254

баба мара

преди 3 седмици

професионален шофъор които отнема предимството на друга кола и господго наказва веднага

253

Следващото дъно

преди 3 седмици

И сега сигурно ще съдят починалия ....

252

Да,

преди 4 седмици

но виждам от други статии, че вече му приписват вината. Камера не засекла скоростта на другата кола, дори не я е отразила, така че виновен е починалия и всичко е наред.

251

Анонимен

преди 4 седмици

Професионално е нарушавал правилата

250

Анонимен

преди 4 седмици

Като са влачили колата 15 метра защо колата на НСО няма спирачен път? Няма никакви следи по пътя. Сякаш инцидента е станал във въздуха или са ги преместили. Автомобилът на НСО при влачене щеше да остави гуми по асфалта. Това е много тежка кола.

249

ЛГБТ+++

преди 4 седмици

За пепетияк закон не важи. Пеперастите са велики!

248

Бай Колю

преди 4 седмици

В репортажите от мястото на катастрофата се виждаха камери, или се знае прекрасно какво и защо се е случило! Освен това се вижда лек завой на главния път, или ако бронираният автомобил се е движел с 70-80 км/ч над допустимите 60 загиналият е нямало как да види идващото торпедо!

247

Ббб

преди 4 седмици

Войната по пътищата. Съболезнования за жертвата. Сега тест за алкохол, наркотици и клетвени показания на шофьора, защо е карал така и по чие нареждане.. И черната кутия на мерцедеса, ако нямат да ги оборудват.

246

За децата от Лима

преди 4 седмици

На 4 април 2004 година група ученици се прибират от екскурзия в Дубровник.На завой на планински път,шофьорът изгубва контрол над превозното средство.Автобусът се спуска 15 метра и пада в коритото на р.Лим.Отнет е живота на 12 български деца.Поклон пред паметта им.Сега пак ми наслагайте минуси,че не професионален шофьор ги е убил,а е карало някое дете.

245

до мвр министъра

преди 4 седмици

Колко пъти нсо са глобявани за превишена скорост?

244

НСО

преди 4 седмици

Е юридическо лице на бюджетна издръжка и представлява специализиран военизирани държавен орган ,подчинен на Президента на Република България.

243

Анонимен

преди 4 седмици

Едни викат че е карал със 100, други 160, трети, понеже по колата на НСО почти няма сериозни поражения, че не е карал юного бързо. Ходи вярвах..

242

Ббб

преди 4 седмици

Ужас. Лека му пръст.Разследвабе до дупка. Ако трябва, черната кутия на Мерцедеса за извадят.

241

Анонимен

преди 4 седмици

ШАРЛАТАНИТЕ ШЕПА ШАЙКА ПРИ ЧАЛГАРИТЕ СЪД ЗАТВОР ЗА УБИЙЦИТЕ

240

До 239

преди 4 седмици

Трябва протест срещу НСО.Товае е протест срещу Радев.Той им е шеф.

239

Анонимен

преди 4 седмици

Киро в затвора шарлатаните Вън от парламента съд затвор за шайката шарлатани УБИЙЦИ НА ОБИКНОВЕНИ БЪЛГАРИ

238

Алов

преди 4 седмици

КОлата на НСО е била със сирена => правилата не вжат . Другия му е отнел предимство. Ако си със сирена никога не си виновен освен ако не си пусна сирената неправомерно, но тогава 20лев аглоба. Т.е. на Киро _Кристала шофьора с 20 лева,а обвиянем ше стане загиналия. И шофьора ще иска от вдовицата щети, защото съдът ще кажа отнето предимство на автомобил със сирена дори и да е 160км/ч

237

ПП НАПРЕД!

преди 4 седмици

Голям шум, голямо нещо. Вдигат го от ГЕРБ и Възраждане. Кое е по-важно - някакъв чистач пред пенсия или Промяната на България?

236

Гого

преди 4 седмици

На всички им стана ясно че това беше покушение срещу г-н Петков. Всеки нормален човек знае и кой е порачителя на този опит за убиство. Само русоробите не виждат дългата ръка на кремал.

235

До факт

преди 4 седмици

Един такъв възрастен " професионален" шофьор уби 12 души,тръгнали на събор.Някъде в Ловешко беше.А "децата от Лима,пак професионален шофьор ги уби.