16

Фотка2

преди 2 седмици

До Фотка: май сканирана от списание, наистина 20+ годишна снимка.

15

БНТ

преди 2 седмици

Красавица!

14

Бау

преди 2 седмици

Не всички могат да изглеждат като Павлета Терзийска, коментатор под номер 13! За Мария Константинова какво ще кажете, а за Владимира, която прескочи като синоптик в новините имате ли положително мнение?

13

Анонимен

преди 2 седмици

тази персона, като се появи по бнт да чете новините, се замислих дали в телевизията има щатни психолози или поне некви такива консултанти. после реших, че проблема може да е в мен и да не се разтройвам спирах телевизора. адски негативно ми действаше - визия, тембър - първия път, като я видях и чух, си помислих че са я малтретирали най-малко психически преди да ни я покажат, и че има нужда да я "види" психиатър!

12

Фотка

преди 2 седмици

Тая снимка май е от миналия век. В най-добрия случай - началото на сегашния.

11

Рендето

преди 2 седмици

Речено е: "Мъдрите се учат от грешките на другите, Умните са учат от грешките си, а Глупавите са обречени да повтарят едни и същи грешки цял живот!". Животъ е безкомпромисен и жесток учител, постарайте се да бъдете умни ученици!!!

10

Хюго Бос

преди 2 седмици

Тази жена изглежда ужасно на екран. Кой я гримира, сама ли се гримира, но гримът й е просто потресаващ и обижда естетическите усещания и зрителите. не знам какъв журналист е, но я помня само да чете новини.

9

Анонимен

преди 2 седмици

Представител на качествените журналисти от едно време - сега такива има все по-рядко! Сегашните, и не само младите, дразнят с присъствието си, а като заговорят, става още по- лошо! Трудно може да се изгледа цяло предаване, ако журналистът не е на ниво

8

Анонимен

преди 2 седмици

Поредното доказателство, че българските журналисти са с IQ клонящо към нула.

7

Анонимен

преди 2 седмици

Има грешки, госпожо, има! Когато поради собствената си глупост направиш така, че да се навреди на невинен човек, не е малко. И трябва да се осъзнае вината, трябва да се признае грешката.

6

Бау

преди 2 седмици

А Виктор Ангелоев как е..!?

5

Ze nigmar

преди 2 седмици

Задава се и кланът дуло...за кланът борджигит и устните някой друг път...:)))

4

баба мара

преди 2 седмици

пълна скръб

3

Анонимен

преди 2 седмици

Още става. Навремето беше фурия на диванчето в БНТ. Чекнеше се повече и от Мата Хари.

2

Абе, каква е тази

преди 2 седмици

мания да се героизират посредствени журналисти-апаратчици? Един Цанов (който подчертавам, че не харесвам) е извършил много повече журналистически разследвания, и в тоя смисъл е ПО журналист от всички палячовци и палячки на заплата в големите телевизии. Хората не са глупави, противно на "журналистическите" очаквания.

1

Анонимен

преди 2 седмици

Като знам каква ни е журналистиката статията е меко казано неадекватна. Тая не съм я и чувАл.