърмели му батериите на безжичните слушалки в ушите.

15

Щерю

преди 3 седмици

Ползвал скапани true wireless слушалки

14

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 3 седмици

Защото е присъствал на предизборна агитация на Бойка калдаръм кадъна. Това всички го знаят.

13

Анонимен

преди 3 седмици

До ПроСоТо - от 9 - не случайно го казвам - дълги години бях в този бранш. ...и аз съм с придобита невросензорна глухота.

12

ПроСоТо

преди 3 седмици

до 9:-Не знам дали си бъйтиш майтап или не,но вдишването на изпарения на колофон и ПРИПОЙ-олово при запояването,наистина е сериозен риск за здравето..

11

ПроСоТо

преди 3 седмици

ха!...Сега погледнах в Уикито за Омир,който си мислех че е бил сляп,но после осъзнах,че го бъркам с Орфей...или некой друг...Но :..-В статията за Омир има една снимка на бюст на главата му,пазен в Британски музей...На тоя бюст /скулптура/ носът Е ЧЕРВЕН,което намеква,че и Омир си е посръбвал сериозно...Но не е бил глух,нали?

10

Защо Киро уби човек

преди 3 седмици

Учените имат ли итговор на въпроса защо Кирил Петков за да си повиши рейтинга предизвика катастрофа, в която загина човек? Този убиец ни е назначен от посолството да ни съсипва. Никой не реагира.

9

Анонимен

преди 3 седмици

Много е запоявал платки...

8

Копейкин

преди 3 седмици

Какво говорите, бе? Бетовен е куче и си чува много добре.

7

Дрън дрън

преди 3 седмици

Имал е звукопроводно намаление на слуха и е чувал като стиска със зъби дървена пръчица опряна в пианото. Вероятно отосклероза.

6

вгз

преди 3 седмици

Много елементарно, Уотсън. В ухото има мембрана с власинки. Ухото "чува" благодарение на способността на тези власинки да реагират на определени диапазон от честотната лента (звук). С времето тези власинки оредяват (естествен процес). Някакво вещество може да е прониквало през кожата или яденето/пиенето му. И така те да са се увреждали допълнително и за това да са оредели съвсем.

5

Анонимен

преди 3 седмици

Това нищо не обяснява, защото споменатите "лекарства" и питиета са били ползвани от хиляди и хиляди други. Те също са били натравяни и сигурно са имали хронини болести, но не се споменава никъде за масова глухота сред населението.

4

Факт!

преди 3 седмици

Слушал е реч на пра-пра дядото на Про100 Киро и се е задесйтвал механизъм за самосъхранение който му е унищожил слуха!

3

Наблюдател

преди 3 седмици

Ако живееше сега пак щеше да оглушее, ако слушаше л.ай..но.мет..т.и.те на демократичния режим.

2

Елементарно Уотсън

преди 3 седмици

Жена му го е отровила за да вземе парите от застраховката.

1

Анонимен

преди 3 седмици

Алкохолик като Болен Сайдеров :)))