142

машината на Русия

преди 4 седмици

СКЪРЦА, А КИТАЙ СИ ГЛЕДА ИНТЕРЕСА.

141

Банкеръ

преди 4 седмици

Мдаа този път с печатане на долари няма да стане.Само със злато,което САЩ и Европа нямат.Освен да спечелят войната в Украйна,което няма как да стане.Каква ли чупка в кръста ще направят предстои да видим.

140

СпецВоенОБИРАция

преди 4 седмици

ЗА ПЕРАЛНИ И ТОАЛЕТНИ ЧИНИИ ВЪРВИ ПО ПЛАН !

139

Без паника, моля !

преди 4 седмици

България ще оцелее, за разлика от други, които са зяпнали да глътнат света, НО ЩЕ СЕ ПРЪСНАТ НА МАЛКИ, МАЛКИ, МАЛКИ ПАРЧЕНЦА !

138

Въпросче

преди 4 седмици

Хм, странно. Неизвестно защо, за 3 (трети) път ме трият. Да не би да има някакви правила, които не спазвам ? Кой да ти каже...Та, да питам пак.Забелязал съм, че ако напишеш к.U.r. или някоя друга неприлична дума, те цензурират със звездички. Ето така - ***. Обаче ако напишеш путин, не те цензурират. Някой знае ли, защо е така ?

137

Анонимен

преди 4 седмици

Аз сънувах ядрен взрив, след което Русия се разпадна. А медии, политици и аналитици какво казват, не ме интересува. На тях им плащат, за да си чешат езиците.

136

СМЕХ....

преди 1 месец

МЕЖДУ КОМУНИСТИ---- НЯМА ПРИЯТЕЛСТВО....ИМА САМО ПОЛИТИЧЕСКИ ИНТЕРЕСИ И ДЪЛБОКИ ПОДОЗРЕНИЯ....ХАХАХАААА ./..Защото такъв е " комунистическия морал на простака.. /

135

АМИ, ДА....

преди 1 месец

КИТАЙ НЕ ВЯРВА НА РУСИЯ, ЗАЩОТО ЗНАЕ КАКО СЛЕДВА ОТ Т.Н. " ГОЛЯМА ЛЮБОВ"--- КАКТО БЕШЕ С СССР И РАЙХА...КИТАЙ И ВИЕТНАМ....и пр.../парен комунист --- кашата дуе.../

134

Африка е....

преди 1 месец

....по- голям пазар от Русия и затова Китай е неизменно в него, защото плаща и има суровини, за разлика от Русия, която парите и са вече слаби и суровините и намаляват.

133

СМЕХ....

преди 1 месец

Военната машина на Русия, не може да произвежда нищо, освен оръжия и полезни изкопаеми--- затова се нуждае от Китай и нейната електроника и храни.Без тях, няма ракети и модерни оръжия, нито мамбо за народа...!

132

Анонимен

преди 1 месец

Русия е огромен пазар. За сравнение - само през миналата година в Русия само продадените нови леки коло са повече, от мобилните телефони, продадени в Турция. А турчетата са 80 милиона.

131

Анонимен

преди 1 месец

Пекин не е зависин от армията на Русия. Има си достатъчно капацитет да накара всеки, захванал се с него да съжалява. Друг е въпроса, че ако запада започне да воюва с Русия, Китай ще довърши запада, а ако запада започне да воюва с Китай, Русия ще довърши запада. Ресурсите са в Русия, производството е в Китай, запада няма много полезни ходове в близко бъдеще.

130

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Който не е следил новините - Путин и Си изгледаха концерт и се прегърнаха, за да отпразнуват удължаването на търговското споразумение с което Росия продава на Китай газ на половин цена. Балшая пабеда в руския мир.

129

Приятелство без гран

преди 1 месец

Китай се обедини с Русия заради Американските мераци да властват над света. А не предоставя оръжие и военна техника на Русия щото няна нужда. Укроландия е слаба и вече победена. На Запада това отдавна е ясно. Както и че бай Дън "давайки" тези помощи всъщност спонсорира американските военни корпорации и КРАДЕ от тези помощи за себе си и семейния си бизнес. А основно Китай е с Русия защото иска да има подкрепа когато СКОРО ЗАПОЧНЕ АНЕКСИРАНЕТО НА ТАЙВАН. Скоро... Много скоро.

128

Правилното

преди 1 месец

Колко силна би била Европа, ако се обедини с Руските суровини , изгони мигрантите и започне сама да се охранява и произвежда необходимото....

127

НОМЕР2

преди 1 месец

Арестувайте Путин! Предайте го на съда!

126

Чери00

преди 1 месец

Ех урки, урки, много сте прости за да се вържите на западните лъжи за някаква победа и сега хем да ревече хем да бягате!НО НЯМА НИЩО, ВСЯКО НЕЩО С ВРЕМЕТО СИ!

125

Жиката

преди 1 месец

Ще се ползва Австралия за ядрен полигон.Жалко за хубавите кенгурута.

124

offf

преди 1 месец

Аз пък не виждам как Русия ще си взаимодейства с Китай, , освен да продава евтина суровина... Китайците си купуват от русия евтино (по-евтино от времената когато ЕС си купуваше от русия) и това е ... На китай му трябва западният пазар, не руския , където средната заплата е 1000долара. Русия вече е васал на китай, а номера на китайката няма да е много приятен, когато станат още по зависими. Руснака ще търси ЕС след путин, ама..

123

Бай Дрън

преди 1 месец

Четох, четох гллуппосттите в тая статия и ми се изясни, защо Китай играе с Русия, въпреки големите санкции от страна на САЩ. Причините-санкциите доказаха, че не влияят на огромни икономики, а напротив, предизвикват мобилизиране в тоя икономики, от там и постигане на цели, които никога не са били поставяни пред тия икономики. Китай видя, че Русия тръгна нагоре след безпрецедентните санкции и реши да върви по нейния път. Това е истината, иначе Си отдавна да е зарязал Русия.