9

Анонимен

преди 2 седмици

290 лева разлика между доцент и гл асистент????? че кой ще е луд да расте нагоре, при положение че за доцент в Бг си иска много научна работа.

8

Анонимен

преди 2 седмици

Добавете и 20-ината частни ВУЗ-ове, в които държавата неправомерно налива наши пари, това го няма никъде по света. И те "произвеждат" висшисти" на килограм.

7

Негодувам

преди 2 седмици

Държавните ВУЗ-ове у нас днес са 5-6 пъти повече на брой от необходимото (световната норма). Значи бълват 5-6 пъти повече студенти в сравнение с работните места, които България може да осигури. Откъде накъде ще изнудват нас, данъкоплатците да финансираме образователната подготовка на младежи, които утре ще плъпнат по чужбина да търсят работа там или ще останат тук, но ще трябва да работят нещо друго и образованието, което ние сме финансирали няма да им бъде от полза?

6

Анонимен

преди 2 седмици

На пода се садят репи. Слага се земя и стават вкусни репички. Методът се нарича ПОДОРЕПЕНЕ. Крайно време беше студентската общност да отглежда и продава репи за финансова подкрепа на своите преподаватели.

5

Анонимен

преди 2 седмици

До Е. "Подорепи" е. Статиите са им непрекъснато пълни с грешки

4

Анонимен

преди 2 седмици

Искате да кажете учениците след 11-12 клас.

3

Анонимен

преди 2 седмици

Как да не ги подкрепят.То става стокхолмски синдром.Държат ги насила в тия висши и после ги лъжат как държавата е виновна.Те дето опропастиха науката са невинни!

2

Е

преди 2 седмици

"Подкрепи"?!?!?! Авторът на статията да беше подкрепял преподавателите си. Как е възможно такава грешка в ЗАГЛАВИЕТО!!!! Аз като пиша мейл го чета по 3 пъти, а тука статия дето ще я видят хиляди хора, никой не я чете.

1

Анонимен

преди 2 седмици

Подкрепен даскал - взет изпит.