335

Анонимен

преди 2 седмици

До Mopcku_ Има определена скорост за шофиране и когато мен ме спрат, ме глобяват. Такива като тоя, дето се имат за богоизбрани и се смятат над закона, не спазват нищо. Резултата го виджаме всички. Това впрочем не е първата катастрофа с кола на НСО, все по същата причина. Не е е първия случай на загинал в резултат на неспазване на ограниченията.

334

леля Асена - Педала

преди 2 седмици

Убиецът, рожба на евроатлантическата *** е накарал шофьора да кара с 140 км при ограничение 60 ! . . Така Киро стана убиеца Харвардски .

333

Плъха Денков

преди 2 седмици

До Mopcku_. . Ти адвокат на Харвардския убиец ли си ?

332

Mopcku_

преди 2 седмици

Бог да го прости загиналия и съболезнования на семейството му. Не разбирам искрено защо и в такъв момент хапете по Петков? Я се огледайте какви запъртъци са останали в парламента - Боко, Дебееелеевски, Косю Копейкиин и т.н. Поне от човещина си е спрял кампанията. Буци и компания с дебелеевския не са спирали да убиват хора от как ги знаем! Това все пак е катастрофа! На никого не желая да попада в такава!

331

Анонимен

преди 2 седмици

Няма свидетел, че жертвата не е спрял на знака стоп, това си го измислиха от НСО. Жертвата не само че плати с живота си, а дори от международен шофьор медиите го направиха "пенсионер"

330

Анонимен

преди 2 седмици

Малее че то как е останал някой жив, удрящата кола е направила хармоника другия автомобил.

329

Анонимен

преди 2 седмици

Съпредседателят на ППДБ Кирил Петков е участвал в зверска катастрофа през 2020 г. Това се твърди в сигнал в електронната поща на***, към който са прикачени и снимки от ПТП-то. Според информацията Петков е шофирал под въздействието на алкохол и наркотици, като инцидентът е покрит от Бойко Рашков.

328

шмatka

преди 2 седмици

Спрете да ни занимавате с този поомияр и долен ллъжжец!

327

Анонимен

преди 2 седмици

Киро е непоправим престъпник. Мястото му е в затвора.

326

Кирчо

преди 2 седмици

КИРИЛ ПЕТКОВ преди беше само ЛЪЖЕЦ! Излъга за канадското си гражданство. А сега стана вече и УБИЕЦ! То така се започва, от лъжата към убийството. Ето така се става ПРЕСТЪПНИК! Започва се с дребно престъпление, една малка лъжа докато накрая се стига и до най-тежкото престъпление-убийството!

325

4

преди 2 седмици

Петков също е шофьор и е изключено да не е виждал , че колите движат с непозволена скорост и може да стане нещо ,както и стана-убиха човек,убиха българин , а друг бере душа!Отговорен ли е Петков?Твърдо да!Къде е прокуратурата?Няма я!Както вече 35 години!

324

Рюхо

преди 2 седмици

Разбира се че ще я спре, ако сега ислезе да говори пред хора, обикновени хора не други психопа.. опа политици или платени журналисти дали ще го питат какви са бъдещите планове на партията. Споредмен още от утре ще се впрегне активно да помага на пожарникарите и на полицаите и на пострадалите и на арменския поп и на който си поиска нещо .... от Канада.

323

Боби

преди 2 седмици

Спирал кампанията си, да се гръмне направо. Как не го е срам да лъже хората.

322

Анонимен

преди 2 седмици

Защо от НСО са го возили? Някой да обясни. Аз също искам да си водя предизборната кампания и НСО да ме вози.

321

Анонимен

преди 2 седмици

До Без доказателства Ами в противен случай ,колата на НСО трябва да е навлязла в страничният път! Елементарно Wотсон!

320

И ЕВРО-АТЛАНТИТЕ

преди 2 седмици

СЪЩО ПЛАЧАТ

319

Анонимен

преди 2 седмици

Аз предлагам референдум за премахване на коланите от страната на шофьора на всиюки коли на НСО. Да карат както искат след това. Една такава катастрофа и ще му събират чарковете на 100м по- нататък.

318

референдум

преди 3 седмици

А аз, предлагам референдум за премахване на този тип кръстовище с един тунел под него. Да преброяят колко има такива и сметнат и референдум

317

ПП-ДБ

преди 3 седмици

Аз например може и да не съм прав, но кюфтетата без лук и предизборната кампания с подкрепата на НСО, не ги одобрявам ..

316

Без доказателства

преди 3 седмици

Полицая от къде знае , че 60 годишния трагично загинал шофьор не е спрял на стопа?