140

СМЕХ...

преди 3 седмици

ЛЪЖЕ , СВИ НЯТА ПЛЕШИВА....ха,ха,хааааааааа

139

Руснак

преди 4 седмици

Ще дойдем до Чоп.

138

Анонимен

преди 4 седмици

По време на полското управление воеводството на Лвов и града са имали т.н. воевода руски назначаван от руския император. Това показва че дори и този град е проруски. Стига сте го писали за полски !!!

137

Анонимен

преди 4 седмици

Русия може да не може да превземи Харков но няма и смисъл. Той сам самичък ще се предаде.

136

Анонимен

преди 4 седмици

Русия не може да го превземи но няма смосъл.

135

Руската пропаганда

преди 4 седмици

Трябва да се забрани ,няма смисъл да им четем простотиите па ако ще Кремъл и половин Европа да превземе , Те във Русия една критика напишат ли и са по затворите дошли тука да бълват пропаганда ,то демокрация по време на война няма -защото това демобилизира евентуално при ескалация и си е чиста военна операция за деморализация на населението на една свободна държава-- затова забрана за глупостите им !

134

Анонимен

преди 4 седмици

Не само Харков но Русия ще си върне и освободи и Одеса и Запорожие и Херсон Киев Хмелницки Ровно ако за хохлите остане Лвов то ще е голяма работа

133

Алекс

преди 4 седмици

Няма Киев,няма Харков.Само затънтени села за чебурашките.

132

ъ

преди 4 седмици

Много е забавно да се четат евроатлантиците. Поредните оръжия-чудо за пореден път ще дадат огромно предимство на Хунтата. Руските войски ще бъдат смазани, летища, самолети, всичко ще бъде унищожено, Зеля ще влезе в Крим, после в Москва. Да не говорим, че руснаците ще направят революция, държавата ще фалира и ще се разпадне и т.н. И така вече 2 години и 3 месеца. В действителността - Хунтата е изправена пред разгром, няма хора, вече мобилизират затворници. За трагичната Перемога да не говорим.

131

В момента

преди 4 седмици

Не се налага. Но след момент е вече друг момент и може да се наложи. Русия НАПРЕД!

130

Анонимен

преди 4 седмици

не Хага за жужу, ами с един САРМАТ да го изстрелят в извънземното пространство, да не цапа Земята.

129

Крим не е руски

преди 4 седмици

На Путин не трябва да се вярва.ден преди да нападне Украйна твърдеше че няма да напада.

128

Анонимен

преди 4 седмици

Виж, те и украинчетата казаха, че ще спрат да избиват руснаци, ама излъгаха. Това принуди руснаците да отговорят. Та Путин не излъга. Само си спази обещанието, а то беше, че украйна ще трябва да потърпи красавицата ;)))Та, потърпи красавице ;))И след тези думи на Путин 25 милиона украинци станаха ухилянти ;))) А на оснаталите под смъртна демократична заплаха е забранено да напускат Украна. Поне живи. Демокрация, майна. По украински ;)))

127

Анонимен

преди 4 седмици

На летището в Белбел са базирани само Су 27. Отдавна не се произвеждат и не са от съществено значение. Могат да бъдат заменени дори и от модернизиртани Як 130.

126

Мужик

преди 4 седмици

Ха ха ха, лъжливото джудже преди години каза че няма да напада Украйна. Някой вярва ли му още?

125

Анонимен

преди 4 седмици

Днеса пак блокира коментари. Голямо зле са.

124

Без паника, моля !

преди 4 седмици

България ще оцелее, за разлика от други, които са зяпнали да глътнат света, НО ЩЕ СЕ ПРЪСНАТ НА МАЛКИ, МАЛКИ, МАЛКИ ПАРЧЕНЦА !

123

жужу е в пекин

преди 4 седмици

на мирни преговори ! ПОДГОТВЕТЕ СЕ ПСИХИЧЕСКИ ЗА ХИЛЯДОЛЕТЕН МИР !

122

Анонимен

преди 4 седмици

Путин милостив, Медведев Президент

121

Анонимен

преди 4 седмици

До Неизбежното идва ти па - 2 унищожени и един повреден. И тези загуби не са кой знае колко сериозни - Русия думка по десетина укро самолета всеки месец, има стабилен инвентар от самолети, и произвежда такива от ново поколение. Това което се случва, е краварите си губят тактическото предимство, разкривайки оръжейните си системи, и го правят шайка безумни само за да пълнят джобовете покрай цялата корупция с "помощите" за "свобода и демокрация"