82

Анонимен

преди 2 седмици

всеки шушлек експерт ако удара беше със 160км картинката щеше да е съвсем друга.

81

11

преди 2 седмици

Още като излезе тази новина, прокараха твърдението, че човекът не е спрял на знак "стоп". Само че, ако са били с висока скорост, няма как да разберат, че колата не е спряла на стопа. Всичко вони още от самото начало, целта е да хвърлят вината върху починалия, ама се оказа, че той е бил професионален шофьор. Остава версията за много високата скорост, с която кирчо е пътувал.

80

Хахаха

преди 2 седмици

До Анонимен- явно говориш за Киа и Рено от преди 20-30 години. В момента са много по-добри от аудито, което за да го продават и да не са на загуба са поевтинили всичко възможно

79

pege

преди 2 седмици

елементарна физика при високата скорост с която се е движело нсо в завоя центробежната сила го е изхвърлила в насрешното и е натресъл аудито. Не че му е отнето предимството просто тая версия им отърва.

78

Шофьора и той

преди 2 седмици

И той не можел да ги издържи повече и подал газ. Да ги закара по бързо и да ги разтовари.

77

koko

преди 2 седмици

Видимостта е около 30-40 метра поради криватаи хрстите скоито е обрасла. Отделно и указателната табела влошава видимостта там. Винаги такива джигити ме изпреварват през острова, без да мислят за кръстовището. Бог да прости човека. Нещата ще се оправт само когато се премахне "отнето предимство" при превишение на скоростта.

76

Анонимен

преди 2 седмици

Ако караше с 60км ударът щеше да е с под 50 и щеше да е жив човекът. Ауди блъскат допълнително греди за подсилване на вратите. Ако бяха с киа или рено, колата щеше да се разцепи на две. Карал е мин 120.

75

ОТ 72

преди 2 седмици

ДО "До72 не е важно каква" __ E,ВАЖНО Е!!!__ РАДИУСЪТ НА ЗАВОЯ Е ОКОЛО 140 +-10 МЕТРА, КОЕТО ОПРЕДЕЛЯ ГРАНИЧНА СКОРОСТ ОТ 128,6 ДО 138,1 КМ/Ч,АКО СЕ ИЗПОЛЗВА САМО ЕДНОТО ПЛАТНО. ОБЩО УЧАСТЪКЪТ НА "СЪБИТИЕТО" Е С ДЪЛЖИНА 300 М, КАТО ВИДИМ ЗА "ВОДАЧА БЕЗ ПРЕДИМСТВО" Е ОКОЛО 100 М. "ВБП" СПИРА НА ЗНАК "СТОП" ПОГЛЕЖДА- НЕ ВИЖДА НИКОЙ И ТРЪГВА.ТОЧНО В ТОЗИ МОМЕНТ НСО-КОЛАТА ВЛИЗА ВЪВ "ВИДИМАТА ЗОНА". СПИРАЧНОТО РАЗСТОЯНИЕ (ПРИ СКОРОСТ 128,6 КМ/Ч И НУЛА ВРЕМЕ ЗА РЕАКЦИЯ) Е 82,6 М.

74

ОТ 72

преди 2 седмици

ДО "До72 не е важно каква" __ E,ВАЖНО Е!!! __ УТЕЖНЯВАЩИ ОБСТАНОВКАТА ФАКТОРИ СА ДВИЖЕНИЕТО НА "ВБП" И НЕНУЛЕВОТО РЕАКТНО ВРЕМЕ НА НСО ВОДАЧА. ХА СЕГА МИ КАЖЕТЕ - ДЕ СА ЧЕСТНИТЕ СИНИ ОЧИ??!!!...

73

Анонимен

преди 2 седмици

Прикриват НСО и Петков. естествено, че обикновения гражданин ще е виновен !

72

Анонимен

преди 2 седмици

До70.Ако не види светлиния,няма начин да не чуе звуковия сигнал.То такъв е и замисъла на сигнализацията. Хем да го видиш,ако не си сляп,хем да го чуеш,ако не си глух.Когато полицейска кола преследва някой нарушител насред населено място(град или село и дори по магистрала)как всички въпреки че не виждат автомобила на Полицията спират без да са го видели а само поради звуковия сигнал?Трябва да е глух за да не го чуе.То и затова е залегнат в правилника,за да се предотврати произшествие.

71

до72 не важно каква

преди 2 седмици

е а какво казва което е истината коят поклонниците на кирчо и буда като теб не вдяват и затова бг е най бедна и измираща

70

Анонимен

преди 2 седмици

ВСЯКА ПАРЧЕПАТКА ДЕТО БЪКЕЛ НЕ РАЗБИРА,НО СЕ КИПРИ С ФИРМАТА "Европейски център за транспортни политики" МОЖЕ ДА СЕ КИПРИ КАТО "ЕКСПЕРТ"??!!! БРАВО ЕЪРЧЕТА!!!...

69

Анонимен

преди 2 седмици

Кирчо "законодателя" не знае ли, че шофьора чу лети с двойна на разрешената скорост? Кой би гласувал за някой, който си затваря очите за нарушения? Въобще не споменаваме канадския му паспорт. БИВШИТЕ избиратели на ППДБ да се замислят сериозно дали на тази партия с такива "лидери" може да се разчита. Та те са същите престъпници като ония двамата разбойника с наднормено тегло...

68

Анонимен

преди 2 седмици

До 66 Ще види и чуе, ама дръжки ...

67

Анонимен

преди 2 седмици

най НЕНУЖНИТЕ. Пиявици.

66

Анонимен

преди 2 седмици

Представете си кръстовище на което се намират линейка,пожарна,автомобил на КАТ и такъв на НСО а кръстовището е без пътни знаци.Кой трябва да премине пръв през него?

65

Реалист

преди 2 седмици

НСО - е за закриване, на момента! Никакъв път не трябва да им се дава, никаква животоспасяваща работа нямат тия хрантутници!

64

Анонимен

преди 2 седмици

Дори и да не имал видимост,водача на другия автомобил е щял да чуе или види сигнализацията падавана от автомобила на НСО.Ако автомобила на НСО се е движел по правилата и със задължително включен светлинен и звуков сигнал,водачат на втория автомобила,(пострадалия и в последствие починал)е щял да чуе или види сигнализацията подавана от автомобила на НСО и е щял,вероятно,да изчака преминаването му и тогава да предприеме маневрата.

63

Да допълня...

преди 2 седмици

До Реалист 63 Ами това е кола на НСО , не е шега работа. Всички трябва да им дават път.