12

Някой

преди 3 седмици

Тези деца на Анджелина Джоли и Брад Пит ако бяха на обикновенно семейство със сигурност службите щяха да ги вземат. Обаче са с пари и никой не взима мерки. То е страшно и на какъв още по-откачен псиатър може да попаднат. Осиновяваш уж ги спасяваш разнородни като от зоогическа градина полове като от бардак...майка шизофреничка не по-нейна вина докрай и алкохолик тръгнаха да ги спасяват уж и да бъдат по-отговорни от родителите си, но луди откачени сатанисти с пари

11

Някой

преди 3 седмици

Когато имаш по-развити физически способности може при децата да влияе при момичетата. По лемавите ли тромава ли как да кажа са по женствено се чувстват. Другите са спортен тип с много много енергия. Момиченцата казват защо да бъда жена като има менструация болка, гърди, ще ражда и т.н... После като израстна се променят в по-голямата си част... От организъм до организъм светове разлика. Хубаво, че сатанински глупости не са осакатили момичето..Човек се променя цял живот. Развитие. Ако не е страшно

10

Нео

преди 4 седмици

Това красиво момиче искаше да става момче. Ако и бяха разрешили да се подложи на операция, щяха да я осакатят за цял живот и да я обрекат на жалко съществуване, като повечето трансджендъри!

9

Анонимен

преди 4 седмици

Тва не беше ли онуй дето психопатката за малко да го направи мъж?

8

Анонимен

преди 4 седмици

епични танцови умения ...

7

Анонимен

преди 4 седмици

сладурана, искаше да става момче, но порасна и се отказа

6

Анонимен

преди 4 седмици

Анжелина Жоли не успява да завърши дори средно образование защото страдала от "психични проблеми" както казва тя по-късно. Бащата по обвинение на съпругата му Анжелина е бил хроничен алкохолик и най-вероятно туй нещо е било заченато от уникални родители - откачалка и баща, който е бил в алкохолен делириум. Туй нещо едва ли знае дори таблицата за умножение, но в съвременното сатанистко общество има други ценности.

5

хаха

преди 4 седмици

тва е информация от поне два дни но днеса са решили днес да ни я представят като нова :)

4

Анонимен

преди 4 седмици

Алоуу...., редакцията, внимавайте, че ако ТО реши може да ви смъкне кожите за туй, че сте Го/Я нарекли "момиче", не си играйте с "огъня", ей!!!!!! -))))))

3

Анонимен

преди 4 седмици

Да, това твърди, че е момче, а не момиче и майка му нямала нищо против.

2

пияница мистик

преди 4 седмици

Тази е някакъв много готин хибрид между Анджелина Джоли и Брад Пит :))) Виждам черти в нея и на двамата. Сладурана

1

Анонимен

преди 4 седмици

Това не беше ли момче , защо го пушите в женски род?