20

Анонимен

преди 3 седмици

Знаем ги ваще експертизи поне 5 че има ,че заметете и скриете всичко )

19

Анонимен

преди 3 седмици

Простото Киро къде бърза?! За къде може да бърза толкова *** човек? Събрало се някъде простокирието и го чака?! Как така ще ме вози някакъв тип с 120 и ще трепе наред? Киро канадска глава ли е или ликова?

18

Кикешници

преди 3 седмици

Ама кой не ги е виждал как просташки карат по магистралите и мачкат наред и светкат и направо те изхвърлят от пътя! За какво говорим?! По 4-5 пъти в годината имам чувството, че мутри ни нападат по пътищата- нищо не спазват и летят, а вътре клетото кики с пиарника?! Жалка държава

17

zz

преди 3 седмици

а някой дали забеляза ,че колата на НСО няма нито ГО нито минат ГТП , но пък има винетка - щото камерите за винетки снимат , а за останалите 2 трябва да ги спрат , което не се случва.

16

РОБЪРТ УУД

преди 3 седмици

ЗАЛАГАМ НА СЛЕДСТВЕН ЕКСПЕРИМЕНТ С 6 НСО ДЖИПА И 6 АУДИТА СЪС СКОРОСТ 60,90,120,150,180,210 КМ/Ч И ОТНЕТО ПРЕДИМСТВО.

15

Анонимен

преди 3 седмици

Че някой да е виждал политически автомобил движещ се с нормална скорост? Не знам другият шофьор спрял ли е не е ли спрял на стоп знака, но Марковски като защитник на НСО и да се вее пак с някакви обяснения по медиите е само по себе си един огромен червен знак!

14

Анонимен

преди 3 седмици

Автоекспертизата ще я направят едни "специални" специалисти, които ще заключат по категоричен и неоспорим начин, че Киро и неговият шофьор не може да имат никаква вина по дефиниция. Те са освободени от закона да трепат хора, ако сакат. Както има едни специални ученици, дето никога ги няма в час, но не могат да имат неизвинени отсъствия и оценки по-малки от 4.

13

ИМА ПРЕВИШЕНА СКОРОС

преди 3 седмици

Kаква експертиза бе,като бодигарда на Киро е признал за превишена скорост! Пита се в задачата,дали по заповед е бързал или самоволно се е правил на Шумахер1 Нчма и спирачен път,а удареното ауди е завлечено на 70 метра от удара!!!

12

ффф

преди 3 седмици

Този кой ви кара да го каните,и да го питате.Първо го питайте от кой ВУЗ му е дипломата.

11

Анонимен

преди 3 седмици

Какво предимство е отнел след като катастрофата е в насрещното?

10

Алекс

преди 3 седмици

Високата скорост е утежняващо вината обстоятелство.Летящият джип на НСО просто не е дал възможност на човека с Аудито да реагира адекватно.За какво смекчаване на вината бръщолеви въпросния адвокат?

9

Типигьос

преди 3 седмици

Клуб СС в действие.

8

Анонимен

преди 3 седмици

"са отнели предимството"Какво предимство има Киро за срещите с избиратели или Лена? Това е злоупотреба.

7

Аз

преди 3 седмици

Експертиза от експерти които видиш ли ще им се допикае и ще забравят оригиналите на записите си до някой огън който оп случайно ги подпали! А иначе със сигурност тези автомобили имат GPS и скоростта е ясна но за да не го извадят като факт е била над ограниченията. Специален режим трябва да е само за пожарна и линейка в частност полиция тия мръшляци за къде бързат!

6

Ако НСО

преди 3 седмици

Спазва закона значи не сте в България

5

Казума

преди 3 седмици

Толкова много глупости да кажеш наведнъж на тоя акъла му е в косата май. Цяла България видя смачканите коли. 150 км/ч например това са около 40 м/с дядото е виновен че не си е прочел хороскопа та да знае, че ония ще излети с 3та космическа иззад завоя.

4

Анонимен

преди 3 седмици

Тия скъпи автомобили на НСО нямат ли видеорегистратори или черни кутии?

3

Анонимен

преди 3 седмици

Колата на НСО не е карала с 60 км ястига сте лъгали човек е убит друг е зле а вие лъжете безпаметно НСО не са спазвали никакви правила безсрамници

2

Анонимен

преди 3 седмици

Адвоката на мафията - Марковски ще защитава бореца срещу мафията Кирил Петков.

1

Икономов

преди 3 седмици

Преди всичко, за всеки от участниците в инцидента, трябва да се установи дали е имал правилно политическо мислене и възпитание в обществено приетите ценности. На базата на тази информация, нашите членове и членки по места ще изготвят проект на експертиза. Поради обществената значимост на случая,проектът ще бъде прегледан и евентуално коригиран от висш Командир. Чак тогава правилно оформената експертиза ще бъде представена на обществеността.