152

Анонимен

преди 4 седмици

Изобщо не е наясно какво трябва да прави в качеството на премиер -- точно затова и откакто България е в ес е закотвена за всички последни места. Подготвен за премиер на страната си е един Орбан -- просто гледай и копирай, няма да си и единствен. А този на снимката е един селски крадлив ждрольо с неадекватни изречения като "ние сме отличници на ес" -- ха-ха, хи-хи ! Ако му кажеш истината отговаря, че било "уйдурма,"Ако го питаш къде са откраднатите милиарди отговаря "ти си комунист" - ха-ха-хи !

151

Анонимен

преди 4 седмици

Гледаме всеки ден и то с отвращение един олигарх,дръпнал от държавния чувал милиарди евро и левове,пари от залъка на българите,които си траят като виновни.Много прости сме ние българите. Започна да не ми пука за овчото ни мислене,което ни стана вече навик.

150

Анонимен

преди 4 седмици

Аматьори , при това крадливи, вече корумпирани и нагли, както и останалите играчи на политическият терен у нас.

149

Анонимен

преди 4 седмици

Когато ти стана ясно, че вече не може да я караш по старому с лъжи с бели конци, дръпна се леко назад, по прибрано и стадото с амнезия ще забрави за диверсионната ти дейност. Пусна подходящи напред да обират негативи и сега си мислиш че си изпран и невинен -- ха-ха, хи-хи !

148

Бай Ставри

преди 4 седмици

По-скоро за теб Магнитски и после в затвора. Мис Бикини и щерката ще идват на посещение. Крадлив, безобразен, нагъл лъжец.

147

Анонимен

преди 4 седмици

Боце, а ти си милиционер, личи си. И то не чист милиционер, а пожарникар. Такава кръстоска всеки ден виси по медиите и иска да е на първа страница. Иначе ще се запомни с лъжи и интриги. Язък за Сачева, Добрев, Назарян. Томито Биков и Т.Добрев вече се затриха. Той, Боце, сега се разбира с Нуша, Деси, Тодева и Къдрокосата Сю.

146

Анонимен

преди 4 седмици

Предпочитам аматьори пред ....... едни други.

145

Анонимен

преди 4 седмици

Тези " аматьори" другарю Борисов! 3 години не Те допуснаха до властта!-:) Ама са " аматьори" а? И следващите Няма да те допуснат Пак и да помиришеш власт повече!!-:) 12 години " печелеше" изборите Само защото Българина Не Гласуваше!!!-:) Този път,може и Да Гласува!!!-:)

144

Анонимен

преди 4 седмици

Ти започна, когато слугата ти влезе в Президенството да прави арести.

143

Анонимен

преди 4 седмици

Българина не го осъзнава, ама най-голямото опазване е управлението на ГЕРБ. През това време станахме последни по всичко, а мафията на Пеевски и ГЕРБ си купиха медиите и си приватизираха държавата. Нищо добро не чака България, ако ГЕРБ и ДПС съставят следващото правителство.

142

Анонимен

преди 4 седмици

Няма по голям *** не само на Балканите,но и в Европа! Боже,опази България!

141

:((:((:((

преди 4 седмици

Аматьори, аматьори, ама се чипкахте заедно половин година?? И Магнитски не може да те достигне вече!!

140

Анонимен

преди 4 седмици

Хората достатъчно се опариха от ГЕРБ. Трябва да има мандатност. Един премиер да е на власт 2 мандата, след това да няма право да управлява страната. Иначе управлението се превръща в диктатура, пожизнена.

139

Анонимен

преди 4 седмици

Те са аматьори,а ти стана милиардер в бедната ни държава.Къде са ти очите аланкоолу,как гледаш хората когато си пред тях да ги баламосваш?Хората те мразят,но на теб не ти дреме на х.я.

138

баба мара

преди 4 седмици

достатъчно се опарихме от герб освинихте софия в люлин новото строителствое на наи мръсните и шумни места кметът беше от герб с два мандата аз не съм говиждала нито веднъж питаите го с колко имота е напуснал мандатите къде сапаркингите на мстанции люлин и сливница

137

Ангелина

преди 4 седмици

Вие от ГЕРБ/ДПС и компания ,не сте "аматьори" ,а пълни "професионалисти" по престъпления от всякакъв характер и убийства .

136

Анонимен

преди 4 седмици

ТЕОРИЯ НА ПОЖАРНИКАРСКИЯ МАРКУЧ - ЩОМ ВОДА ИЗЛЕЯ ТУКА,ВСИЧКО ЩЕ ОБЛЕДЕНЯ,ПЛАМЪК НЯМА ДА ИГРАЙ - ВЕЧЕН ЩЕ Е РАЙ, А ЕДЕЛВАЙСЪТ МАЛКО ПО-ОТГОРЕ,ТЪЖНО ПРОМЪЛВИ - АХ,КАКВА БЕДА ДОЙДЕ ДО МОЯТА ВРАТА...

135

Хмм...

преди 4 седмици

Боко се съгласи на сглобката, защото го принудиха от посолството и Брюксел. И пак ще го принудят ако се наложи и пак ще се съгласи на сглобка 2 и пак ще бъде заедно с тях и ДПС и после пак ще ги плюе и пак ще дава примери, че българите пак е трябвало да се опарят! До кога бре заспал народе, до кога, не ви ли е кристално ясно кой какъв е в територията?

134

Във кръстословиците

преди 4 седмици

Виден представител на мутро-милиционерите оцелял във бандитския преход и превзел малка разграбена държава със еди колко си букви -- във Гърция известен като ,,Ганьоса,,

133

Бакана на почивка

преди 4 седмици

В посока диар-бекир !