112

Анонимен

преди 1 седмица

До Долно за украинците ли говориш или за еврейте. На еврейте и на ромите им плащат някакви НПОта. Еврейте навсякъде искат фактури Общините да им осребряват разходите. Точат държавата а българите гласуват глупаците за еврейте не ни стигат ромите.

111

Без паника, моля !

преди 4 седмици

България ще оцелее, за разлика от други, които са зяпнали да глътнат света, НО ЩЕ СЕ ПРЪСНАТ НА МАЛКИ, МАЛКИ, МАЛКИ ПАРЧЕНЦА !

110

Анонимен

преди 4 седмици

Аз сънувах ядрен взрив, след което Русия се разпадна. А медии, политици и аналитици какво казват, не ме интересува. На тях им плащат, за да си чешат езиците.

109

Рендето

преди 4 седмици

Тоя бездарник живее с илюзията, че на Запад може да живее почивайки само на лаврите и привилегиите на майка си и на баба си като в Русия?! Наивник, на Запад с такива като него си бършат за...!!!! Мнозина от "изплашените патриоти" вече се завърнаха обратно в Русия сразбити илюзии и розави очила.

108

Анонимен

преди 4 седмици

Айде, в Украйна започнаха да пристигат боеприпасите, обещани от запад. Украинофилите, тръгвайте към Киев, вече има боеприпаси. Само войници трябват. Айде, чамодан, вокзал, Киев.

107

Анонимен

преди 4 седмици

До 97 и 104 говорите правдата но за съжаление никой няма да ви разбере още повече че има НПо со... Р. О. С. О. Й. Д. Н. И *** и медий кой Българин си продава държавата за пари кой от малцинствата бълват АнтиБългарски коментари, че който бил против днешният Хазарски режим оправляващ Сащ бил копейка, или ***...и прочее

106

&~~

преди 4 седмици

Да не е луд да ходи да умира за кефа на оня дъртофелник Путни?!!

105

Анонимен

преди 4 седмици

До Христо Христов - само колкото до това, кога ти ще влезеш свободно в Русия и ще ни освободиш от пр'о'сташкото си присъствие?

104

Христо Христов

преди 4 седмици

И нас какво ни интересува това, освен, че влизането и излизането от Русия са свободни.

103

Анонимен

преди 4 седмици

Поздрав - System of a Down - B.Y.O.B. - бедните винаги ще бъдат пращани да воюват

102

Анонимен

преди 4 седмици

До наблюдател - ти и да не ги виждаш, пак ти е "ясен". Въобще, всеки който не се е клел над устава на БКП ти е "ясен". Апропо, вените са изпъкнали при всеки относително слаб /с нисък телесен индекс/ индивид, но това - предполагам ти е "ясно".

101

Все тая...

преди 4 седмици

Наскоро имаше клипове направени от украински бежанци , снимали как синчетата на техни политици и държавници "карат военната си служба" в баровете на Монако и Лондон докато се водят по документи че са на фронта... Тоя Алапугачов изтърсак не е единствен... МНОГО СА руснаците с известни родители дето вместо на фронта си живеят на богато някъде на Запад.Така ще стане ако и в България обявят Мобилизация... НА ФРОНТА ЩЕ ОТИДАТ САМО БЕДНЯЦИТЕ ОТ ПРОСТОЛЮДИЕТО като мен и вас /русофили и русофоби/.. ФАКТ

100

Анонимен

преди 4 седмици

До Долно за украинците ли говориш или за еврейте. На еврейте и на ромите им плащат някакви НПОта. Еврейте навсякъде искат фактури Общините да им осребряват разходите. Точат държавата а българите гласуват глупаците за еврейте не ни стогат ромите.

99

Е този е поредния

преди 4 седмици

героизиран льоxман :D

98

Австралиец

преди 4 седмици

До АнонименТо пък че в Израел няма война , т.е. Не се упражнява геноцид срещу Палестина ! Правилната държава е избрала

97

Анонимен

преди 4 седмици

Мъжете и на баба му и на майка му не са руснаци. Но баща му е руснак. Той ще се върне добро момче е .

96

Не е ли ясно?

преди 4 седмици

Така и така, както го описват, от него войник не става.

95

наблюдател

преди 4 седмици

Като му гледам изпъкналите вени ми е ясен

94

Анонимен

преди 4 седмици

Що пък да е глезен,трябва да си много ттъпо и ппросто парче,че да ходиш да мреш заради комплексите на някакво ботоксово джудже.

93

Gogo Madurev

преди 4 седмици

Много интересна статия. От нея научих, че и дъщерята на Алла Пугачова е к...ва като майка си и потомъкът им е същя безполезен руски ***. Супер информативна статия.