20

Стреса

преди 4 седмици

Причинен от мафията,която владее бизнеса и образованието ни!!!! НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ,АЗ ЗАГУБИХ НАДЕЖДА В ТАЗИ ПРОКАЖНА ДЪРЖАВА ОКУПИРАНА ОТ ЗАПАДНА ГНИЛОЧ!!!

19

ЕК

преди 4 седмици

Да вземе да се застрелят,нищо адекватно не вършат!!!

18

Анонимен

преди 4 седмици

А, АЗ ИСКАМ И ГОЛАТА МАХА ПОЛЕГНАЛА НА БЮРОТО МИ,ИНАЧЕ СЕ СТРЕСИРАМ И ИЗПАДАМ В ДЕПРЕСИЯ!!!...

17

Анонимен

преди 4 седмици

В големите хранителни магазини на хората не им дават отпуск когато те искат, а някаква си си пише каквото на нея и скимне. Инспекциите къде дремят и не виждат ли, че няма молби за отпуск от служителите. Как да не е стресиран човек като всичко е погазено. При нас няма институции които да гарантират спазването на закона и да не дават възможност хората да бъдат мачкани. Частниците яко лъжат държавата.

16

ГлОпустите

преди 4 седмици

нЕма да чета, стресът е от мало Умието на така нар. елит в брУксел! Абе там си е цяла психиатрия!

15

Анонимен

преди 4 седмици

То стреса при нас е в цялата държава. Бесзаконие, корупция и престъпност, в допълнение с бедност и мизерия.

14

Анонимен

преди 4 седмици

Санкции и забрани........Дано не ми забранят да се Флюбвам, че то пак си е стрес!

13

До12

преди 4 седмици

Инспекция по труда е най корупираната институция има още хора работят без договори или се водят обучавани и накрая дори не получават заработеното си си у нас си затварят очите ако е в Европа глобите и санкцийте са доста големи някой да, си го позволи

12

Анонимен

преди 4 седмици

За да няма стрес на работното място, трябва да няма работа. Има ли работа, има стрес.

11

Анонимен

преди 4 седмици

Според мен трябва да се увеличи броя на служителите в инспекцията по труда и да има чести проверки по фирмите. Проверките може да се правят на произволен принцип и всеки път различен инспектор да проверява дадена фирма.

10

Анонимен

преди 4 седмици

Стане ли напрегнато положението в дадена фирма често шефа започва да се държи непрофесионално - вика, обижда, псува и тн. Започва и едни разсъждения за това как плащал заплати и накрая нямало резултати. Така е в България.

9

Работодател

преди 4 седмици

Е то какъв е смисъла да си шеф, ако не можеш да се гавриш с работниците??? Аз това не го разбирам.

8

ритник в задника ти

преди 4 седмици

Само че, България я спрягат като европейска държава само тогава, когато политиците имат облаги от това. Нищо в България не е европейско. Нито работодателите, нито нивото на колегиалност, нито работно време, нито заплащането. А недай си боже да искаш да излезеш в отпуск. Шефовете почват едни физиономии да правят, "Баш сега ли намери да излиза отпуск. Ще го уволня"... жива жаля сме. А те говорят за по малко стрес. Как ще стане този филм в България?!

7

Анонимен

преди 4 седмици

До Анонимен 2 Работникът пие кафе и пуши цигара през регламентираните почивки. На псевдобизнесмена му бърка в здравето, че някой има почивка. Ако има начин, ще премахне почивките и ще кара човека да работи по 24 часа без да сяда и без да се храни.

6

Христо Христов

преди 4 седмици

В ЕС има закон за гъстотата на кокошките, но не и за гъстотата на хората по месторабота или местоживеене.

5

Анонимен

преди 4 седмици

И как ли ще забранят на бг меринджея да спре да крещи, обижда и унижава с цел да изкара служителя/ работника некадърник и да му плати по- малко или да не му плати? Как ще забранят на фаворитите му да спрат с интригите, сплетните и клюките, да се делят на групички и да настройват едни хора срещу други хора, създавайки враждебна раб. среда? На българска почва това е невъзможно.

4

Ангел

преди 4 седмици

Още няколко закона в този дух и никаква конкуренция не могат да направят европейските фирми на Китай . Трябва да пуснат печатницата за пари и да раздават на калпак

3

Анонимен

преди 4 седмици

Буахахахахаха, и пак буахахахахахах и забравих буахахахахахаха, оп омазах гащите, буахахахахахаха - явно съм прегорел

2

Анонимен

преди 4 седмици

Част от закона, който готвят от ЕС:Докато служителят си пие кафето и си пуши цигарата работодателя няма право да му говори за работни задачи. Необходимо е да го изчака да си изпуши цигарата и да си изпие кафето.

1

Анонимен

преди 4 седмици

Къде са европейците, къде сме ние...