17

А бе

преди 2 седмици

Интерпол и Европол чакат руснак да им стане ротационен председател,за да задържат Путин.Не е ли ясно,че не искат да ги обвинят в полотически пристрастия.Толкова е просто,като мен самия.Ха,ха,ха!

16

така е

преди 2 седмици

В зората на демокрацията у нас имаше една песен на група от Казанлък,в която се пееше за кокошка няма прошка,за милиони няма закони,сиромахът клет ще лежи в затвора пак.Дори Нострадамус не е правил толкова точно и ясно предсказание.

15

ароматния пръч

преди 2 седмици

Ружа Игнатова се твърди,че научила от приятели у нас за заповедта и за задържан и е взела полет София - Атина,след което от 2017 год. няма новини за нея.Гръците що не са я задържали на летището в Атина,а?Има крава пие мляко,а не краде кокошки и затова е свободнаи кой знае къде се е отдала на удоволствия да си харчи с кеф спечелените милиарди.

14

УЖАС

преди 2 седмици

Бившият шеф на Интерпол е осъден в Китай още през 2020 г. на 13,5 тодини затвор и 260 000 долара глоба за корупция.

13

Анонимен

преди 2 седмици

Тази война превърна в безполезни международните институции Интерпол и Европол да ги прекръстят съответно на Атлантически пол и Евросъюзпол с добавката без Унгария,която каза,че също няма да задържи Путин.Само така никой няма да ги взема на подбив.

12

Дарк

преди 2 седмици

И по света залавят дребните риби.Нали има заповед за задържане на Путин в Интерпол,а в Китай го посрещнаха като Мандарин.Епрочем какво стана с изчезналия миналата година май бе китаец председател на Интерпол,която е явно и тя вече само за кокошки годна.Ружа Игнатова е изглежда нещо по-едро.Фа ги разпускат след като Китай не само не задържа Путин,ами го посрещна като брат .

11

Анонимен

преди 2 седмици

Ако гепиш а не си платил на Дебелия лошо ти се пише.

10

Анонимен

преди 2 седмици

Тия дремаха толкова години. Окрадоха се милиарди а сега се сетила Мара да се побара та да отчетат някаква мижава дейност. А в България 90% от фодовете се гепят през всякакви схеми.

9

Анонимен

преди 2 седмици

Много земеделски производители лъжат и мажат за да вземат субсидиите. Има такива с по 7-10 000 дка пасища без нито едно животно. Други пишат десетки и стотици декари дини, краставици, домати на неполивни площи и нема пак нищо , ама субсидийките си ги взимат.Трети гледал уж картоф или лук. Наскубал от едно место и нахвърля да снима комисията, после се повтаря на друга и лапат себсидииките и пр. е пр.

8

Супер

преди 2 седмици

Сеги прокурори и съдии ке ги съдерат за пароляк. Мвр работи, уния у тогите стават милионере

7

Бау

преди 2 седмици

6 области - 5 престъпника! Браво!

6

:)

преди 2 седмици

Я, статия като за мен. Добринка, трябва да си оправдае оставането на пост, след скандала. И не ми обяснявайте, че сте с вързани ръце. :)

5

А зърнари и говедари

преди 2 седмици

Които точат субсидия без земя и без ***?Нещо за тях?!

4

Анонимен

преди 2 седмици

А далаверите на ВиК дружествата,който са с пари от ЕС,кога ще ги разледват?Като са заочнали да карат наред а не да прескачат.Тия от земеделието им са най-лесни.Овчари без ни една овца,Земеделци без обработваема земя.Проста далавера,не е като във ВиК,хем вода газим,хем жадни ходим.И течове,течове,сякъш извори бликат по градове и селца,а питейната вода ни е от магазина.Егати и Държавата.

3

Браво

преди 2 седмици

А в Бояна могат да за държът още поне 500

2

Ямболски цървуль

преди 2 седмици

Пак малки рибки!

1

Анонимен

преди 2 седмици

не са си платили членския внос към гроб-дпс :)))