64

ХИЛЯДОЛЕТЕН МИР

преди 4 седмици

ПОДГОТВЯН ОТ КРЕМЪЛ ! И КАТО СЕ СЪБУДИШ, ЧАРШАФИТЕ МОКРИ...

63

СпецВоенОБИРАция

преди 4 седмици

ЗА ПЕРАЛНИ И ТОАЛЕТНИ ЧИНИИ ВЪРВИ ПО ПЛАН !

62

Анонимен

преди 4 седмици

Аз сънувах ядрен взрив, след което Русия се разпадна. А медии, политици и аналитици какво казват, не ме интересува. На тях им плащат, за да си чешат езиците.

61

Без паника, моля !

преди 4 седмици

България ще оцелее, за разлика от други, които са зяпнали да глътнат света, НО ЩЕ СЕ ПРЪСНАТ НА МАЛКИ, МАЛКИ, МАЛКИ ПАРЧЕНЦА !

60

тия ме разсмиват

преди 4 седмици

УМНИЯТ се учи от грешките на другите, ОБИКНОВЕНИЯТ се учи от собствените си грешки, КРЕМЪЛ ПРЕДИ 107 ГОДИНИ СПРЯ ДА СЕ УЧИ...

59

Кравар Евроатлантик

преди 4 седмици

Планът го пишат на коляно в коридора пред вратата. Затова в началото беше три дни, после две седмици, после две години и т.н.

58

Анонимен

преди 4 седмици

на третата година от дву седми4ното ходене до ламанша слагаме потомствен максист икономист )) да води армията на мястото на еленовъд .. следващия сигурно ще е генеколог

57

кратко и ясно

преди 4 седмици

план на дед му,,,-дак изпълняван от най некадърната армия на света

56

Анонимен

преди 4 седмици

И този план е три дни?

55

Пинг понг

преди 4 седмици

Да е жив и здрав Путин още дълги години за да баталяса Русия до основи.

54

Копейкин

преди 4 седмици

Другар Ам Гъл, колкото и да напредват мародери те ви Вие ще си останете 155 см. Ще продължите да носите 37 номер обувки и ще свърши те като Фицо. Не не от ЦРУ или Ми 6, твоите ще ви линчуват заради провалени им живот, хилядите убити и осакатени и презрението на света за следващите сто години

53

Паню Баирски

преди 4 седмици

Този жалък мазен плъх накрая ще яде големия х-й!

52

тъй

преди 1 месец

а плана е да откраднат колкото се може повече тоалетни чинии , бойлери и хладилници .

51

Слава на Русия

преди 1 месец

... и дано по-скоро се се излекуват от тумора, обсебил Кремъл! И Путин няма нищо общо със Православието и християнството! Само за войни и убийства мислят! Отдавна Антихристът се е настанил в Кремъл!

50

п.п.

преди 1 месец

СЛАВА НА РУСИЯ! СЛАВА НА ПУТИН! - стожер на славянството!

49

Анонимен

преди 1 месец

Абе планът беше за 3 дни да се превземе Украйна, пък тъй се омазаха....3 години вече.....

48

Наблюдател

преди 1 месец

Не е вярно, че руските орди напредвали, въпреки даденото на украинците оръжие ! Истината е ,че те напреднаха, защото партньорите не дадоха оръжието навреме! Сега, когато снабдяването ще пристигне, и то с разрешението вече да се използва и върху територията на Русия, идва големият ужас за окупаторите! А дотогава, нека си верват!

47

Невероятни тъпаци

преди 1 месец

Русoфобните дъpти oлигoфрени отново са превъзбудени. Те се превъзбудат от три неща - първо от статии с имената "Русия" или "Путин" в този прoпаднал сайт, второ вечерно време от самотията си, и трето от евтиния алкохол, който вече е унищожил мoзъците им, черните им дробове и сърдечно-съдовите им системи. Колкото по-рано пyкнaт, толкова по-добре за всички защото няма да хабят социалната система на България.

46

Анонимен

преди 1 месец

а какво стана с окринската контраофанзива,запецна ли,хахахаха

45

Всичко

преди 1 месец

...върви по план ??? Швеция и Финландия вече са в НАТО, а Русия е от най- изолираните страни в света, за които дори и Китай и Сев.Корея не смеят да си признаят, че и помагат! Но пък Украйна е на път да стане най-боеспособната армия в НАТО! Тия си живуркат в някакъв паралелен свят, за който се грижат стотици хиляди пратени за пушечно месо! Нека си верват! И така ще е , докато и на последният крепостен не му просветне, че нещо в Кремъл не е наред!